Nieuws

Lisine Epstein, the gift of beauty Artikel

Lisine Epstein, the gift of beauty

Lisine

Geplaatst op 13-07-2018

Lisine Epstein is reeds 44 jaar hèt schoonheidsmerk bij uitstek voor de professionele schoonheidsspecialiste. Het merk is van Belgische bodem, en wordt ontwikkeld door een professioneel team wetenschappers en dermatologen in Italië.

Bamboe massage, Salon Magnolia Getest

Bamboe massage, Salon Magnolia

bamboe massage

Geplaatst op 13-07-2018

Na een hele drukke periode mag ik bij Salon Magnolia in Meerhout genieten van een heerlijke bamboemassage. Mijn lichaam kreunt al een tijdje onder stress en bijbehorende kwaaltjes. Deze massage komt dus niet ongelegen. Lina ontvangt me in haar fijne huiselijke salon, waar ik me na een kort intake gesprek mag neervleien op de massagetafel.

JSJ healing bij Stromende Kracht te Brugge Getest

JSJ healing bij Stromende Kracht te Brugge

Healing

Geplaatst op 12-07-2018

Bij de Stromende Kracht in St. Kruis Brugge mag ik de Jin Shin Jyutsu (JSJ) healing testen die voor een heel diepe relaxatie zorgt. Griet werkt energetisch volgens de stromingen en meridianen. Zij specialiseerde zich daarin om mensen met allerlei lichamelijke, mentale of emotionele klachten te behandelen. Maar je hoeft geen specifieke klachten te hebben, een JSJ healing geeft wat je nodig hebt op dat moment. Ik ben benieuwd.

Stromende Kracht te Brugge, een portret Artikel

Stromende Kracht te Brugge, een portret

Beauty

Geplaatst op 12-07-2018

Griet van de Stromende Kracht te Sint-Kruis (Brugge) beoefent Jin Shin Jyutsu (JSJ) healing en Access Bars in haar praktijk. Dit zijn krachtige holistische methodes om jezelf te leren kennen en terug in balans te brengen. Door haar persoonlijke zoektocht naar evenwicht en haar interesse voor de relatie mens en maatschappij, kwam ze in aanraking met een zelfhulpmethode. Hieruit vloeiden verschillende workshops, opleidingen en lezingen in Jin Shin Jyutsu en Access Bars (energetische hoofdmassage). Griet is er voor iedereen, om klachten te behandelen, maar ook puur ter ontspanning.

Beauty souvenirs Blog

Beauty souvenirs

Beauty

Geplaatst op 09-07-2018

Ga je op vakantie? Vergeet buiten de plaatselijke cuisine en cultuur zeker niet op zoek te gaan naar de beste lokale beauty souvenirs. In deze blog lees je welke souvenirs onmisbaar zijn.

Make-over, Hair & Beauty Salina te Tongeren Artikel

Make-over, Hair & Beauty Salina te Tongeren

Kapper

Geplaatst op 04-07-2018

Salina van Hair & Beauty Salina in Tongeren ontvangt je in een ongedwongen huiselijke sfeer voor een complete haar metamorfose. Ze oefent het vak al 6 jaar uit, maar moet ondanks haar jonge leeftijd zeker niet onderdoen voor reeds gevestigde namen. Haar passie, doorzettingsvermogen en harde werken hebben Salina zeker geen windeieren gelegd. De kunst en ambacht van het kappersvak  is een zeldzaam talent dat Salina bezit. Bij Hair & Beauty Salina, wandel je altijd buiten met fantastisch haar dat niet onopgemerkt voorbij gaat.

Hair & beauty Salina te Tongeren, een portret Artikel

Hair & beauty Salina te Tongeren, een portret

Beauty

Geplaatst op 29-06-2018

Hair & Beauty Salina gelegen in Tongeren is een jonge moderne kappers -en schoonheidssalon onder één dak. Salina is een ondernemende, gedreven jonge dame die beauty ademt, ze weet heel goed wat ze wil en heeft door haar werkervaring al een flinke dosis kennis opgedaan. Salina is een pro in het knippen en kleuren van haar, technieken als Ombré, balleage en snit van diverse kapsels zijn haar op het lijf geschreven. Daarbuiten mag je rekenen dat het er op gebied van nagel -en schoonheidszorgen niet minder professioneel aan toe gaat. Salina legt de lat heel hoog, en wil zich in haar expertise, bekwaamheid en doorzettingsvermogen onderscheiden. Deze gedrevenheid en passie voor het vak sieren haar.

Instituut Manuela& Co te Tongeren, een portret. Artikel

Instituut Manuela& Co te Tongeren, een portret.

Beauty

Geplaatst op 29-06-2018

Telkens ik in Tongeren kom waan ik me in het buitenland. De heuvelachtige omgeving en het vele groen, ik krijg ik er altijd een vakantiegevoel. Wanneer Manuela, een Vlaamse met Italiaanse roots de deur opent, is dat gevoel helemaal compleet. Met haar ontwapenende lach en enthousiasme voel ik me hier direct thuis. Dat Manuela geen eendagsvlieg is, blijkt al snel wanneer ik haar hoor vertellen over haar jarenlange ervaring in de branche. Haar passie ligt tot op de dag van vandaag nog steeds in de beauty -en wellness sector. Dat vertaalt zich duidelijk in haar behandelingen die tot in de puntjes worden uitgevoerd.

Happy beach body Blog

Happy beach body

Beauty

Geplaatst op 29-06-2018

Het is officieel de eerste dag van de grote vakantie, voor veel mensen betekent dit even terugschakelen naar een lagere versnelling. Bij het hele vakantie gebeuren komt soms ook wel wat stress kijken. Hier lijken vooral de dames last van te hebben, inpakstress, maar ook bikini body stress. Laat je niet langer gek maken door misleidende reclames en perfecte instagram influencers, probeer gewoon lief te te zijn voor dat fijne lijf. Met de verwen tips in volgende blog kom je al een heel eind.

Salon Magnolia te Meerhout, een portret Artikel

Salon Magnolia te Meerhout, een portret

Beauty

Geplaatst op 29-06-2018

Bij schoonheidssalon Magnolia in Meerhout kunnen zowel dames als heren terecht voor diverse schoonheids -en wellness behandelingen. Alle behandelingen worden vakkundig uitgevoerd in een gemoedelijke, ontspannen sfeer. U kunt hier rekenen op professioneel advies over de verschillende behandelingen. Lina specialiseerde zich in manicure & pedicure de betere gellakbehandelingen en diverse lichaamsmassages.

eerste vorige 1 laatste
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...