Espelho in Assebroek, een portret

IMG_8674

Schoonheidssalon Espelho in Assebroek staat voor schoonheidszorgen vanuit een holistische visie. Isabelle haar passie is om mensen mooi te maken vanuit hun natuurlijke pure schoonheid. Elke gelaatsverzorging is uniek en aangepast aan de behoefte van de klant. Isabelle werkt met het merk Organic Spa met natuurlijke ingrediënten voor een zuivere huid. Daarnaast is ze ook gespecialiseerd als kanker beauty specialist in gelaatsverzorgingen en massages. Isabelle verzorgt je huid, helpt je ontspannen en laat je terug stralen vol zelfvertrouwen.

Espelho, de Portugese naam voor spiegel,  richt zich tot vrouwen die authentieke, echt pure producten willen die gezond zijn voor huid, lichaam en de natuur. Daarbij streeft Isabelle naar optimale resultaten in haar behandelingen. “Schoonheid en gezondheid gaan immers hand in hand. Ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en ben altijd mijn passie blijven volgen. Ik bleef mij bijscholen met extra cursussen en kleurenanalyse. Toevallig zag ik dat er een opleiding was tot kanker beauty professional en dat leek mij wel iets. Ik kreeg meer en meer interesse in kankerpreventie en verdiepte ik mij in natuurlijke producten en verzorgingen. Want mensen staan er te weinig bij stil hoeveel toxische stoffen we op ons gezicht smeren. Ik kwam terecht bij Studio Puur en specialiseerde mij in natuurlijke huidverzorging.”

Organic Spa, 100% natuurlijke ingrediënten

Isabelle werkt met de producten van Organic Spa, een Australisch merk dat 100% natuurlijke ingrediënten bevat, waarvan er minimum 70% biologisch gecertificeerd zijn. “Espelho is geen klassiek schoonheidsinstituut, ik werk holistisch en leg het accent op relaxatie en huidverbetering op een natuurlijke manier. Vandaar dat ik er ook de edelsteenmassage bij doe, die werkt energetisch en op de emotionele toestand. Bij Organic Spa heb ik de garantie van zuivere producten vrij van parabenen, sulfaten, parfum, plastics… Als je iets aanbrengt op je huid, dringt 60% meteen in de bloedbaan. Het wordt niet gefilterd en verspreidt zich overal in ons lichaam. De industrie speelt hier ook op in met groene labels, maar vaak zitten er toch nog schadelijke stoffen in. Ik probeer mijn klanten ook dat stukje van bewustwording bij te brengen.”

Edelsteenmassage of gelaatsmassge met jaderoller

Bij de gelaatsverzorging stemt Isabelle zich af op de behoefte van de huid en wensen van de klant. “Tijdens een eerste gesprekje leg ik het belang uit van zuivere en natuurlijke producten. Dan doe ik een huidanalyse om te kijken welk huidtype ze hebben en wat de huid nodig heeft. Naast een grondige reiniging, peeling en masker leg ik toch vooral het accent op de ontspanning. Voor de gelaatsmassage kun je kiezen tussen een manuele massage, de edelsteenmassage of met jaderollers, zodat de producten nog beter inwerken. Tijdens het masker kan de klant kiezen tussen een voet- of handmassage. Afsluiten doe ik met een serum en dagcrème. Indien de klant het wil, breng ik nog een lichte make-up aan om stralend naar huis te gaan.”

Belgisch merk minerale make-up

Voor de make-up heeft Isabelle gekozen voor een Belgisch merk Studio Mino met een volledig minerale make-up lijn. “Het is echt een fantastische lijn gebaseerd op de 5 elementen water, vuur, aarde, lucht en metaal met 100% natuurlijke producten. Het holistische zit hier terug in verwerkt. Ik wil mij focussen op die natuurlijke cosmetica en schoonheid dankzij zuivere pure ingrediënten. De bewustwording is ook heel belangrijk, we gaan meer en meer terug naar de natuur. Het is echt mijn passie, ik geniet er zelf ook van. Tijdens de verzorgingen kom ik zelf tot rust en wil dit gevoel doorgeven aan mijn klanten. Zeker ook bij de verzorgingen en massages voor kankerpatiënten. Zij hebben echt nood aan zachtheid omdat hun huid zo gevoelig is. Ook de massage is streelzacht omdat we niet op de lymfen mogen werken. Ze genieten enorm van de aanraking en dat is heel belangrijk want die maakt endorfines, het gelukshormoon, vrij in de hersenen.”

Benieuwd naar de gelaatsverzorging met edelsteenmassage bij Espelho? Lees dan zeker ook ons artikel getest en probeer het zelf dankzij onze kennismakingsdeals voor nieuwe klanten.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...