Nieuws

Baliati schoonheidsinstituut te Schelle, een portret Artikel

Baliati schoonheidsinstituut te Schelle, een portret

Beauty

Geplaatst op 21-02-2018

Bent u op zoek naar een gedreven schoonheidsspecialiste die haar vak echt kent? Dan bent u bij schoonheidsinstituut Baliati te Schelle aan het juiste adres. In dit mooie huiselijke instituut kan u terecht voor innovatieve verzorgingen die tot in de puntjes worden uitgevoerd.

LR health & beauty Artikel

LR health & beauty

LR health & beauty

Geplaatst op 21-02-2018

LR health & beauty is een Duits bedrijf dat reeds meer dan 30 jaar schoonheid benadert op een holistische manier. Zij zijn één van de weinige merken die outside the box denkt, door schoonheid vanbinnen en vanbuiten te ondersteunen. Zij doen dit op een innovatieve manier met producten die aan de strengste eisen en normen voldoen.

Getest: energetische hoofd- en rugmassage Getest

Getest: energetische hoofd- en rugmassage

Energetische massage

Geplaatst op 21-02-2018

Binnenstappen bij Relaxatiepraktijk Zen’ti  is eventjes kunnen wegdromen in een magische wereld. Ervaar een unieke relaxatiebehandeling die zowel voor lichamelijke als mentale ontspanning zorgt. Sluit je ogen en maak een reis naar een dieperliggend niveau waar gedachten eventjes stil staan en in dromen over gaan. Voor Lifestylebooking mag ik mij toevertrouwen in de handen van Tineke. Ze stelt de energetische rug-, nek- & schoudermassage in combinatie met de chinese hoofdmassage voor, die mijn lichaam en geest volledig tot rust zal brengen. Klinkt zalig, even stoppen met denken.

Zen'ti relaxatiepraktijk in Moen, een portret Artikel

Zen'ti relaxatiepraktijk in Moen, een portret

Beauty

Geplaatst op 21-02-2018

Bij relaxatiepraktijk Zen'ti in Moen (Zwevegem) kun je terecht voor verschillende relaxerende behandelingen en anti-stress massages om helemaal tot rust komen. Zowel fysieke, mentale als emotionele ontspanning hangen aan elkaar vast. De slogan ‘Waar gedachten eventjes stil staan en in dromen over gaan”, is geen loze belofte. Binnen het aanbod zijn er puur ontspannende behandelingen of eerder therapeutische behandelingen voor bepaalde fysieke of mentale klachten en blokkades. Het uiteindelijke doel van elke behandeling is om de mens in zijn/haar geheel te bekijken en terug lichaam en geest in balans te brengen.

Hair & Beauty Delphine in St. Eloois Winkel, een portret Artikel

Hair & Beauty Delphine in St. Eloois Winkel, een portret

Kapper

Geplaatst op 19-02-2018

Bij Hair & Beauty Delphine in Sint-Eloois-Winkel kun je terecht voor een totale make-over en nieuwe look. Maar ook voor een moment van puur genieten en ontspannen in een rustgevende aangename sfeer. Delphine creëert trendy kapsels voor dames, heren en kinderen. Bij elke shampoobeurt krijgt u een extra ontspannende hoofdmassage en uitgebreid advies voor het zoeken naar de perfecte look. Ook voor schoonheidsbehandelingen en relax arrangementen ben je bij Delphine aan het juiste adres. Ze werkt met de hoogwaardige producten van Germaine de Capuccini voor de gelaatsverzorgingen, Shellac gelnagels en Artdeco voor make-up.

Libra massage te Kumtich, een portret Artikel

Libra massage te Kumtich, een portret

Massage

Geplaatst op 19-02-2018

Voor kwalitatieve therapeutische massages die écht effect hebben bent u bij Lieselotte Brasseur van Libramassage aan het juiste adres. Deze praktijk is gevestigd in Kumtich bij Tienen, in een mooie landelijke omgeving waar de rust u gratis en voor niets wordt aangeboden. Buiten deze onbetaalbare rust kan u hier terecht voor allerlei behandelingen om het musculo-skeletaal stelsel te ondersteunen.

Ban the microbead Blog

Ban the microbead

Beauty

Geplaatst op 18-02-2018

Je kent ze wel van die peelings en andere verzorgingsproducten met van die kleine plastic bolletjes. Ze zien er misschien wel kleurrijk en schattig uit, onschuldig zijn ze zeker niet. Lees alles over de invloed van microbeads op mens, dier en milieu in volgende blog.

Biokapsalon Attisch te Nieuwpoort, een portret Artikel

Biokapsalon Attisch te Nieuwpoort, een portret

Kapper

Geplaatst op 16-02-2018

Isabelle Monteny richtte 30 jaar geleden” Biokapsalon Attisch” op in Nieuwpoort, waar ze reeds 20 jaar uitsluitend werkt met biologische plantenkleuringen. Zij ontvangt u graag voor een nieuwe trendy haarsnit of een bio-haarkleuring. Sinds september 2017 zijn er ook twee behandelruimtes waar je terecht kan voor energetische of relaxerende behandelingen om helemaal tot rust te komen. Isabelle Monteny maakt ook haar eigen bio haar- en lichaams producten onder de naam’ I’M Bio Energetic Care’. Biokapsalon Attisch staat dan ook voor “gezond, natuurlijk en milieubewust”. 

Plantenkleuringen in de kijker Artikel

Plantenkleuringen in de kijker

Kapper

Geplaatst op 16-02-2018

Biologische kappers, natuurlijke producten,geen ppd, zonder parabenen en siliconenvrij. Het zijn termen die mij niet vreemd in de oren klinken, veel mensen reageren niet goed op het gebruik van chemische producten die aanwezig zijn in chemische haarverf en verzorgingsproducten .De trend zet zich voort naar een groter bewustzijn voor de gezondheid en de natuur. In Nieuwpoort bij Biokapsalon Attisch werkt Isabelle Monteny al 20 jaar met 100% natuurlijke haarkleuringen. Dit zijn poeders die gewonnen worden uit plantenbestanddelen die tot fijn poeder gemalen worden,zonder enige bewerking en toevoeging van chemische stoffen. Perfecte haarkleur, glanzend gezond haar, grijsdekking en een houdbaarheid van 6 à 8 weken. Ideaal om eens in de kijker te zetten.

Therapeutische massage Artikel

Therapeutische massage

Therapeutische massage

Geplaatst op 15-02-2018

Massage krijgt vaak nog het onterechte label “luxe” . In België lopen we wat dat betreft een beetje achter op de rest van de wereld. Als we naar onze buurlanden Nederland, Duitsland en Frankrijk kijken waar massage al langer is ingeburgerd en een belangrijk onderdeel vormt van de complementaire gezondheidszorg zoals Kiné, osteopathie, NLP etc

eerste vorige 1 laatste
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...