Anneke's Ontspanningsmassage in Staden, een portret

IMG_0552

Bij Anneke's Ontspanningsmassage in Oostnieuwkerke (Staden) kan je genieten van een professionele massage die je even de dagelijkse sleur doet vergeten. Anneke vindt rust in het geven van massages en straalt dit ook over op haar klanten. Haar anti-stress lichaamsmassage is haar specialiteit waar klanten graag voor terug keren. Verder kun je ook de spanningen en blokkades in je rug, nek, schouder en hoofd laten losmaken. Of helemaal intensief onder handen genomen worden tijdens de Lomi Lomi massage.

Anneke haar massagehuisje is gelegen aan de zijkant van de woning en bereikbaar je via het poortje langs het huis. “De eerste keer dat ik het huisje hier zag, wist ik dat dit hier mijn ruimte ging worden. Mijn man en ik hebben het helemaal verbouwd en aangekleed met gerecycleerde materialen. Het is heel gezellig, warm en huiselijk ingericht. De eerste keer dat mensen hier binnenkomen, overvalt hen een gevoel van rust. Voor mij is het heel belangrijk dat ze zich hier op hun gemak voelen. Er is een zithoekje, ruimte om zich te omkleden en dan de centraal staat de massagetafel.”

Het startte met een boekje over massage

Al gauw blijkt dat Anneke een heel zorgzame, vriendelijke en warme dame is. “Mijn interesse voor massages begon toen ik een boekje kreeg van een vriendin. Toen ik erin begon te lezen, dacht ik dat het zalig moest zijn om te genieten van een massage. Maar ook om ze te geven. Zo was ik geprikkeld en begon te zoeken naar opleidingen. Ik volgde de anti-stress massage, hotstone, chinese hoofd-, nek- & schouder, Lomi Lomi en belevingsmassage. In de luxe-massage zitten alle technieken verwerkt. De belangrijkste effecten van massage zijn: een diepgaande ontspanning, mooiere huid, betere ademhaling, betere spijsvertering, intensieve ontgifting, versnelde bloedcirculatie,...”

Anti-stress, Chinese of Lomi Lomi massages

Voor haar massages gebruikt Anneke zoete amandelolie als basis, aangevuld met etherische olie volgens de persoon, klacht, gevoel… Ze luistert ook naar waar ze mee zit en past de druk van de massage aan. “De anti-stress is de basismassage, die vind ik nog altijd het zaligste om te geven. Je kunt er heel veel mee los krijgen. Achteraf krijgen ze nog een drankje nadien en dan volgt soms nog een babbel. Bij de Chinese hoofd-, nek- & schoudermassage werk ik op de drukpunten en via strekkingen. Ik waarschuw de mensen altijd ook dat er olie in het haar zal komen. Ze vinden het zalig dat ik aan hun hoofd bezig ben en afsluit met een gezichtsmassage.”

Belevingsmassage voor ouderen

Minder gekend zijn de Lomi Lomi en belevingsmassage voor ouderen. “Bij de Lomi Lomi massage gebruik ik ook de ellebogen en onderarmen. Dit is om nog dieper in de spieren te geraken. Ik werk hierbij op het ganse lichaam, van onder naar boven. Ik neem de hele lichaamslengte van benen tot rug in één keer mee. Daarna doe ik de andere helft. Bij de belevingsmassage geef ik constant pulsen aan het lichaam. Ik werk vanuit de heupen en schud zo het lichaam. Deze wordt gegeven met kledij aan, en is helemaal anders dan een klassieke olie-massage. Het is ideaal voor mensen die onrustig en gestresseerd zijn. Door het schudden, komt het water in je lichaam in beweging. Het helpt je om dingen los te laten en tot rust te komen.”

Binnenstappen bij Anneke, is tot rust komen

Als je binnenkomt bij Anneke’s Ontspanningsmassage overvalt je meteen en rust en voel je je op je gemak. “Ik voor mij is dat zo. Ik voel mij hier meteen zen en geef dat door aan mijn klanten. Voor mij is het masseren ook ontspanning, dat is niet werken. Ik focus mij op de persoon en het los maken van de blokkades. Ik krijg er veel voldoening van. Bij mooi zomerweer zet ik mijn massagetafel buiten in het stukje omheinde privétuin en kun je tot rust komen in de natuur. Is heerlijk.”

Wil je jezelf ook helemaal zen en ontspannen voelen, boek dan zeker een massage bij Anneke's Ontspanningsmassage (Doornkouter 5, Oostnieuwkerke). Geniet van een mooie korting dankzij kennismakingsdeals voor nieuwe klanten.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...