Make Up Workshop 60-90min 4 personen

13
Make Up Workshop 60-90min GROEP

LAAT UW HUID REMINERALISEREN met de gezonde minerale make up van bellápierre!


Omdat make up een belangrijke rol speelt in het dagelijkse leven, hechten wij veel belang om de huid van de klant op te maken met een niet-comedogene en minerale make up zonder toevoegingen of andere stoffen die schadelijk kunnen zijn voor onze huid. De make up is geschikt voor elk huidtype en aanvullend na uw huidverbeterende behandelingen. We werken altijd in overleg met de klant en bieden een aangepaste make up voor elke gelegenheid.


Tijdens de interactieve en leerrijke basis make up workshop werken wij meestal in een groep van minimum 2 tot maximaal 6 personen zodat iedereen de nodige aandacht krijgt. Uiteraard kan een individuele workshop ook.


Toebehoren zoals: bellápierre make up, penselen, spiegels, watjes, tissues, verzorgingsproducten van Arkana of O2 intraceuticals zijn ter beschikking tijdens de workshop. Zonder enige verplichting kan u bij Maison Beauté de bellápierre producten aankopen.


Drank en een kleine versnapering wordt voorzien tijdens de workshop.


duurtijd : 60 à 90min

voorwaarden

  • Bon is 3 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1
  • Enkel voor niewe klanten

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Maison Beauté uit Keerbergen, een portret

Voor een huid waarvoor alleen het beste goed genoeg is bent u bij Maison Beauté in Keerbergen aan het juiste adres. In dit warme, huiselijke instituut in een groene omgeving kan u niet alleen optimaal tot rust komen, maar bent u ook gegarandeerd van kwalitatieve behandelingen die nauwkeurig uitgevoerd worden met de allerbeste producten.

Lees volledig artikel
Maison Beauté uit Keerbergen, een portret

Locatie

Domien Liekenslaan 15, 3140 Keerbergen
Zo Gesloten
Ma Op afspraak
Di Op afspraak
Wo Op afspraak
Do Op afspraak
Vr Op afspraak
Za Gesloten

Reviews

18/02/2020
Heel vriendelijke ontvangst. Ik ben volledig ontspannen buiten gestapt. Een aanraden!
Sigrid W.
13/06/2020
Een behandeling bij Isabelle is méér krijgen dan waar je om vroeg. Het is telkens weer een magische reis naar rust,diepe ontspanning en tegelijkertijd heerlijk verzorgd worden met eerlijke en natuurlijke producten die jij nodig hebt. Isabelle is een warme, zachte en lieve dame met kennis van zaken en massa's talent!! Ik kies nooit nog voor een ander ☺️!
Kristel C.
30/09/2020
Heerlijke behandeling.... Bedankt ik voel het bloed weer stromen. Top madame
Nathalie D.
04/03/2018
Heel erg genoten van deze verzorging die veel meer is dan een verzorging. Er wordt veel aandacht besteed aan het inbrengen van de producten dmv deugdoende massage. Voor herhaling vatbaar.
Nicole F.
25/09/2018
Zalige behandeling gekregen en zo rustgevend. Ik heb dikwijls hoofdpijn en pijn in mijn aangezicht maar toen Isabel bezig was met die zalige massage wist ik dat ik geen pijn zou hebben 's avonds. Na de behandeling voelde ik me zeer relaxt, jonger en mijn huid voelde super zacht aan. Echt een aanrader. Nog een kleine anecdote :Na de behandeling moest ik nog even naar de winkel. Ik moest een biertje hebben voor in mijn gerecht. Aan de selfscan vraagt de computer mijn leeftijd en als ik bevestig dat ik meerderjarig ben springt die ineens in alarm dat een medewerkster moet komen. Vraagt die weer hetzelfde of ik meerderjarig ben. Zeg ik geloof die computer mij niet ?? Zeg ik kom van een gezichtsbehandeling en ik voel me wel jonger maar nu moeten ze wel niet overdrijven, hé !!! Een dame naast mij wilde direct weten waar ik mijn gezichtsbehandeling genoten had. Was wel grappig toeval !
An S.
01/09/2019
Topaanrader!!
Elly H.
16/03/2020
Na een vriendelijke ontvangst met goede uitleg voel je je onmiddellijk welkom in een cosy omgeving. Daarna heb ik ongelooflijk genoten van een intuïtieve ontspannen massage. Heb elders ooit een ontspannen massage laten doen en dat was geen massage maar een streling. Bij Isabelle is het gewoon een zalige massage en ik heb onmiddellijk opnieuw een afspraak gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar!!! Toppertje!!!
Nicole D.
04/03/2021
Na lang wachten door covid 19 genoten van een heerlijk verwenmoment. Lieve Isabelle bij jou een behandeling krijgen is het samensmelten van lichaam en geest. Je hebt gouden handen, en dat samen met je persoonlijkheid maakt dat een bezoek bij jou uniek is. Mijn lichaam en geest kunnen er weer tegen. Tot binnen 6 weken. Je bent een topvrouw. 💋
Karolien C.
08/03/2021
Ontzettend genoten van een zalige verwen ochtend bij Maison Beauté! Isabelle haar warme persoonlijkheid en magische handen zorgen er voor dat je helemaal ontspannen buiten stapt! Wat heb ik dit zo gemist!
Ria J.
13/03/2021
Als diabeet had ik last van extreem droge voeten en ongezond uitziende nagels. Isabelle raadde me aan om fluid ceratin te gebruiken voor de nagels en de cuticle care cream voor de nagelriemen, beiden van pina parie. 's Avonds voor het slapengaan bracht ik beide produkten aan in combinatie met de arkana cannabis footcream, zodat ze een ganse nacht goed konden inwerken. Het resultaat: 's morgens werd ik wakker met zijdezachte voeten en na enkele dagen al zagen mijn voeten en nagels er een stuk gezonder uit. Deze zomer kan ik zonder schaamtegevoel terug sandalen aan. Topprodukten en een echte aanrader voor wie met hezelfde probleem kampt!
Elly H.
17/05/2021
Ontzettend genoten van een zalige Reiki massage. Het was een diepe ontspanning en zo rustgevend want Isabelle heeft magische handen. Na stopzetting van gelnagels zijn mijn échte nagels volledig onderkomen en na twee dagen gebruik van de gekochte producten zijn deze alweer aan het bekomen en duidelijk alweer sterker aan het worden. Isabelle je bent een toppertje! Bedankt voor je goede raad!
Nicole D.
02/06/2021
Lieve Isabelle, na de top tot teen behandeling deze namiddag, kan ik weer de wereld aan. You are the best ❤
Caroline V.
16/06/2021
Danku wel Isabelle, staat altijd voor je klaar, de producten zijn super goed en werken ook effectief, jij hebt gouden handen! 10 op 10 zoals velen zeggen :) Echt een aanrader voor iedereen xxx
Deal: Make Up Workshop 60-90min 4 personen
35,00
21,00
Uw voordeel: € 14,00
Te koop t.e.m. 30/09/2021

  • Veilig online betalen