Cryo Stretto in Meerhout, een portret

DSC_0984

Bij schoonheidsinstituut Cryo Stretto in Meerhout hebben ze de nieuwste machines in huis op vlak van afslanking en esthetiek. Je kan er terecht voor niet-invasieve behandelingen voor vetbevriezing, spierversteviging, huidverbetering, cellulitis, kleurtherapie, huidvernieuwing, anti-aging en gezond bruinen met direct resultaat. Daarnaast zijn ze ook verdeler van de meest innovatieve toestellen op de markt en bieden ze opleidingen aan voor beauty professionals. Ondanks de hightech behandelingen, zorgen deze mooi makers dat alles in een ontspannen sfeer verloopt en met de beste zorgen.

4 jaar geleden begonnen in de garage

“Hier is het ooit allemaal begonnen.” Heidi wijst naar een oppervlakte van slechts een paar vierkante meter, die vroeger haar garage uitmaakten. “Het is ongelooflijk welke groei we hebben meegemaakt,” getuigt Heidi. Op 4 jaar tijd heeft ze 4 machines in haar salon en ondertussen is ze er ook verdeler van.

“Ik heb 20 jaar in de Horeca gewerkt, maar dat ging niet meer wegens medische redenen. Ik heb me omgeschoold tot medisch secretaresse en ben daar even mee aan de slag geweest. Het bleek al snel niets voor mij. Ik heb dan een spray tan cabine aangekocht en besefte pas later dat ik daar een diploma als schoonheidsspecialiste voor nodig had. Hoewel de zaken goed liepen, viel alles stil in de winter. Ik had dan de keuze om te investeren in alle behandelingen binnen schoonheidszorgen of te kiezen voor een specialisatie binnen innovatieve afslankingstechnologie. Ik heb alles ingezet op de cryo en tot op vandaag heb ik daar totaal geen spijt van,” glundert Heidi. “Dit is echt de toekomst voor de beauty industrie!”

Sinds vorig jaar helpt haar dochter fulltime mee in de zaak en neemt de behandelingen voor haar rekening. Heidi zorgt vooral voor de verkoop van de machines en de opleidingen van de schoonheidsspecialistes, die een machine hebben aangekocht. De zaak is recent uitgebreid naar het woonhuis ernaast en ze zijn momenteel nog op zoek naar helpende handen.

Een hit bij schoonheidsspecialisten

“De Cryo 21 is echt onze topmachine,” legt Heidi uit. “Je kan de behandeling toepassen op zowel lichaam als gelaat en er staan zo’n 16 programma’s voor gelaatsverzorgingen op. De fabrikant komt steeds met nieuwe toepassingen en door middel van een USB-stick krijgt iedereen jaarlijks de updates. Zo is er onlangs een programma voor lipvolume en haargroei stimulatie bij gekomen. Op ons jaarlijks congres delen we onze ervaringen. De mogelijkheden zijn eindeloos, de resultaten voor de klanten direct en je blijft up to date qua kennis en technologie, zodat je steeds het nieuwste op de markt ter beschikking hebt.”

Ook kinesisten zijn geïnteresseerd in de toestellen, want koude geneest. En ze kunnen dit toepassen bij onder andere hielspoor, tenniselleboog, …

Tim Torfs onder de arm voor voedingsadvies

Om hun klanten nog een beter en sneller resultaat te garanderen, is er sinds kort de mogelijkheid om gecoacht te worden volgens het Momentum-dieet van Tim Torfs. “We kregen veel vragen van klanten om hen ook te begeleiden op vlak van voedingsadvies,” legt Heidi uit. “Vandaar onze samenwerking met Tim Torfs. We begeleiden hen nu doorheen de verschillende stappen en volgen hen wekelijks op voor een optimaal resultaat.”

Cryo Stretto heeft een ongelooflijke kennis en ervaring op vlak van de nieuwe afslank- en schoonheidstechnologieën op basis van bevriezing. Vertrouwen is voor Heidi en haar dochter heel belangrijk, zodat de behandelingen in een zeer ontspannen kader plaats vinden. Beauty professionals kunnen rekenen op de expertise en marktkennis van Heidi om hun aanbod en zaak verder te ontwikkelen.

Wil je zelf een keertje de mooie resultaten van de behandelingen testen, maak dan gebruik van de interessante deals. Lees ook zeker het artikel getest, waar we enkele machines uittesten.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...