• Blog
  • Beauty

Beauty Bloggers


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

09-09-2018

Bloggen is hip & happening. Vroeger werden er slechts enkele journalisten toegelaten op de laatste press releases en front row bij fashion shows. Laat het nu heel duidelijk zijn dat tijden verandert zijn. Jonge bloggers hebben zich vanachter hun computerscherm ontpopt tot ware influencers die de plaatsen van de oude garde hebben ingenomen. Niet iedereen die een blog opstart zal HUGE worden. Maar enkele dames die er van het eerste uur bij waren en doorgezet hebben, waar anderen zijn afgehaakt, kunnen nu rekenen op een serieuze following op social media. 

Afbeelding

Grote PR bedrijven verlenen diensten en middelen aan deze bloggers om hun producten aan te prijzen. Hoe meer volgers een blog en gelinkte socials heeft, hoe makkelijker een product of dienst in het oog springt bij het "gewone" volk. In ons land zijn er slechts een aantal professionele bloggers die ervan kunnen leven. Bij onze Noorderburen zijn er meerdere dames on the scene die hun titel als influencer verdient hebben. 

Afbeelding

Elfie De Bruyn, Glam at heart

Elfie was één van de eerste beauty bloggers in ons land. Ze werd groot met haar uber vrolijke DIY nagel projecten. Voor Elfie kan de wereld niet kleurrijk genoeg zijn. Het aanbod aan glitter, sparkles & unicorns kennen geen grenzen bij Glam @ heart. Ze maakte van haar nagels elke keer weer een piece unique, en liet haar volgers stap voor stap zien hoe ze zelf aan de slag konden. Tegenwoordig gaat Elfie zelfs een stapje verder dan nagels versieren. Zo laat ze haar creatieve geest de vrije loop in alerlei andere DIY crazyness projecten.  Met drie boeken op haar naam is Elfie, en haar blog Glam at heart een vaste waarde in het Vlaamse beauty landschap. 

https://www.facebook.com/GlamAtHeart/

https://www.instagram.com/glam_elfi/

Afbeelding

Serena Verbon, Beautylab

Serena Verbon draait al een tijdje mee in het bloggerlandschap. Ze is een vaste waarde binnen de blog community en heeft haar status als influencer zeer verdient. Zes jaar geleden begon zij haar blog beautylab als hobby. Met een diploma in de molecular biology is zij buiten een beauty ook nog eens één en al brains. Na een tijdje in een ziekenhuisapotheek te werken, werd de combinatie met haar blog steeds moeilijker. Ze greep haar kans om beautylab nog groter te maken, en is vandaag de dag één van Nederlands grootste beautybloggers. Serena blogs niet alleen over beauty, fashion & lifestyle komen ook uitgebreid aan bod. Sinds kort is Serena mama van een mooie zoon. Met al die perfecte beelden die op ons af komen op social media, laat Serene zich hier van haar meest kwetsbare kant zien, foto`s met een post zwangerschapsbuikje schroomt zij niet. Een verademing tussen alle "gekweekte" perfectie. 

https://www.beautylab.nl/about/

https://www.facebook.com/BeautylabPage/

https://www.instagram.com/serenaverbon/

Afbeelding

Nikkie Tutorials

What can i say... I love Nikkie tutorials. Nikkie is op zeer jonge leeftijd begonnen met op beeld vast te leggen hoe zij zichzelf stap voor stap maquieerde. Zij was écht één van de eerste die wat we nu noemen, vlogde. Wat begon als een hobby na schooltijd, werd steeds groter en groter. Al snel volgde een eigen Youtube kanaal met massa`s volgers, 10 miljoen OMG!!! Doordat haar enorme following, werd ze opgemerkt in het buitenland, waar zij gevraagd werd door celebrities om hun make-up te doen. En niet de miste, zo mag zij Kim Kardashian rekenen tot haar clièntele. 

Het fijne aan Nikkie, is dat ze heel enthousiast is en zichzelf laat zien zoals ze is, NO GIMMIC. 

WATCH & LEARN

https://www.facebook.com/NikkieTutorials/

https://www.instagram.com/nikkietutorials/

https://www.youtube.com/user/NikkieTutorials

Afbeelding

Debbie Zwiers @ Beautyscene

Debbie Zwiers heeft met haar blog Beautyscene een fanstastisch online magazine op poten gezet dat niet mag onder doen voor online varianten van grote spelers zoals Vogue, Glamour... Debbie covert alles rond beauty op een zeer professionele manier. De passie spat zowat van het scherm als je door haar blogs scrollt. Op haar instagram zie je mooie plaatjes van haar leven, maar ook haar bodystruggles legt ze bloot. Afzien in de gym om de "perfecte" beach body te krijgen, wordt eveneens vastgelegd. Deze dame is een echte ladyboss, die bewijst dat het leven pas echt begint na 40.

http://www.beautyscene.nl/

https://www.facebook.com/mrsBeautyscene/

https://www.instagram.com/mrsbeautyscene/