De Dromenvanger te Oostkamp, een portret

IMG_1879

Bij relaxhuis De Dromenvanger te Oostkamp, mag je volledig tot rust komen en word je van top tot teen in de watten gelegd. Nathalie combineerde 2 passies, yoga en massage, die een mooi duo vormen om zowel lichamelijk en mentaal te ontspannen. Dankzij haar reizen door Azië kwam ze in contact met de Oosterse massagevormen en filosofie die verwerkt zijn in haar aanbod.

Nathalie haar ogen stralen terwijl ze vertelt over haar reizen naar het verre Oosten, waar ze proefde van yoga en massages. “Tijdens een avontuurlijke reis door India heb ik de wereld van yoga, reiki en massage leren kennen”, straalt Nathalie. “Daar werken ze preventief aan hun gezondheid. Hier wachten we te lang als we last hebben van ons lichaam of spieren. In Thailand geven ze elkaar dagelijks een massage, die traditie wordt doorgegeven van moeder op dochter. Ze gaan veel gezonder en meer ontspannen door het leven. Dat wil ik ook doorgeven in mijn massages. Het ganse ritueel, de geuren, de Oosterse sfeer,… alles hoort er bij."

BOEK DEAL

Nathalie ontdekte yoga en massage tijdens haar reizen naar Azië

Tijdens het reizen proefde Nathalie al van verschillende opleidingen en massagetechnieken. “Aanvankelijk ben ik begonnen met de Reiki-initiatie, de eerste keer dat ik dat ervaren heb in India was echt een openbaring. In Bali volgde ik ook de Balinese massage en voetreflexologie en in Thailand de Thai Yoga massage, een combinatie van stretchen waarbij gewerkt wordt op de drukpunten en meridianen. In België en Nederland vervolledigde ik mijn opleidingen voor yoga, shiatsu, massage en voetreflexologie.” 

“Ik wil mij hierdoor echt onderscheiden van de klassieke Zweedse massage. Mijn massages zijn altijd op maat van klant, afgestemd op hun klachten en waar ze op willen werken. Ik werk ook heel erg op mijn gevoel en met hart en ziel. Dat zeggen de klanten vaak, dat ze dit voelen. En dat ik helende handen heb. De relaxatiemassage De Dromenvanger is een heel zachte behandeling waarbij ik werk op het parasympatisch zenuwstelsel. Deze massage kan met olie gegeven worden, of zonder. Ideaal voor wie niet houdt van een oliemassage, want dan werk ik op de kledij. Ik verweef reiki met massage. Nadien loop je op wolkjes naar buiten.”

"De voeten weerspiegelen je het hele lichaam"

“De voeten en voetreflexologie vind ik fantastisch. Ik doe dit echt graag. Alle organen en lichaamsdelen zitten in de voetzones. Je kunt het lichaam ontgiften, ontspannen en in balans brengen via de voeten. Maar het is ook heel efficiënt bij verslavingen en chronische of stress-gerelateerde klachten zoals CVS, burn-out, depressie,... Het meest ontspannen werkt zo’n top-bottommassage waarbij ik de hoofd-, nek- & schoudermassage combineer met voetreflexologie. Want het hoofd zit vaak vol met zorgen en vanalles wat er niet hoort. En de voeten zijn de weerspiegeling van gans uw systeem. Mensen hebben hier enorm veel deugd van.”

Nathalie straalt rust, vertrouwen en warmte uit waardoor ze mensen vlug op hun gemak kan stellen. “Vroeger had ik zelf veel stress als zelfstandig winkeluitbater. Ik wist toen zelfs nog niet dat ik hoogsensitief ben. Nu ervaar ik zelf de voordelen van massage, reiki en yoga. Ik voel mij ontspannen en geef dat ook door aan anderen. Ik ben nu een heel ander mens. Helemaal zen, geen stress, ik doe wat ik graag doe en waar ik mij goed bij voel. En ik kan blijven reizen. Meer zelfs, ik organiseer ook relax-reizen naar Spanje voor kleine groepjes. Vandaar ook de naam van mijn relaxhuis, De Dromenvanger. Dat wil ik mijn klanten ook meegeven. Dat ze hun dromen moeten najagen. Mijn droom is om nog avontuurlijke reizen naar Thailand, Bali en India te organiseren”, glimlacht Nathalie.

Ontdek Relaxhuis De Dromenvanger in Oostkamp en laat je onderdompelen in de Oosterse wereld van massage en relaxatie. Geniet van een mooie korting dankzij onze deals ter kennismaking voor nieuwe klanten.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...