Een portret: Kimely van Me Time

IMG_1635

Kimely Genné is schoonheidsspecialiste van haar salon Me Time in Diepenbeek. “Me Time” betekent letterlijk neem tijd voor jezelf. De meeste mensen staan altijd klaar voor anderen en vergeten daarbij zichzelf. Bij Kimely kun je tot rust komen en even alles vergeten. Ze werkt niet tegen de klok, en neemt tijd voor haar klanten. Denk eens aan jezelf je verdient het om te worden verwend! Dit voor man, vrouw, jong en oud.

Instant happy feeling

Voor haar gelaatsverzorgingen werkt ze met het merk Bio Balance. Dankzij haar aanbod binnen make-up, nagels en opsteekkapsel is het plaatje compleet en kun je je als vrouw laten verwennen en stralend buiten komen. De lieve en sympathieke Kimely geeft iedereen een instant happy feeling. “Mensen verzorgen zit sowieso in mijn aard. Ik heb eerst de kappersopleiding gevolgd en daarna schoonheidszorgen. Zo is mijn passie gegroeid. De band met mijn klanten vind ik heel belangrijk. Ik wil dat ze hier op hun gemak zijn, vandaar ook het huiselijke gevoel en gezellige sfeer. Zelf ben ik ook een warm persoon en het geeft mij veel voldoening.”


Blijven specialiseren

Kimely volgt nog een extra 2-jarige opleiding als medisch pedicure. “Je hebt maar één paar voeten en die moet je verzorgen, dat is geen luxe. Dankzij deze opleiding kan ik dieper ingaan op de voeten en nagel- en huidproblemen behandelen. Zoals likdoorns uithalen, schimmelnagels en diabetesvoeten behandelen,... Dat ligt mij wel. Verder denk ik er nog over om nagelstyliste en esthetisch deskundige bij te doen. Je moet wel bijblijven met alles en blijven studeren. Ik maak mensen graag mooi. Vandaar dat ik die opsteekkapsels zo fijn vind. Ik kan er ook mijn creativiteit in kwijt. Voor bruidjes is het trouwens ideaal, want ik kan de make-up, nagels en haar doen. We testen alles op voorhand zodat er de dag zelf geen stress is.”

Bekijk de deals van dit instituut

Bio Balance o.b.v. essentiële oliën

Voor de gelaatsverzorgingen werkt ze met het merk Bio Balance op basis van essentiële oliën. “Mensen hebben vaker een gevoelige huid en reageren snel op producten. Maar niet bij Bio Balance, het zijn natuurlijke producten en je ziet meteen resultaat. Ik kijk naar hun huidtype en -behoefte en stem de verzorging en producten af op de klant. Tijdens het masker geef ik nog een extra handmassage. Het is heel relaxerend en de klanten genieten ervan. Ik geef mijn volledige aandacht en dat merk je. Sommigen vallen zelfs in slaap, zo ontspannen zijn ze.”

Celvernieuwend en ontgiftend detox-masker

De Black Puri-Detox behandeling van Bio Balance is een zuiverend en regenererend vliesmasker geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder voor de gemengde en vette huid. “Het detox gelmasker van plantaardige bamboe-koolstofvezels werkt ontstekingsremmend, celvernieuwend en ontgiftend. Dankzij hun sterk absorberende eigenschappen zorgt het vliesmasker voor een efficiënte ontgifting van de huid waardoor afvalstoffen, onzuiverheden en het teveel aan huidtalg verwijderd worden. Ik ben er heel tevreden van en je ziet meteen een verschil. Het geeft ook zo’n fris gevoel dat dagenlang blijft. Het reinigt het gelaat grondig, ontgift en voelt heel goed aan.”

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...