Eleven Hair Care

eleven2

BLONDE DOMINATION

Met de zomer voor de deur ben ik de eerste om tijdens de lente mijn wintercoupe te veranderen in een zomers exemplaar. Mijn koperrode lokken heb ik ingeruild voor grijsblond. Ondanks het hele ontkleuringsproces heeft mijn haar gelukkig niet al teveel geleden en zijn we in één keer van koper naar blond kunnen gaan, geen Tweety gele tussenfase voor mij... gelukkig maar. Nu is het toch de kunst om mijn grijs/blonde kapsel zo goed mogelijk te onderhouden en ervoor te zorgen dat de grijze tint zo lang mogelijk aangehouden kan worden.

Tijdens één van de make-overs voor Lifestylebooking was ik aanwezig bij kapsalon Noa in Leopolsburg, waar net op dat moment ook de vertegenwoordigster van ELEVEN aanwezig was. Ik vertelde haar dat ik net mijn eigen transformatie achter de rug had, en op zoek was naar een goede zilver shampoo om mijn haren zo goed en lang mogelijk in conditie te houden. Van haar kreeg ik de "keep my colour blonde" shampoo & treatment. Hiervoor nogmaals een oprechte dankjewel. Blij dat ik wordt van nieuwe producten, mijn beautyhart leeft echt er van op. Pina vertelde me dat hoe langer ik de shampoo zou laten inwerken hoe beter de grijsdekking zou houden. Het mag gezegd worden dat ze gelijk had en dat na tig wasbeurten mijn kleur nog net zo intens was als toen ik buitenliep bij de kapper. Voor mij krijgt ELEVEN een vaste plek op het beautyschap en een dikke tien op tien.ELEVEN verovert de wereld

ELEVEN is nu nog vrij onbekend in de BENELUX, daar ben ik ervan overtuigd dat het niet meer lang zal duren voordat zij een vaste plek veroveren in het kapperslandschap. Het Australische merk is niet alleen sterk in het neerzetten van goede, kwalitatieve producten die vrij zijn van parabenen, siliconen, sodium laureth sulfate, dierproef- en glutenvrij, ook zijn ze on-top-of-their-game in hun PR en social media campagnes. Daarbuiten hebben ze een mooi ogend product ontwikkeld dat in geen enkele badkamer misstaat. ELEVEN is opgericht door meervoudig Australisch kampioen kapper Joey Scandizzo en fotograaf  van het jaar Andrew O'Toole. De heren vonden dat er te weinig kwalitatieve en aantrekkelijke kappersproducten op de markt waren die een meerwaarde zijn in het dagelijks onderhoud van mooie, gezonde lokken. 

" Haircare doesn`t need to be complicated, it just needs to work" Joey Scandizzo.

ELEVEN wil het "Australian lifestyle" gevoel teweeg brengen, als ex-inwoner van dit prachtige land, kan ik beamen dat het ook helemaal zo aanvoelt. Wanneer ik hun producten gebruik en hun instagram bekijk droom ik weer helemaal weg bij het idee eindeloze onbezorgde dagen op het strand... If only i could go back in time. Dankzij ELEVEN heb ik nu weer een klein stukje Australia in huis. 

Het gamma bestaat uit 27 producten die toegankelijk zijn voor verschillende haartypes en stylingwensen. ELEVEN heeft een eigen blog en Youtube kanaal waar alle producten één voor één worden uitgelegd. Hierdoor wordt ELEVEN nog toegankelijker voor elke klant.

Take a look @ ELEVEN;

http://elevenaustralia.com/hair-products/


https://www.instagram.com/elevenaustralia/


https://www.instagram.com/elevenaustralia_belux/


Tekst: Ymke De LangheOntvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...