Nieuws

Catja over haar bijna-dood-ervaring Interview

Catja over haar bijna-dood-ervaring

Beauty

Geplaatst op 24-02-2020

En dan zie je jezelf daar liggen. Op de operatietafel omringd door dokters en verpleegkundigen. Alarmen gaan af. Lichtjes knipperen. Paniek in de ogen. Dit is het dan. Het is gedaan. Er overvalt je een onverwacht gevoel van rust en je gaat door de tunnel naar het witte heldere licht. Tot je plots met een klap terug in het OK beland. En je boos wordt, want het voelde zo vredig. Een bijna-dood-ervaring. Bijna onbeschrijflijk in woorden te brengen. Het overkwam Catja toen ze een hartstilstand kreeg.


Mirjam, BDE-coach en medium Interview

Mirjam, BDE-coach en medium

Beauty

Geplaatst op 24-02-2020

Mirjam Leféber is healer, coach en medium. Al meer dan 20 jaar begeleidt ze mensen tijdens hun spirituele ontwikkeling en ondersteunt ze mensen met een bijna-doodervaring (BDE) in hun zoektocht. Daarnaast ontwikkelde Mirjam zich ook als docent en geeft diverse opleidingen, workshops en lezingen. Tijdens een lezing over BDE tikte ze Catja op de schouder die vertelde over haar ervaring met de dood na een hartstilstand. 


De waardevolle plek van het niet-weten Blog

De waardevolle plek van het niet-weten

Beauty

Geplaatst op 24-02-2020

“Iets in mij wil het heel graag weten…” Een uitspraak die vaak voorbij komt. Een uitspraak ook waar je een grote prijs voor betaalt in je fysieke en mentale gezondheid. Er is op zich niets mis met “willen weten”. Immers: als je maar wéét waar je naartoe gaat, dan geeft dat een gevoel van rust. En misschien wel een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Overigens een illusie van veiligheid, want je hebt geen idee wat er over 5 minuten gaat gebeuren… Het feit dat het hoofd daar vanuit de allerbeste intentie komt, wil echter niet zeggen dat het ook altijd het beste voor je hóeft te zijn. Een subtiel, maar waardevol verschil.

Querencia te Aalst, een portret Artikel

Querencia te Aalst, een portret

Beauty

Geplaatst op 19-02-2020

Querencia is een schoonheidsinstituut gelegen in een authentiek pand in het hartje van Aalst. Nancy is gespecialiseerd in huidverbetering en celvernieuwing dankzij innovatieve toestellen. De producten zijn met zorg gekozen om verschillende probleemhuiden te kunnen behandelen. Daarnaast is het aspect wellness en ontspanning onontbeerlijk bij elke verzorging.


Simplicity te Kortrijk, een portret Artikel

Simplicity te Kortrijk, een portret

Beauty

Geplaatst op 17-02-2020

Schoonheidsinstituut Simplicity gelegen in Kortrijk biedt een waaier van schoonheidsbehandelingen en specialiseerde zich in gelaatsverzorgingen en huidverbetering. Bij Simplicity treed je binnen in de wereld van Germaine de Capuccini: een plek met fantastisch lekker ruikende producten, die resultaatgericht werken. Dankzij Julie ga je hier helemaal relaxed en stralend naar buiten.


Relaxhuis Anahata te Westouter, een portret Artikel

Relaxhuis Anahata te Westouter, een portret

Beauty

Geplaatst op 15-02-2020

Bij Huis Anahata te Westouter in het Heuvelland, werkt Katrien vanuit het energetisch principe van de traditionele Chinese geneeskunde. Ze werkt volgens de 5 natuurelementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) dankzij Phyto5 gelaats- en lichaamsverzorgingen. Die zorgen ervoor dat onze energie terug vrij kan stromen waardoor je innerlijke schoonheid naar buiten komt. Een gezond evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke gezondheid doet jou op natuurlijke wijze stralen...


4 dagen zwijgen Blog

4 dagen zwijgen

Beauty

Geplaatst op 07-02-2020

Ik sta op. En er komt geen woord uit. Hoofdpijn. Keelpijn. Er was nochtans niet echt een aanleiding voor. De afgelopen twee avonden ben ik wel moe en heb ik een kriebel in de keel. Het is een drukke week. Veel afspraken in de praktijk en een goed gevulde planning. Maar alles is perfect georganiseerd. Ook met de kids en hun activiteiten. En ik heb er net  verlof op zitten. Geen reden dus om ziek te zijn.


Bo worstelde met eten en haar gewicht Artikel

Bo worstelde met eten en haar gewicht

Beauty

Geplaatst op 06-02-2020

Bo worstelde jaren met gezonde voeding, haar gewicht en zelfs eetstoornissen. Ze probeerde tal van diëten uit, maar vond niets dat paste bij haar levensstijl. Tot ze koolhydraten begon te schrappen. De kilo’s gingen eraf en ze voelde zich zo veel beter. Als werkende mama schiet er soms weinig tijd over om boodschappen te doen en gezond te koken. Tot ze op het idee kwam om te starten met Health in a box, en zelf gezonde koolhydraatarme foodboxen te ontwikkelen.

Health in a Box, koolhydraatarme maaltijdbox Getest

Health in a Box, koolhydraatarme maaltijdbox

Beauty

Geplaatst op 05-02-2020

Wil jij ook gezonder eten en afslanken? “Graag, maar hoe?”, luidt het vaak. Bo van Health in a Box worstelde ook met deze vraag en zocht naar makkelijke manieren om gezonde gerechten snel op tafel te zetten. Ze kwam op het idee van Health in a Box, een koolhydraatarme maaltijdbox met bijhorende recepten. Zo is gezond koken, een eitje. Ik mag deze Healthy-box uittesten voor Lifestylebooking.


Instituut Sensy te Oostkamp, een portret Artikel

Instituut Sensy te Oostkamp, een portret

Beauty

Geplaatst op 28-01-2020

Bij Instituut Sensy te Oostkamp wordt u in de watten gelegd door een ervaren team van professionele schoonheidsspecialistes. Instituut Sensy biedt diverse gelaats- en lichaamsverzorgingen aan waarbij uw huid steeds centraal staat. Alle huidverzorgingen worden steeds afgestemd op uw huidtype, waarbij u kan rekenen op persoonlijk advies en een exclusieve verzorging. Ook voor ontspannende massages, epilaties, definitieve ontharingen, manicure, medische pedicure, tanning en maquillage bent u hier aan het juiste adres.


eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...