Nieuws

Dokter Juriaan, holistisch arts & coach Interview

Dokter Juriaan, holistisch arts & coach

Beauty

Geplaatst op 13-11-2019

Dokter Juriaan Galavazi is gespecialiseerd als arts en holistisch coach om mensen te begeleiden om zich terug fit en in balans te voelen. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden, fysieke en mentale klachten ook. Dokter Juriaan helpt mensen om ze te laten ervaren wat ze voelen, te helpen om door pijn en verdriet te gaan om zo hun leven terug in handen te nemen. Want je hebt zelf een enorme invloed op je welbevinden.


Wat vertelt mijn lichaam mij Blog

Wat vertelt mijn lichaam mij

Beauty

Geplaatst op 07-11-2019

Ik ben altijd moe en heb weinig energie over. De laatste tijd verdiep ik mij steeds meer in research over voeding en de impact ervan op je fysieke en mentale gezondheid. Ik voel aan mijn lichaam dat het tijd is om iets te veranderen. Mijn osteopaat trok ook aan de alarmbel dat het nodig was. Ik start met een Health Scan, een uitgebreide analyse van mijn lichaam. Benieuwd naar de resultaten...


Salade van rode biet met citrus Recept

Salade van rode biet met citrus

Recepten

Geplaatst op 31-10-2019

Rode biet kan soms moeilijk zijn. De aardse smaken overheersen snel. Met wat tegenwicht van de frisse citrustoetsen en munt kan je echter al veel oplossen. Deze heerlijke salade van rode biet met citrus is een leuke winterse sidedish om je gasten mee te verrassen. Laat het smaken!

Dauwdruppel te Otegem, een portret Artikel

Dauwdruppel te Otegem, een portret

Beauty

Geplaatst op 30-10-2019

Hilde ontvangt u hartelijk in haar schoonheidsinstituut Dauwdruppel te Otegem, met net dat tikkeltje meer. Ze werkt energetisch, gesteund door de producten, lichaams- en gelaatsverzorgingen van Phyto5. Dit in combinatie met licht- en kleurtherapie dat doordringt tot op celniveau en voor een ongekende werking en ontspanning zorgt. Hilde zorgt ervoor dat je in alle comfort en warmte kunt genieten van een deugddoende en relaxerende behandeling.


Me & my sweet tooth Blog

Me & my sweet tooth

Beauty

Geplaatst op 30-10-2019

Ik heb een paar bewogen maanden achter de rug, fysiek en mentaal. Mijn energieniveau daalde en mijn vermoeidheid steeg. Maar ik heb meteen ook stappen gezet. Tijd om te rusten. Mijn lichaam de kans geven zich te herstellen. Te stoppen met piekeren. En natuurlijk bij te slapen. De herfst is de periode bij uitstek om te detoxen. Maar daarvoor moet ik eerst eens eerlijk naar mijn voeding kijken.


Gember bij maagproblemen Getest

Gember bij maagproblemen

Beauty

Geplaatst op 21-10-2019

Een paar jaar geleden kreeg Evelyne van de maag-darmspecialist te horen dat haar maag slechts voor 20% meer werkte. Ze had al een tijdje last van hevige buikpijn en moeite met eten. Elke ochtend had ze een onbeschrijfelijke pijn in haar buik en darmen. Momenteel is Evelyne al 2 jaar pilvrij en zijn haar maag- en darmproblemen opgelost, door dagelijks 1 liter gemberthee te drinken.

Puzzelstukjes vallen samen Blog

Puzzelstukjes vallen samen

Beauty

Geplaatst op 18-10-2019

Ik kon die avond nog bij de osteopaat terecht, die meteen heel mijn verhaal aanhoorde. Want ja, ik was nog steeds kwaad. Maar tenminste kwam ik nu voor mezelf op. Hij legde alle aspecten bij elkaar en het klopte. Maar als het over jezelf gaat, na een hersenschudding en weken van pijn, is het moeilijk om objectief te beoordelen. En ik zou toch niet zelf voor dokter moeten spelen?


Boost je weerstand met kruidenthee Blog

Boost je weerstand met kruidenthee

Beauty

Geplaatst op 17-10-2019

Het bladerdek verkleurt naar warme rode, gele en oranje tinten. Regen en wind slaan in ons gezicht. We trekken onze jas iets hoger en duiken achter onze sjaal. De warme zomer hebben we achter ons gelaten. De eerste verkoudheden en lopende neuzen duiken reeds op. Tijd dus om ons innerlijke vuurtje aan te wakkeren en onze weerstand te boosten. En dit dankzij de geneeskundige kracht van kruiden, zoals gember, zoethout en tijm.


Puur Welzijn in Hamont-Achel, een portret Artikel

Puur Welzijn in Hamont-Achel, een portret

Beauty

Geplaatst op 13-10-2019

Bij Puur Welzijn in Hamont-Achel kom je terecht bij een specialiste op vlak van huidverbetering en pedicure. Rosita werkt enkel met kwaliteitsproducten, zoals Jan Marini, Diego Dalla Palma en Medex. Ze neemt haar tijd om naar de klant te luisteren en naar een gerichte oplossing toe te werken voor het probleem. Haar salon baadt tegenwoordig in het licht en biedt een professioneel kader voor jouw me-momentje. 

L’Equilibre in Hoogstraten, een portret Artikel

L’Equilibre in Hoogstraten, een portret

Wellness

Geplaatst op 08-10-2019

Bij L’Equilibre in Hoogstraten kom je terecht bij een gediplomeerde shiatsu-behandelaar. Dit is een opwekkende of energie gevende massage op basis van drukpunten. Deze werkt verzachtend voor emotionele en fysieke kwalen.  In een ontspannen sfeer ervaar je een sierlijk spel van bewegingen die je lichaam en geest terug in balans brengen of houden.

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...