Nieuws

Mindfulness Coaching bij Jaytho, Anzegem Getest

Mindfulness Coaching bij Jaytho, Anzegem

Beauty

Geplaatst op 11-01-2019

Wat als je even niet meer weet hoe je alles moet balanceren in je leven? Werk, gezin, sociale verplichtingen, hobby’s en bovenal perfect gelukkig zijn. We leven in een gejaagde en veeleisende maatschappij. Maar vaak vragen we dit ook van onszelf. Wat nu als dit allemaal projectie is van gedachten? Er is geen plaats voor gevoelens, stilte of eventjes kunnen ontsnappen aan de realiteit. Tot we op een punt komen dat het niet meer gaat. Vaak is het moeilijk om alleen terug op de rails te geraken, een coach kan je hierbij helpen. Ik mag bij Jaytho in Anzegem het coaching traject ‘mindfulness & healing’ volgen.

Joko Hairstyling in Zandhoven, een portret Artikel

Joko Hairstyling in Zandhoven, een portret

Beauty

Geplaatst op 11-01-2019

Joke startte haar zaak, Joko Hairstyling, in 2012 vanuit haar woonkamer. Vandaag is die uitgegroeid tot een flink uit de kluiten gewassen haarsalon en –kliniek op een prominente plek in de Langestraat in Zandhoven. Joke is gespecialiseerd in haarwerken en het behandelen van haar- en hoofdhuidproblematiek. Haar klanten worden er in een familiale sfeer omringd met de beste zorgen. Ze staat steeds klaar met een luisterend oor en persoonlijk advies. Sinds kort kan je er ook terecht voor schoonheidsbehandelingen en massages als aanvulling op het aanbod.

Workshop ’Will I marry me?’ bij LevensSter in Rijkevorsel Getest

Workshop ’Will I marry me?’ bij LevensSter in Rijkevorsel

Wellness

Geplaatst op 11-01-2019

In de holistische praktijk LevensSter in Rijkevorsel laat coach, Rian, je trouwen met jezelf. Tijdens de workshop ‘Will I marry me?’ leer je op een heel ‘veilige’ manier zowel je positieve als negatieve aspecten van jezelf appreciëren en neem je een gelofte af aan jezelf. Je leert jezelf accepteren, kan de kleinere tegenslagen veel makkelijker plaatsen en relativeren en je kan dus focussen op wat echt belangrijk is in je leven. 

EFT-coaching getest bij Silenzio Getest

EFT-coaching getest bij Silenzio

Beauty

Geplaatst op 08-01-2019

Silenzio in Stekene is een ideaal adres voor 1 op 1 EFT-coaching en sinds kort is er ook de mogelijkheid voor online coaching. In de online-praktijk leer je hoe je zelf EFT kan toepassen voor eigen gebruik. Ook worden er een tal van tools vrijgegeven die je kunnen verder helpen om meer energie te krijgen in je leven zodat je vol zelfvertrouwen je eigen leven bepaalt en je droomleven kunt realiseren. Shana verwelkomt mij voor een test-sessie zodat ik zelf kan ondervinden hoe EFT-coaching precies in zijn werk gaat.

Lomi lomi massage bij Zenzini in Tongeren Getest

Lomi lomi massage bij Zenzini in Tongeren

Wellness

Geplaatst op 07-01-2019

Een heerlijk geurende olie, het ritme van de zee, een Hawaiiaans muziekje, … In gedachten lig ik op het strand in Hawaii van een ongelooflijk ontspannende massage te genieten. Aloha!

Bij Zenzini in Tongeren kan je terecht voor energetische massages, reiki en coaching. Sofie voelt zich verbonden met het Hawaiiaanse gedachtengoed, omdat zij vanuit een onvoorwaardelijke liefde leven en het lichaam als een sacraal iets aanbidden.

Relax Inge in Tongeren, een portret Artikel

Relax Inge in Tongeren, een portret

Beauty

Geplaatst op 07-01-2019

In een zeer landelijk en rustig gelegen buurt in Tongeren, vind je massagetherapeut Relax Inge terug. Hier kan je terecht voor een mooi aanbod aan zowel ontspannende als therapeutische massages. Wil je je handen en gelaat mee laten verwennen, dan kan dat. Sinds kort biedt ze dit ook aan in haar assortiment.

Zenzini in Tongeren, een portret Artikel

Zenzini in Tongeren, een portret

Beauty

Geplaatst op 07-01-2019

Bij Zenzini in Tongeren kan je terecht voor een mooi aanbod van energetische massages aangevuld met reiki en coaching. Sofie, de zaakvoerster, beschikt over een ton bagage om mensen van hun fysieke en emotionele klachten af te helpen. Vind hier weer rust in uzelf en kom terug in contact met uw lichaam op een speelse manier.

Massage op maat bij Relax Inge in Tongeren Getest

Massage op maat bij Relax Inge in Tongeren

Beauty

Geplaatst op 07-01-2019

Ik las ergens in een studie dat we vier knuffels per dag nodig hebben om te overleven, acht per dag om gelukkig te blijven en twaalf knuffels per dag om te groeien. Ik denk even terug aan de tijd voor ik kinderen had en moet constateren dat het moeilijk was om aan die 8 te geraken…

Energetische rozenkwarts massage bij Soul meets Body Getest

Energetische rozenkwarts massage bij Soul meets Body

Wellness

Geplaatst op 04-01-2019

Ik ben van nature nogal kritisch en nog niet echt in touch met mijn ‘spirituele’ zelf, laten we maar zeggen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar wat een energetische massage teweeg zal brengen. Hoe voelt dat? Zal ik iets voelen? Wat moet ik dan zeggen? Als ik maar niet begin te lachen…

Soul meets Body in Houthalen Helchteren, een portret Artikel

Soul meets Body in Houthalen Helchteren, een portret

Wellness

Geplaatst op 04-01-2019

Soul meets Body in Houthalen-Helchteren is gespecialiseerd in energetische massages. Je vindt er een mooi aanbod met edelstenen en kruidenstempels, alsook de Yogi-Malu massage. Een massage bij Soul meets Body is een spiritueel geschenk aan jezelf. Je vindt terug de kracht in jezelf door energetisch in balans te zijn en staat terug sterker in het leven. 

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...