Bodyfarm Beauty & Wellness: een portret

bodyfarm_30

Het is ondertussen bijna 10 jaar geleden dat Valerie startte bij Bodyfarm in Waregem. Vandaag staat ze aan het roer van deze dynamische en bloeiende zaak, met als 3 pijlers ‘Body’, ‘Beauty’ en ‘Wellbeing’. Resultaatgerichte behandelingen vormen de rode draad in het aanbod. Met haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en haar vele jaren ervaring heeft ze, ondanks haar jonge leeftijd (28 jaar), alles in huis om haar klanten professioneel en vakkundig bij te staan. Samen met Julie en Nicky vormt ze het professionele Bodyfarm team.

Resultaatgericht werken op maat van de klant

Voor de lichaamsbehandelingen investeerde Valerie de afgelopen jaren in de laatste nieuwe professionele apparatuur: LPG Endermologie, Lipocavitatie, SlimPress, WonderBody, E-fit … Of het nu gaat om figuurcorrectie, afslanking of versteviging, het Bodyfarm team gaat op zoek naar de behandeling die je op het lijf geschreven is. Met een duidelijk plan van aanpak en persoonlijk advies op maat van jouw probleem. Aan de hand van een BIA meting, waarbij het percentage vocht, vet en spieren worden gewogen, kunnen de resultaten perfect opgevolgd en eventueel bijgestuurd worden. Er wordt ook steeds voldoende tijd vrijgemaakt voor een eventuele tussentijdse analyse en op het einde van een behandeling volgt een uitgebreide eindanalyse, met eventueel voor- en na-foto’s. Want meten is weten …

Voor het gelaat koos Valerie voor het wetenschappelijk onderbouwde merk Environ voor de gelaatsverzorgingen en Jane Iredale voor de make-up. Ook hier wordt op maat gewerkt, met een resultaat op lange termijn voor ogen. “Een kennis van een klant kwam langs om de producten van Environ aan te kopen. Ze had zoveel goeie dingen over het merk gehoord, dat ze het ook wilde proberen. Toen ik zei dat dit niet mogelijk was zonder voorafgaande huidanalyse of gelaatsverzorging, aangezien ik helemaal niet wist wat haar huid precies nodig had en welke producten dus het meeste geschikt waren voor haar, vertrok ze met slaande deuren. Enkele weken later boekte ze toch een gelaatsverzorging en ondertussen is ze al 4 jaar een trouwe en tevreden klant van ons instituut!”, zegt Valerie.

Kwaliteit en persoonlijk contact

Ze zijn met z’n drieën, stuk voor stuk gemotiveerde en professionele dames met kennis van zaken. Zowel Valerie als de rest van het team volgen regelmatig opleidingen om zo bij te blijven met de laatste trends en technieken. Valerie: “Alleen zo kan ik een hoge kwaliteit blijven bieden. Het is de investering dan ook meer dan waard, als je ziet welke resultaten we behalen.”

Valerie maakt er een punt van om met elke klant een goed contact te onderhouden. “Ook als één van mijn collega’s de behandeling uitvoert, steek ik altijd eens mijn hoofd binnen voor een korte babbel.” Wanneer een klant interesse toont voor één van de behandelingen, maakt Valerie standaard een half uur vrij voor een vrijblijvende kennismaking. Ze polst naar de verwachtingen en ervaringen en zoekt samen met de klant naar een oplossing op maat. Professioneel, maar toch persoonlijk.

Totaalpakket

Bij Bodyfarm vind je het totaalpakket: van een gezond en mooi lichaam tot een verzorgde huid en een frisse uitstraling. Zo kan je er ook terecht voor een wimperbehandeling (wimperverlenging, Russian volume lashes …), permanente make-up, spray tanning, gelish en laserontharing. Wil je gewoon even tot rust komen, kies dan voor één van de relaxerende massages of wellness arrangementen.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...