Nieuws

Kapsalon Florine in Maldegem, een portret Artikel

Kapsalon Florine in Maldegem, een portret

Kapper

Geplaatst op 19-04-2018

Kapsalon Florine is centraal gelegen in Maldegem met parking voor de deur. In dit gezellige kapsalon is Florine een graag geziene kapster bij haar klanten. Je wordt er hartelijk ontvangen met een koffietje en chocolaatje en voelt je heel welkom. Florine met ruim 30 jaar ervaring, heeft het knippen in de vingers en oog voor de juiste kleuring. Jaarlijks blijft ze zich ook bijscholen om mee te zijn met de nieuwste trends. Bij Florine ben je meteen op je gemak, ze houdt rekening met je wensen en persoonlijkheid voor het bepalen van een nieuwe look. Na een eerste bezoekje, ga je zeker terug.

Korean facial Blog

Korean facial

Beauty

Geplaatst op 15-04-2018

Korea en huidverzorging gaan hand in hand. Wat zijn de grote verschillen tussen onze Westerse verzorgingsroutine en de fascinerende typisch Koreaanse manier ? Lees er alles over in volgende blog.

Hair & Beauty Bianca in Westerlo, een portret Artikel

Hair & Beauty Bianca in Westerlo, een portret

Beauty

Geplaatst op 12-04-2018

Bij Hair & Beauty Bianca in Westerlo stap je binnen in een modern en gezellig kapsalon en schoonheidsinstituut. De sympathieke Bianca zorgt voor een warm welkom en je voelt je meteen thuis. Ze neemt je graag professioneel onder handen, of het nu is voor een nieuwe snit, gelaatsverzorging of gelnagels. Je voelt je op en top vrouw als je buiten stapt bij Hair & Beauty Bianca. Bovendien krijg je er nog een koffietje en vriendelijke babbel bij waardoor het erg gezellig vertoeven is. Bianca werkt ook steeds met professionele en kwalitatieve kappers- (Matrix en Kiss) en verzorgingsproducten (Lisine).

Luxe gelaatsverzorging Maria Galland Getest

Luxe gelaatsverzorging Maria Galland

Maria Galland

Geplaatst op 12-04-2018

Bij Maria Galland is elke gelaatsverzorging een ritueel waardoor ze naar een luxe niveau getild worden. Maria Galland was zelf een ballerina en creëerde unieke bewegingen en choreografieën om de crèmes op het gelaat aan te brengen. Zij besteedde hierbij veel aandacht aan de totale beleving, ook naar geuren en texturen toe. Naast dit wellness-gevoel staan de producten bekend voor hun anti-aging werking. Liliana uit Maldegem neemt mij onder handen en legt uit hoe alles werkt. Ik krijg de luxe behandeling met het unieke gipsmasker, helemaal nieuw voor mij.

Liliana schoonheidssalon in Maldegem, een portret Artikel

Liliana schoonheidssalon in Maldegem, een portret

Beauty

Geplaatst op 12-04-2018

Bij schoonheidssalon Liliana in Maldegem gaan verzorgingen hand in hand met een moment van totale ontspanning. Huidbehandeling, manicure, pedicure, epilaties, maquillage of massage… Telkens streeft Liliana naar maximale resultaten op het vlak van huidverbetering en anti-aging, dankzij de kwalitatieve verzorgingsproducten van Maria Galland. Liliana kent haar vak en volgde haar passie voor schoonheidszorgen en ontvangt je hartelijk in haar klassevolle en moderne schoonheidssalon. De warme en vriendelijke Liliana neemt de tijd voor haar klanten en verwent ze. Naast de verzorging is het ontspannende aspect tevens belangrijk. De producten van Maria Galland doen de rest.

K-beauty sensation Blog

K-beauty sensation

Beauty

Geplaatst op 08-04-2018

Zuid-Korea is al enige tijd de grootste trendsetter in de cosmetica industrie. Zelfs Japan moet nu een stapje opzijdoen voor hun innoverend buurland. Afgelopen week heb ik zelf mogen ervaren hoe "crazy" hun passie voor beauty is, het overtrof al mijn verwachtingen. Lees er alles over in volgende blog.

D-stijl te Lommel, een portret Artikel

D-stijl te Lommel, een portret

Beauty

Geplaatst op 08-04-2018

Bij D-stijl kan u terecht voor een complete make-over. Eigenaresse Daniëlle Ritfeld is een spontane, vrolijke dame die u hartelijk ontvangt in haar concept store. Zij biedt als één van de weinige in België  een totaalpakket van beauty en styling behandelingen aan zodat u niet alleen van kop tot teen verzorgd, maar ook gestyled wordt.
 

Pre holiday beauty prep Blog

Pre holiday beauty prep

Beauty

Geplaatst op 01-04-2018

De vakantieperiode is weer aangebroken het ideale moment om een reisje te maken. Op vakantie gaan betekent helaas niet altijd dat je "zen" en zorgeloss op het vliegtuig stapt. Met de juiste beauty voorbereidingen bespaar je jezelf ter plaatse heel wat kopzorgen. Lees alles over de pre holiday beauty prep in volgende blog.

Getest, gelaatsverzorging Phytomer Getest

Getest, gelaatsverzorging Phytomer

Phytomer

Geplaatst op 29-03-2018

Adem driemaal rustig in en uit. Annelies heeft de geur van de zee verspreid in haar handen en verstuift aromatisch zeewater. Om het gevoel van de zee naar hier te brengen, en het werkt. Ik waan mij meteen op een zonnig strand met de golven aan mijn voeten. Phytomer is een maritiem merk en alle bestanddelen komen uit de zee. Maar zij gaan ook teruggeven wat ze aan de zee ontnomen hebben. Ik mag de klassieke gelaatsverzorging uittesten die werkt op huidverbetering in combinatie met een uniek relaxerend rugritueel. Ik geef mij helemaal over in Annelies haar handen van schoonheidsinstituut à l’Aise in Geraadsbergen.

A l'aise in Geraardsbergen, een portret Artikel

A l'aise in Geraardsbergen, een portret

Beauty

Geplaatst op 29-03-2018

Schoonheidsinstituut à l'Aise is er voor wie op zoek is naar huidverzorging die je huid een frisse uitstraling geeft, in combinatie met ontspanning en deskundig advies. Vanuit haar eigen ervaring en interesse in het verzorgen en verbeteren van de huid is Annelies zich gaan toeleggen op huidverbetering. Om haar klanten een totaalpakket aan te bieden, volgt Annelies regelmatig opleidingen in huidanalyse. Op die manier blijft ze op de hoogte van de nieuwste evoluties binnen huidverbetering. Mensen zich laten goed voelen en doen stralen is haar passie. Verder hecht Annelies heel veel belang aan een warme en persoonlijke benadering.

eerste vorige 1 laatste
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...