Bekendmaking ' Partners In Excellence '

88ee1f8b-4334-4e05-b961-9d49b8d113bf

Met de Lifestylebooking award willen we onze partners die het uitstekend doen en net dat tikkeltje meer service geven dan wat de klant verwacht, in de bloemetjes zetten. Want ze zijn de beste binnen hun sector. Ze leggen de lat hoger, zijn een voorbeeld voor collega’s en verdienen het dus om eens extra in de kijker geplaatst te worden.

"Met onze award belonen jullie als klant van Lifestylebooking de partners die dat tikkeltje extra doen waardoor jullie vaste klanten worden."

Bij Lifestylebooking zijn we dankbaar dat we wekelijks honderden positieve reacties en reviews binnenkrijgen over onze partners en artikels. Dit motiveert ons om elke dag de lat iets hoger te leggen in de service die we aanbieden, voor onze lezers en onze partners. Jullie goede en tevreden reviews zijn de kers op de taart. Dat zorgt ervoor dat een handelaar 'Partner in Excellence' wordt bij Lifestylebooking!

Voorwaarden

Om ‘Partner in Excellence’ te worden, moet er aan een aantal strenge criteria voldaan worden:

  •  Partner bij Lifestylebooking ten laatste in het jaar 2019.
  •  Een gemiddelde review van minimum 4,5 op 5.
  •  Uitmuntende reacties (zowel vaste als nieuwe klanten) op het artikel verschenen in het online magazine van Lifestylebooking.
  •  Minimum 50% terugkerende klanten die door Lifestylebooking doorgestuurd zijn. Dit is natuurlijk het mooiste compliment van de klant naar de partner toe.
  •  De nodige certificaten die de kennis van zaken aantonen om professionele diensten te mogen uitvoeren.

We maken de winnaars één voor één bekend via een interview van de partner. Daarin vragen we waarom zij denken dat klanten terugkeren als vaste klant en wat hen uniek maakt binnen hun vakgebied.

"Minimum 50% terugkerende klanten dankzij Lifestylebooking, is natuurlijk het mooiste compliment voor onze partners."

Boek je een behandeling bij één van onze Partners in Excellence, ben je verzekerd van een excellente service! Volg ons alvast op Facebook en Instagram want binnenkort verschijnen de eerste Partners in Excellence!


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...