Nieuws

Luisterkind, afstemming van de ziel Getest

Luisterkind, afstemming van de ziel

Beauty

Geplaatst op 16-07-2019

Luisterkind is een afstemming waarbij geluisterd wordt naar de ziel, naar wat er leeft en wat anders kan en mag. Je dient enkel schriftelijk je naam, geboortedatum, gezinssituatie en mogelijke vragen door te sturen. Zoals veel mama’s met jonge kids is het een dagelijkse oefening om de balans te zoeken en bewaren. Werken, huishouden, kindjes, partner, hobby’s, vrienden… Hou die ballen allemaal maar eens tegelijk in de hoogte. Ik stuur mijn gegevens door naar Nancy van Zielevlinder te Ledegem en wacht benieuwd het resultaat af.


vetbevriezing met Cryo 21 bij Cryo Stretto in Meerhout Getest

vetbevriezing met Cryo 21 bij Cryo Stretto in Meerhout

Beauty

Geplaatst op 10-07-2019

Afvallen zonder sporten, zonder diëten, zonder chirurgische ingreep, … Een fabel? Nee, tegenwoordig is het mogelijk door middel van vetbevriezing. Dit is een veilige methode om permanent van je overtollige vet af te komen. Momenteel is deze technologie heel erg in ontwikkeling en zijn er verschillende behandelingen op de markt. Ik mag de cryo 21 uittesten, die meteen en vooral een pijnloos resultaat belooft.

Cryo Stretto in Meerhout, een portret Artikel

Cryo Stretto in Meerhout, een portret

Beauty

Geplaatst op 10-07-2019

Bij schoonheidsinstituut Cryo Stretto in Meerhout hebben ze de nieuwste machines in huis op vlak van afslanking en esthetiek. Je kan er terecht voor niet-invasieve behandelingen voor vetbevriezing, spierversteviging, huidverbetering, cellulitis, kleurtherapie, huidvernieuwing, anti-aging en gezond bruinen met direct resultaat. Daarnaast zijn ze ook verdeler van de meest innovatieve toestellen op de markt en bieden ze opleidingen aan voor beauty professionals. Ondanks de hightech behandelingen, zorgen deze mooi makers dat alles in een ontspannen sfeer verloopt en met de beste zorgen.

Katjan in Houthalen-Helchteren, een portret Artikel

Katjan in Houthalen-Helchteren, een portret

Wellness

Geplaatst op 02-07-2019

Katjan in Houthalen-Helchteren laat je jezelf beter in je vel voelen. Linda gaat probleemoplossend aan de slag om de oorzaak aan te pakken of dat nu met een massage, een Bach Bloesem Analyse of voedingsadvies is. Haar voornaamste doel is om mensen te helpen door rust en verlichting te brengen, zodat je terug kan relativeren en het leven weer met 2 voeten op de grond aan kan. 

Dieptemassage bij Katjan in Houthalen-Helchteren Getest

Dieptemassage bij Katjan in Houthalen-Helchteren

Wellness

Geplaatst op 02-07-2019

“Ik heb iets aan mijn heup”. Dit hoor ik mezelf een beetje te veel zeggen de laatste tijd. Door overbelasting is er een ontsteking gekomen en de pijn rijkt ondertussen tot aan mijn lage rug en trekt verder in mijn linker bovenbeen. Door de dokter kreeg ik zalf en Ibuprofen voorgeschreven, maar de pijn wordt alleen maar erger. Een goede massage is dus momenteel aan de orde.

Mepilan te Lier, een portret Artikel

Mepilan te Lier, een portret

Beauty

Geplaatst op 25-06-2019

“Mensen helpen in hun kracht te staan”, dat is wat Maria en Wouter doen bij Mepilan te Lier. En dit dankzij een breed aanbod aan behandelingen zoals o.a. coaching, massage en healing. Maar ze bieden ook retraites, workshops en cursussen aan voor wie zich er in wil verdiepen. De groepspraktijk Mepilan is gecreëerd vanuit een energetisch en holistisch perspectief om de mens in zijn geheel te bekijken. Wouter en Maria zijn met elkaar verbonden in een ver historisch verleden en hebben elkaar hier terug gevonden. Ze halen hun inspiratie en kracht uit de natuur en het universum. Samen helpen en begeleiden ze mensen op hun persoonlijk traject.

Waarom Kelly 'Deals'  verkoopt op Lifestylebooking.be Interview

Waarom Kelly 'Deals' verkoopt op Lifestylebooking.be

Beauty

Geplaatst op 22-05-2019

“Waarom een korting geven?” Dit is een veelgehoorde reactie. Wij legden dit voor aan Kelly van Schoonheidsinstituut Aïromi uit Wachtebeke en zij legt ons uit wat er voor haar veranderd is dankzij de deals op Lifestylebooking.

Getest relaxatiemassage bij De Verandering Getest

Getest relaxatiemassage bij De Verandering

Beauty

Geplaatst op 20-05-2019

Of je nu met bepaalde klachten zit of je gewoon eens wilt ontspannen, een massage is daar ideaal voor. Bij Massagepraktijk De Verandering in Oostnieuwkerke ligt het accent op een zachte, doch diepgaande, complete relaxatiemassage. Heidi combineert waar nodig technieken zoals lymfedrainage en drukpunten om zo alles weer te laten stromen. Op tijd en stond een massage krijgen, is bovendien erg bevorderlijk om proactief je lichaam en geest gezond te houden. Tijd maken voor jezelf, is de boodschap. En met plezier maak ik tijd om deze massage te testen.

Massagepraktijk De Verandering te Oostnieuwkerke, een portret Artikel

Massagepraktijk De Verandering te Oostnieuwkerke, een portret

Beauty

Geplaatst op 20-05-2019

Bij Massagepraktijk de Verandering in Oostnieuwkerke kan je terecht voor verschillende vormen van massage die bijdragen tot een volledige relaxatie. Heidi ontwikkelde haar passie voor het masseren met hart en ziel. Ze specialiseerde zich in de ontspanningsmassage met aromatherapie voor volwassenen, kinderen en baby. Ze geeft ook workshops per twee voor wie graag wil oefenen op elkaar. Een relaxerende massage brengt je in een diepere ontspanning en nodigt je uit om alles los te laten.

Iberico pluma met asperges & gepofte knolselder Recept

Iberico pluma met asperges & gepofte knolselder

Recepten

Geplaatst op 12-05-2019

Smaak. Sprakeloos. Glimlach... In die volgorde zullen uw gasten een culinaire ervaring beleven en zich afvragen waar je dit vlees kan kopen. Dit is niet zomaar varkensvlees, maar wel Iberico Pluma, pata negra. De online slager Gustor.be is verdeler van dit smaakvolle varkensras, die enkel gevoed werd met eikels. De dieren genoten van een vrije uitloop en hebben dan ook een bio-label. 

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...