Beauty Studio Vanessa in Ingelmunster, een portret

IMG_3569

Bij Beauty Studio Vanessa in Ingelmunster staat de balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid centraal. Vanessa heeft ruim 15 jaar ervaring en geeft u de aandacht en persoonlijke aandacht die u verdient. Vanessa biedt alle klassieke schoonheidsbehandelingen en -verzorgingen aan zoals gelaatsverzorging, massage, manicure en pedicure, gelish nagels, make-up en epilatie. Daarnaast specialiseerde ze zich in permanente oogmake-up en microblading of -shading voor de perfecte wenkbrauwen die toch naturel ogen.

Microblading en permanente eyeliner

De beauty-wereld heeft Vanessa altijd al geboeid en op haar 15de koos ze voor de opleiding als schoonheidsspecialiste. “De keuze was voor mij rap gemaakt. Nadien ben ik cursussen blijven volgen en ervaring opgedaan in een schoonheidsinstituut. Na 8 jaar heb ik de stap gezet om zelfstandig te worden. In 2010 opende ik mijn eigen Beauty Studio met de klassieke schoonheidsverzorgingen. Maar ik wou mij onderscheiden en specialiseerde mij in permanente make-up en microblading.”

Wenkbrauwen en ogen geven expressie aan uw gezicht en bepalen uw look. Een mooi verzorgd gelaat is niet compleet zonder perfecte wenkbrauwen en eyeliner voor een stralende blik. Voor mensen die slechts dunne wenkbrauwen hebben of niet tevreden zijn met de vorm is de nieuwe microblading-techniek de perfecte oplossing. Ook wie niet elke dag opnieuw eyeliner wilt aanbrengen, kan kiezen voor permanente make-up.

“Voor microblading werk ik met 22 Institute, omdat die pigmenten hun kleur blijven behouden. Voor de permanente make-up is dat The Color Studio. Daarnaast is hygiëne uitermate belangrijk, ik werk altijd met steriel materiaal, handschoenen en ontsmet mijn werkplaats voor en na elke behandeling.”

Bekijk de deals van dit instituut

Verwachtingen en vorm uitvoerig bespreken

Bij een nieuwe klant is het belangrijk om op voorhand goed de wensen en verwachtingen te bespreken. “Ik vraag altijd hoe de klant het zelf ziet en of ze gewoon zijn van zich te maquilleren. Of ze naturelle of zwaardere make-up gewoon zijn. Dat maakt ook een verschil. Ik streef altijd naar een natuurlijk resultaat en hou rekening met de vorm van de ogen en wenkbrauwen. Bij permanente eyeliner teken ik het eerst eens uit zodat ze het resultaat kunnen zien en bijsturen waar nodig. Breder of fijner, afwerking van het puntje aan het uiteinde… Ik maak een klantenfiche op met de wensen van de klant naar vorm en kleur toe. Zo zijn ze altijd zeker van het resultaat. Ik wil mijn klanten op hun gemak stellen zodat ze er een goed gevoel bij hebben. Dat vertrouwen krijgen van de klanten is heel belangrijk.”

Interesse naar het verschil tussen microblading en microshading voor natuurlijk ogende wenkbrauwen? Lees dan vlug ons artikel Microblading of Microshading!Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...