Voetreflex met rugmassage

10
Voetreflex met rugmassage

30min voetreflex en 30min rugmassage.


Voetreflexologie is de wetenschap die zich bezighoud met het uitgangspunt dat er zich in de voet reflexzones bevinden die corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam.

Voetreflex is een vorm van drukpuntmassage, dit is een massage van de zenuwuiteinden die zich in de voeten en handen bevinden.

Door deze zones te stimuleren kan men spanningen opheffen, de eigen genezingskracht van het lichaam stimuleren en het immuumsysteem versterken. Alle reflexpunten worden bewerkt om zo het lichaam weer in balans te brengen.

Belangrijk om weten is dat deze behandeling het lichaam zelf aan het werk zet om eventuele inwendige blokkades op te heffen, zodat genezing kan gebeuren.

De methode van voetreflexologie is gebaseerd op de holistische visie van samenhang tussen lichaam en geest, en beoogt de mens in haar totaliteit te behandelen.


Tijdens de massage komen er in het lichaam verschillende stoffen vrij die ervoor zorgen dat je tot een welzijnsgevoel komt.

Dit zijn: endorfines, cortisol en serotine. Dit laatste heeft ook invloed bij stemming, slaap, emotie, seksuele activiteit en eetlust.

Enkele indicaties:

  • verhoogde spanningen
  • te weinig spierspanning
  • slechte doorbloeding
  • vermoeidheid of spierpijn
  • verklevingen
  • schilferige huid

voorwaarden

  • Bon is 6 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 3

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Massagepraktijk Amaya te Meersel-Dreef

Massagepraktijk Amaya is een prachtige landelijke hoeve omgeven door het groen en rustig gelegen te Meersel-Dreef. In een erg gezellig, warm en huiselijk kader ontvangt Marleen klanten voor massages, voetreflexologie, gelaatsverzorging, healing en persoonlijke ontwikkeling. Alle behandelingen zijn gericht op ontspanning, maar ook het aanpakken van ongemakken en problemen. Klanten krijgen hier altijd dat tikkeltje meer dan ze verwachten.

Lees volledig artikel
Massagepraktijk Amaya te Meersel-Dreef

Locatie

Groot Eyssel 63, 2328 Meersel-dreef
Zo Gesloten
Ma 09:00 - 12:30 Op afspraak
13:00 - 15:00 Op afspraak
Di 09:00 - 12:30 Op afspraak
13:00 - 15:00 Op afspraak
Wo 09:00 - 11:30 Op afspraak
Do 09:00 - 12:30 Op afspraak
13:00 - 15:00 Op afspraak
Vr 09:00 - 12:30 Op afspraak
13:00 - 15:00 Op afspraak
Za Gesloten

Reviews

Danique V.
11/11/2020
Zalige behandeling gekregen in een gezellige omgeving!
Willeke d.
12/03/2021
Wat was het weer genieten bij Masagepraktijk Amaya. Mooie, rustgevende, ruimte waar de houtkachel brandt. Uitzicht op de mooie natuur. En, heerlijke massage door Marleen. Dit wil je vaker!!!
Bridget S.
17/05/2021
Vandaag voor de eerste keer bij Massagepraktijk Amaya geweest. Ik had een voetreflexbehandeling en rugmassage van mijn vriendinnen cadeau gehad. Het was echt een heerlijke ervaring in een hele ontspannende ruimte (met een heerlijke geur en warmte van de houtkachel). Na de behandeling voelde ik mezelf echt zoveel energieker. Daarnaast heb ik hele fijne tips en adviezen gehad van Marleen, dus nogmaals dank hiervoor. Ik ben zeker van plan om nog eens terug te komen!
Marret F.
21/05/2021
Ik kom nu al een paar jaar naar Amaya om me te laten behandelen door Marleen. Het is een afspraak waar ik altijd naar uit kijk ,elke keer weer zorgt ze ervoor dat ik me helemaal kan ontspannen. Massage, voet reflex en gezichtsbehandeling, lichaam en geest komen tot rust, haar handen en persoonlijkheid, haar fijne salon doen wonderen. Ik raad haar bij iedereen aan.
Mandy D.
23/05/2021
Elke keer weer een heerlijke ervaring om tot rust te komen in een prachtige omgeving onder de fantastische zorg van Marleen. Zodra je binnenkomt in de massageruimte overvalt je een gevoel van rust, ruimte en ontspanning. Dank je wel Marleen!
Rikie V.
23/05/2021
Ik kom al een tijdje bij Marleen voor een voetreflex en rugmassage. Sinds kort ook ooraccupunctuur ivm geur en smaakprobleem na corona te hebben gehad. Maar je krijgt meer dan dat, want zij staat altijd klaar met raad en daad. Ze is erg begaan met je als persoon wat ik erg waardeer. Ik ga steeds als herboren naar huis en vol met energie om in het dagelijkse leven te staan. Dank je wel lieve Marleen om er voor mij te zijn. Je bent echt een superfijne lieve madam met kennis van zaken. Ik kijk weer uit naar onze volgende afspraak. Liefs Rikie
Jose D.
25/05/2021
Al een aantal jaren kom ik graag bij massagepraktijk Amaya. Marleen is een bescheiden, lieve en warme vrouw. In de prachtige ruimte word je liefdevol ontvangen en professioneel behandeld. De lichaamsmassage, voetreflex en rugmassage zijn echt heerlijk. Door de fijne kachel lig je heel comfortabel in een weldadige warmte. Telkens is het weer genieten en het is echt een aanrader!
Jorien D.
15/06/2021
Wat een heerlijke ervaring! Dit allemaal in een prachtige en rustgevende omgeving. Ik kreeg een cadeaubon van vrienden voor een Zen-momentje en heb enorm genoten van de gelaatsverzorging, voetreflex en rugmassage. Voor de voetreflex was mijn favoriet. Fantastisch dat iemand zoveel kan opmaken aan de hand van je voeten. Je merkt aan alles dat ze enorm kundige handen heeft en ik ben dan ook effectief Zen naar huis gegaan! Zeker waard om meer te komen.
Kim V.
29/06/2021
Een deugddoende massage, in een gezellige omgeving en met een zeer vriendelijk onthaal. Pure verwennerij!
Sander F.
01/07/2021
Gisteren ben ik weer voor een ontspanningsmassage bij Amaya(Marleen) geweest. Wat een vakvrouw, zo empathisch ,breed ontwikkeld, heel veel kennis en uiterst discreet. Ze is het aanbevelen meer dan waard, vandaar deze review.
Deal: Voetreflex met rugmassage
41,00
32,80
Uw voordeel: € 8,20
Te koop t.e.m. 30/11/2021

  • Veilig online betalen