• Portret
  • Beauty

Beauty & Zenn Lounge in Sint Michiels (Brugge)


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

09-08-2019

Beauty & Zenn Lounge is gelegen aan de rand van het pittoreske Brugge, in Sint Michiels. Miranda verwelkomt je graag in haar instituut voor gespecialiseerde huidverbetering & -verjonging dankzij innovatieve technologie en schoonheidskuren. Daarnaast is ze gespecialiseerd in ontspanningsmassages en kun je kiezen uit een mooi aanbod massages. Maar ook voor pedicure, manicure, gelish als suikerontharing kun je bij Beauty & Zenn Lounge terecht.

Afbeelding

“In 2010 werd een dubbele hernia vastgesteld waardoor ik niet meer langdurig kon stilzitten. Toen besloot ik om het roer volledig om te gooien en mijn passie voor schoonheid en massage te volgen. Na het volgen van verschillende opleidingen startte ik uiteindelijk Beauty & Zenn Lounge. Ik begon als freelance massage-therapeute in verschillende hotels en wellnesscentra. Uiteindelijk heb ik de beslissing genomen om me meer te focussen op huidverbetering en -verjonging alsook op figuurcorrectie. Ik volgde hiervoor verschillende opleidingen en heb thuis mijn eigen instituut opgericht.”

Gespecialiseerde huidverbetering, anti-aging & figuurcorrectie

Beauty & Zenn Lounge is een klassevolle zaak voor wie bewust kiest voor een mooie gezonde en stralende huid dankzij hoogwaardige niet-invasieve toestellen. “Ik maak gebruik van verschillende toestellen om zo tot een optimaal resultaat te komen. Zoals de AquaRenew voor hydrabrasie, de Dermalux Tri-Wave fototherapie (herstelt en revitaliseert de huid) en de Nanopore voor de stimulering en herstelling van collageen. Als ondersteunende behandeling voor lymfedrainage en detoxkuur (figuurcorrectie) gebruik ik de Ballancer.” 

“De AquaRenew is een hydrabrasie techniek. Dit is een intensieve peeling van de huid waarbij eerst de dode huidcellen van de huid worden verwijderd via een ‘droge’ diamond dermabrasie. Daarna volgt de vochtbehandeling met fijne polijsting van de huid. Die reinigt ze verder en hydrateert ze krachtig. Deze behandeling is uiterst geschikt voor lijntjes en rimpeltjes, anti-aging, pigmentvlekken, onzuiverheden, zwarte puntjes, verstopte poriën…   Je krijgt als het ware een Coup d’éclat."

De huid herstellen, verjongen en revitaliseren

Afbeelding

“Dermalux LED-lichttherapie wordt ingezet bij verschillende huidproblemen tijdens een gelaatsverzorging. Het is een behandeling die verjongt, herstelt en revitaliseert. De huidcellen krijgen opnieuw energie waardoor een vale huid er weer fris uitziet. Deze wordt vaak samen gebruikt met andere toestellen. Het is een pijnloze en relaxerende behandeling zonder hersteltijd. LED-licht stimuleert ook een goed gevoel en helpt om de alledaagse stress te verminderen.”

“De Ballancer is een klinisch en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage ter ondersteuning van elke medisch-esthetische behandeling. Het toestel heeft volgende effecten op het menselijk lichaam.  Het verbetert de bloedcirculatie, ontspant de spieren, verbetert de lymfestroom, masseert de spieren en zorgt voor betere aanvoer van zuurstofrijk bloed in de huid.” 

Ontdek zeker onze deals en last-minutes bij Zenn Lounge te Sint Michiels, Brugge (Koning Albert I-laan 185). Nieuwe klanten genieten van een mooie korting om het zelf eens uit te testen