Nieuws

Beauty Apps Blog

Beauty Apps

Beauty

Geplaatst op 14-10-2018

Technologie valt niet meer weg te denken uit ons huidige leven. Daar horen  vanaf nu ook de nodige beauty apps bij. Deze zijn speciaal ontwikkeld om ons leven weer dat klein beetje makkelijker te maken. In volgende blog lees je meer over de beste beauty apps.

Klankschaalmassage bij gezondheidspraktijk ‘t Klankbord Getest

Klankschaalmassage bij gezondheidspraktijk ‘t Klankbord

Beauty

Geplaatst op 12-10-2018

Druk, druk, druk. Stilaan bouwt de spanning op in je spieren en merk je dat je verkrampt in de auto of aan je bureau zit. Onbewust zorgt de stress toch voor blokkades, die je misschien wel had zien aankomen? Een mogelijke en zeer aangename oplossing: een massage! Annick van ’t Klankbord in Kontich nodigt me uit voor een ontspannende klankschaalmassage. Ik ben benieuwd naar hoe de klank voor een extra dimensie zal zorgen en bied me gewillig aan haar gezondheidspraktijk aan.

Gezondheidspraktijk ‘t Klankbord in Kontich, een portret Artikel

Gezondheidspraktijk ‘t Klankbord in Kontich, een portret

Beauty

Geplaatst op 12-10-2018

Bij Gezondheidspraktijk ‘t Klankbord in Kontich begeleidt Annick je op een zeer professionele manier bij de keuze van je behandeling. Ze heeft iets met klank en dat zie je ook aan haar aanbod. Je kan er terecht voor gewone relaxatiemassages, maar ook voor relaxatie coaching en healing en dit alles met of zonder klankverrijking. Deze brede waaier zorgt ervoor dat ze de therapie op je persoonlijke noden of kwalen kan afstemmen. 

Recept: Hertensteak met wildsaus Recept

Recept: Hertensteak met wildsaus

Recepten

Geplaatst op 08-10-2018

Het recept van deze week is de herfstklassieker hertensteak met een wildsaus, wilde champignons en kroketjes. Met een beperkt aantal ingrediënten is dit klaar in slechts 25minuten. We laten je zien hoe je het vlees op twee verschillende manieren kan bereiden. Met de bakpan en met een kamado voor de barbecue liefhebbers.

Make-up trends A/W 2018-2019 Blog

Make-up trends A/W 2018-2019

Beauty

Geplaatst op 07-10-2018

Wat zijn de trends voor hersft / winter van 2018-2019 op gebied van make-up. Kom het te weten in volgende blog.

To diet or not to diet Blog

To diet or not to diet

Beauty

Geplaatst op 30-09-2018

Voor velen onder ons is het elk jaar een strijd om weer op tijd bikini ready te zijn, dit omdat we tijdens de donkere wintermaanden ons te buiten gaan aan allerlei lekkers. Ikzelf denk eerder dat we tijdens de zomer een hoop lege calorieën binnenkrijgen. Terrasje hier wijntje daar, ijsje zus, cavatje zo... Het zijn dus niet enkel de vaste calorieën die op de teller komen ook de vloeibare doen een aardige duid in het zakje. Wil je nu al aan de slag voor die killer body van komende zomer. Hier alvast enkele dieten op een rijtje.

Relaxatiemassage bij Balans in Halle Getest

Relaxatiemassage bij Balans in Halle

Beauty

Geplaatst op 24-09-2018

Balans is een massagepraktijk gelegen in Halle waar Marina je hartelijk ontvangt. Parkeren kun je op de parking van de computerwinkel en via de poort kom je binnen in een Oosterse wereld. Marina vraagt mijn schoenmaat en begeleidt mij naar de aansluitende badkamer. Met mijn badjas en slippers aan stap ik de praktijk binnen. Er klinkt zachte muziek en ik mag plaatsnemen op de massagetafel voor de relaxatiemassage. Ik ben alvast heel benieuwd.

Balans in Halle, een portret Artikel

Balans in Halle, een portret

Beauty

Geplaatst op 24-09-2018

Bij Balans in Halle kan je terecht voor een diepgaande, ontspannende lichaamsmassage, of voor een klachten reducerende drukpuntmassage gebaseerd op de traditionele Chinese geneeswijze, ook gekend als “Tuina”. Marina straalt rust en vertrouwen uit, je voelt je meteen thuis bij haar. Ze ontvangt je in haar warme praktijk met Oosters getinte invloeden en inspiratie. Haar aanbod bestaat uit een aantal therapeutische behandelingen voor specifieke klachten en relaxatiemassages (manueel, kruidenstempel, hotstone of Tachyon). Ze luistert altijd eerst naar de klant en houdt rekening met je persoonlijke wensen.

Stop de klok! Blog

Stop de klok!

Beauty

Geplaatst op 23-09-2018

Als er een top drie zou zijn van zaken waar vrouwen een moord voor zouden plegen om het tegen te gaan, dan zou veroudering en de daarbij behorende aftakeling bij velen op nummer één staan. Wat is veroudering nu eigenlijk, en wat veroorzaakt het. Lees er alles over in deze blog. 

20 times happier & healthier Blog

20 times happier & healthier

Beauty

Geplaatst op 16-09-2018

De zomer is allang gepasseerd, het normale leven gaat weer zijn gangetje. Laat je niet meesleuren door de dagelijkse mallemolen, maar stel enkele doelen voor een happier & healthier leven. Deze 20 voorstellen helpen je alvast op weg.

eerste vorige 1 laatste
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...