Anny`s oils uit Genk, een portret

anny1

Nature`s best

In een mooie groene omgeving in Genk vindt u Anny`s oils. De praktijk van Anneleen Dejongh waar met een holistische benadering gewerkt wordt aan uw algeheel welzijn. Met haar ruime kennis van essentiële oliën weet Anneleen voor elke kwaal en probleem een oplossing. Door intensief bezig te zijn met deze natuurlijke producten van young living en vele conventies in binnen -en buitenland bij te wonen is Anneleen een echte vak expert inzake natuurlijke verzorging en gezondheidsondersteuning.

Voor Anneleen gaan een goede gezondheid en de natuur hand in hand. Zijzelf zweert bij een natuurlijke aanpak voor verzorging en lifestyle. U kan bij Anny`s oils terecht voor workshops op maat waar zij u heel gericht wegwijs maakt in het leren bereiden van natuurlijke cosmetica en huishoudproducten. Ideaal voor wie kampt met allergieën of graag meer bewust wil bezig zijn met een pure en gezonde health & lifestyle.
Alle behandelingen die Anneleen aanbiedt in haar praktijk zijn op 100% natuurlijke basis, zowel de producten van Young Living als degene die Anneleen zelf ontwikkeld. De raindrop massage, het paradepaardje van de zaak, wordt uitgevoerd met een reeks van verschillende etherische oliën, die u zowel lichamelijk en geestelijk versterken en tot rust brengen.

Raindrop massage

De raindrop massage heeft een unieke, gerichte aanpak die de energie in het lichaam laat stromen. De techniek maakt gebruik van essentiële oliën, gecombineerd met verschillende massage technieken. Waaronder vita flex rugmassage -en voetmassage in combinatie met warmte applicaties. Vaak zorgen achter gebleven toxines in het lichaam voor onderliggende klachten. Het gebruik van essentiële oliën helpt om deze toxines uit het lichaam te verwijderen. De raindrop massagetechniek kan ingezet worden om het lichaam in een gezonde balans te brengen. Daarbij zorgt het gebruik van de pure essentiële oliën voor een groei van lichaamseigen weefsels en stimuleert het ons zenuwstelsel en de prikkelgeleiding in de hersenen.

Bekijk de deals van dit instituut

In het menselijk lichaam zorgt bloed voor leven, essentiële oliën zijn van datzelfde belang voor planten. Deze oliën hebben helende effecten op het lichaam, zeker degene die uitgekozen zijn om de raindrop massage te ondersteunen. Wanneer de oliën met het lichaam in aanraking komen, worden ze door de huid opgenomen. Ze ondersteunen het lichaam tegen indringers zoals bacteriën, virussen en verbeteren ons immuunsysteem.

Health = wealth

Gezondheid is onze grootste troef, wanneer deze in balans is zowel op fysiek als psychisch niveau zijn we in staat om goed te presteren in het leven. Wanneer dit echter niet het geval is kunnen klachten van allerlei aard de kop op steken. Bij Anny`s oils kan u de ITOVI gezondheidsscan laten uitvoeren, die door middel van sensoren die op de huid geplaatst worden uw tekorten in kaart brengt. Na de scan krijgt u een gedetailleerd overzicht van welke oliën uw algehele gezondheid kunnen ondersteunen om u in een perfecte balans te brengen.

Door de praktische ervaring als opvoedster heeft Anneleen een ruime achtergrond in coaching en begeleiding, deze kennis zet zij in bij haar één op één coaching sessies, waarin zij mensen begeleid naar een betere bewustwording, waardoor zij veerkrachtiger in het leven staan.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...