A l'aise in Geraardsbergen, een portret

IMG_4989

Schoonheidsinstituut à l'Aise is er voor wie op zoek is naar huidverzorging die je huid een frisse uitstraling geeft, in combinatie met ontspanning en deskundig advies. Vanuit haar eigen ervaring en interesse in het verzorgen en verbeteren van de huid is Annelies zich gaan toeleggen op huidverbetering. Om haar klanten een totaalpakket aan te bieden, volgt Annelies regelmatig opleidingen in huidanalyse. Op die manier blijft ze op de hoogte van de nieuwste evoluties binnen huidverbetering. Mensen zich laten goed voelen en doen stralen is haar passie. Verder hecht Annelies heel veel belang aan een warme en persoonlijke benadering.

Huidverbetering met een tikkeltje meer

Wil je jouw huid een intensieve verjongingskuur geven, maar is chirurgie voor jou een stap te ver? Dan biedt Schoonheidsinstituut A l’Aise de ideale oplossing. Annelies gaat steeds op zoek naar behandelingen die een uitstekend alternatief bieden voor chirurgische ingrepen. Huidverjonging en zachte ingrediënten gaan dankzij de maritieme producten van Phytomer hand in hand. “Phytomer haalt alle ingrediënten uit de zee, maar ze plaatsen ook terug wat ze ontnomen hebben. Ze zijn begaan met de natuur en het milieu en dragen zo hun steentje bij. Dit vind ik heel belangrijk. Ik heb ook voor dit merk gekozen omdat ze werken op huidverbetering, verweven met een stukje wellness en relaxatie.”

Bekijk de deals van dit instituut

Phytomer haalt ingrediënten uit de zee

Binnen Phytomer zijn er verschillende lijnen waarmee je alle huidtypes en -problemen kunt aanpakken: hydratatie, anti-aging, acné, pigmentatie, gevoelige huid… “Mensen denken vlug dat ze een gevoelige huid hebben, maar ik heb nog niemand gehad die gereageerd heeft op de producten. Ze zijn heel zacht en gezond voor de huid. Ik vind het belangrijk dat mensen goed geïnformeerd zijn. De eerste keer geef ik dan ook veel uitleg over de behandeling en waar de producten voor dienen. Ik geef ook tips en advies mee voor thuisgebruik, een schoonheidsvoorschriftje met de producten en staaltjes.”

Huidverbeteringskuren op maat

Naast de klassieke gelaatsverzorging à l’aise met een heerlijk relaxerend rugritueel, biedt Annelies ook kuren aan voor wie op huidverbetering en -verjonging wil werken. “In de kuren zit vaak een combinatie van behandelingen, afhankelijk van wat de huid nodig heeft op dat moment. Dit kan een klassieke gelaatsverzorging zijn, maar ook een intensere fruitzuurpeeling (Sesderma) of hydrabrasie. Hydrabrasie is een diepe peeling die het ganse jaar door kan gedaan worden. In de eerste droge fase worden er 10 tot 12 huidlaagjes weg gehaald. In de tweede fase volgt een vochtbehandeling waarbij hydraterende en kalmerende bestanddelen ingesluisd worden in de huid. Je krijgt tegelijk een soort lymfedrainage en bindweefselmassage van de huid. In elke kuur zijn de producten voor thuis inbegrepen.”

Say cheese naar het huidanalysetoestel

Voor elke gelaatsbehandeling neemt Annelies foto’s van de huid met een speciaal huidanalysetoestel. Dat toestel neemt 6 foto’s van je gelaat onder verschillende lichtinvallen: daglicht, UV-licht, blauw licht, … “O.b.v. die foto’s kan ik ook telkens de evolutie zijn van de huid. De analyse vertelt mij wat er gaande is in de dieperliggende huidlagen, zoals pigmentvlekjes, rimpeltjes, vochttekort, poriën, roodheid, talgproductie… Alle producten en behandelingen stem ik dan af op de huid. Binnenkort volg ik ook nog een bijkomende opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten. Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor beauty en het is gewoon heel leuk om met mensen te werken.”

Wil je meer weten over het huidanalysetoestel en de gelaatsverzorging van Phytomer? Lees dan snel ons artikel getest en probeer het zelf dankzij aantrekkelijke deals!

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...