• Getest
  • Venus Swan

Huidverjonging Venus Swan


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

30-08-2018

Venus Swan is een volledig pijnloze behandeling, geschikt voor alle huidtypes en met onmiddellijk zichtbaar resultaat. Het toestel en de technologie werken op radiofrequentie en gepulseerde magnetische velden. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de onderliggende huidlagen. Hierdoor kun je rimpels verminderen, de huid verstrakken en liften, maar ook cellulite of lokale vetophopingen reduceren. Je krijgt een vollere huid en jeugdige uitstraling. Het is een heel veilige behandeling, en zonder herstelperiode. Er is een lichte roodheid door de warmte van de kop, maar die verdwijnt quasi onmiddellijk. Je kunt dus meteen terug buiten, zelfs in de zon.

Inge en Kayleigh van het gloednieuwe schoonheidssalon Inkana in Lokeren verwelkomen mij heel hartelijk en met de glimlach. Moeder en dochter hebben begin dit jaar samen deze klassevolle zaak geopend in Lokeren. Schoonheidssalon Inkana staat voor huidverbetering en -verjonging dankzij de nieuwste technologieën, voor zowel gelaat als lichaam. De Venus Swan behandeling staat gekend als de niet-invasieve techniek voor een mini-facelift zonder snijden en zonder pijn. Ook voor jonge huiden is het ideaal om je een ongelooflijke boost en coup d’éclat te bezorgen. Ik ben benieuwd naar het resultaat.

Venus Swan ook in de zomer

Ik mag plaatsnemen op de comfortabele en zachte behandelstoel. Kayleigh gaat de behandeling doen bij mij, ze stelt alles in zodat ik comfortabel lig. Beentjes omhoog en lichtjes toegedekt. Hoewel het buiten tropische temperaturen zijn, mag de Venus Swan ook in de zomer toegepast worden. Zonder contra-indicaties of de zon te moeten mijden. Kayleigh legt mij stap voor stap uit wat ze gaat doen en waarom ze dit doet. Voor de reiniging van de huid gebruikt ze de producten van Lookx, en afwerken doet ze ook met een zonnecrème en dagcrème van Lookx.

Hotstone massage op je gelaat

“Eerst doe ik de reiniging omdat het toch belangrijk is om altijd op een schone huid te starten. Die reiniging regelt ook het vochtgehalte in je huid en dat voel je onmiddellijk. Deze reiniging doet nog iets extra. Daarna breng ik een laagje glycerine aan zodat het toestel beter glijdt en als bescherming tegen de warmte. Tijdens de behandeling wordt de temperatuur voortdurende gecontroleerd en indien nodig bijgestuurd.” Kayleigh vraagt regelmatig of ik geen prikjes voel. Indien wel, smeert ze er nog wat glycerine bij. Maar die laag is alvast perfect aangebracht, want ik voel er niks van. De warmte (ci. 41°) is goed te verdragen en de rollende bewegingen van de kop voelen heel aangenaam. “Het is net een hotstone massage op je gelaat”, lacht Kayleigh.

Minder lijntjes en gelift

Kayleigh doet eerst de ene helft van mijn gezicht en laat mij tussendoor naar het resultaat kijken. Mijn groef van neus tot aan de mondhoek is zichtbaar minder diep en gelift. Mijn kaaklijn is strakker en de huid voller. De kraaienpootjes rond de ogen zijn vervaagd en lopen minder ver uit. Ook opmerkelijk is dat mijn ooglid gelift is, dit opent meteen je blik en verandert je gezichtsuitdrukking. Ik heb een beetje roodheid, een gezond blosje op mijn wangen. Maar na een uurtje trekt dat weg. Ik ga naar huis met een tasje van Lookx vol uitleg en staaltjes voldoende voor een week te proberen. Mijn gezicht is helemaal gelift en opgehelderd, echt een heel mooi resultaat.

Stel de stap naar plastische chirurgie uit

Dit is een ideale behandeling voor wie preventief aan anti-aging wil doen, maar ook voor wie al last heeft van verslapte huid in de hals, wangen, dubbele kin, afhangende oogleden, diepe rimpels,... Daarnaast kun je de Venus Swan ook gebruiken voor huidversteviging en figuurcorrectie. De behandeling kun je gewoon éénmalig laten doen voor een speciale gelegenheid zoals je huwelijksdag bijvoorbeeld. Voor een blijvend effect volg je best de kuur van gemiddeld 6 à 8 beurten, die spectaculaire resultaten levert. Je huid is zichtbaar strakker, gelift en heeft minder rimpeltjes. Mensen zijn hier echt mee geholpen, zien er een aantal jaar jonger uit of zijn van een complex afgeholpen.

“Met een Venus Swan kuur stel je de stap naar de plastisch chirurg uit. Wie een facelift overweegt, heeft er alleen maar baat bij om eerst de Venus Swan te laten doen. Het is gewoon een heel natuurlijk liftend,verstevigend en verjongend effect van je gelaat en huid.”

Zin om zelf te testen? Geniet van een mooie korting dankzij onze kennismakingsdeals voor nieuwe klanten.

Deals

Lekker doorlezen