BSerene in Mortsel, een portret

IMG_8926

Emma, de zaakvoerster van Bserene ontvangt je met open armen in haar praktijk in Mortsel. Ze geeft haar klanten de tijd om sereniteit te vinden en doet dit met persoonlijk afgestemde behandelingen. Je kan er terecht voor massages, voet- en gelaatsreflexologie, Zone Face Lift, alles wat met het hormonenstelstel te maken heeft en NLP Coaching. Tijdens een sessie focust ze zich 100% op haar client, waardoor je haar praktijk uitwandelt met een betere kijk op jezelf en de wereld rondom je.

Na een succesvolle carrière in de financiële en diamantsector met vele reizen, lange uren en tonnen stress, besliste Emma in 2011 om het roer om te gooien en voltijds als massagetherapeut aan de slag te gaan. Ze had zich zo’n 20 jaar geleden al verdiept in de reflexologie om het sociaal contact te bevorderen, toen ze in het buitenland woonde. Ze specialiseerde zich verder en is ondertussen een experte in de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam. Na een uitgebreid intakegesprek kent ze je van binnen en van buiten,  weet ze hoe ver ze kan gaan en welke zones van jouw lichaam extra zorg nodig hebben. “Elk lichaam is anders en reageert ook anders”, legt Emma uit. “Daarom is geen enkele behandeling hetzelfde en stel ik die echt op maat samen.”

10 jaar jonger

Emma geeft als enige in België de Zone Face Lift behandeling. Dit is een verjongingskuur van 12 weken, waar ook de gezichtsreflexologie onderdeel van uitmaakt. Dat is een superzachte massage, waar de reflexzones in het gelaat behandeld worden. Daarnaast gebruikt ze nog onder andere een natuurlijke olie, kristallen tools, een holistische facial met de Koreaanse Gua Sha-techniek, … Het is trouwens een volledig natuurlijke behandeling met een positieve invloed op het hele lichaam. Hét schoonheidsgeheim van vele beroemdheden.

Deze behandeling is geschikt voor iedereen, zelfs voor jongeren met een gevoelige huid of met veel stress. Ook bij mannen spreekt deze behandeling aan. Ze krijgen enkele tips van Emma en een klein tooltje om de behandeling thuis op te volgen en hoeven dus geen resem aan schoonheidsproducten in hun kast op te slaan.

Alles voor de jonge mama’s (in spe)

“Normaal zou je als zwangere vrouw op een roze wolk moeten zitten, maar dat is vaak niet het geval. Veel dames hebben een zware zwangerschap: ze krijgen uitslag, zijn heel moe, zijn heel misselijk, hebben krampen, … Ik help hen dan met lymfemassages, een beetje NLP coaching of reflexologie. Het geeft me dan heel veel voldoening als ik door zo’n “kleine” ingreep van mijzelf een grote invloed kan hebben en dat ze even helemaal tot zichzelf kunnen komen. BSerene kan de zwangere vrouw of jonge mama helpen met een zwangerschapsmassage die zowel emotioneel als fysiek voordelen biedt, een workshop waar technieken worden aangeleerd voor tijdens de bevalling, een postnatale massage en zelfs een massage voor baby’s en jonge kinderen.

We staan altijd aan

Emma biedt ook een burn-out massage aan. Dankzij de uitgebreide intake en een lichaamsplan krijgt ze een goed zicht op wat je kan verdragen en wat niet. Deze behandeling duurt 2 uur en je kiest zelf hoe je die invult. Praat je graag, dan praat je. Heb je liever een massage, dan kan dit ook. Krijg je een emotionele crisis tijdens de sessie, dan bepaal jij hoe je verder gaat. Er kan dan over gegaan worden naar NLP, een massage, wat reflexologie. Aan jou de keuze.

“We staan tegenwoordig altijd aan”, zegt Emma nog. “We hebben geen gewone telefoons meer, maar smartphones en die zitten constant te trillen. Als die af staat, dan zijn we sereen. En dat gevoel wil ik bij de mensen overbrengen.”


Kom meer te weten over de unieke gelaatsreflexologie in het artikel getest en ontdek Emma van BSerene in Mortsel via onze kennismakingsdeals voor nieuwe klanten.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...