• Getest
  • Gezondheid & wellbeing

Energetische hoofdbehandeling Access Bars


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

10-08-2018


Onze ervaringen uit het verleden dragen bij tot ons geluk van vandaag. Vanuit die filosofie maakt Access Bars komaf met negatieve emoties die zich doorheen ons leven tot diep in ons huidig bewustzijn hebben genesteld. Access Bars is een energetische behandeling die deel uitmaakt van Access Consciousness, een  beweging die ontstaat in de jaren ‘90 in de Verenigde Staten en nu stilaan haar weg vindt naar België. Access Bars werkt met 32 energiepunten, die elk staan voor een aspect van je leven, onder meer: controle, creativiteit, veroudering, seksualiteit, communicatie, verdriet, vreugde, ….

Dankzij de aanraking van bepaalde punten op het hoofd kan negatieve energie die vastzit verdwijnen. Zo kan je de weg vinden naar geluk, in elk aspect van je leven. Grondlegger Gary Douglas ervaarde twintig jaar geleden een breekpunt. Hij had alles geprobeerd om geluk en welbevinden te vinden en was klaar om het op te geven. Tot hij zich verdiepte in het bewustzijn en ontdekte dat je via bepaalde drukpunten op het hoofd je negatieve emoties, verkregen door negatieve ervaringen, kan doorbreken.

Griet verlost

“Piekeren is iets wat we allemaal doen. En het maakt ons, al dan niet op termijn,  ziek”, legt Griet Dewitte uit. “We slaan onze belevenissen op in ons hoofd. Ook de slechte. Ons bewustzijn bepaalt onze gevoelens en emoties. Via de 32 energiepunten begeleid en verlicht ik die emoties, die je anders naar ziekte en ongemak leiden. Ons verstand staat genezing vaak in de weg. Ik denk  bijvoorbeeld aan faalangst en angststoornissen. Als je hoofd niet mee wil, dan mag je nog zoveel medicatie slikken, het zal weinig helpen. Access Bars werkt in op de polaire lading in de hersenen. Het opent de deur naar genezing. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.”

Activatie van 32 punten op je hoofd

Afbeelding

Access Bars activeert de 32 punten op het hoofd, die toegang geven tot de belangrijke aspecten in het leven. Gedurende een uur behandelt Griet heel rustig alle energiepunten. Ze dringt diep door tot het bewustzijn en verlost je van negatieve emoties.“Je kan het vergelijken met een virus in een computer. Ik delete de negatieve dingen die je hebt opgeslagen, zodat je met een betere start kan vertrekken. Na de sessie voel je je lichter en beter.

Hoe vaak iemand op sessie komt, verschilt van persoon tot persoon. Je hoeft niet ziek te zijn of klachten te hebben om Access Bars te laten doen.  De behandeling laat de juiste energie terugstromen. Access Bars gaat om volledige ontspanning. Het is altijd zalig om tot rust te komen. Het is voor iedereen, jong en oud.” Griet gebruikt geen producten of attributen, enkel haar handen. Via aanraking werkt ze in op de polaire lading in de hersenen.

Zachte, energetische en rustgevende behandeling

Afbeelding

Ze past de behandeling toe op mij. Ik neem plaats op de massagetafel en sluit mijn ogen. Griet haar stem is zacht en rustgevend. Ze geeft aan dat het oké is om te praten, of niet. Het is zoals ik het zelf wil. Ze stelt me meteen gerust. Ik sluit mijn ogen en besluit om me over te geven aan de stilte. Griet glijdt met haar vingers door mijn haren tot ze de energiepunten vindt. Dan laat ze haar vingers staan. Ze houdt enkele minuten aan tot ze op zoek gaat naar de volgende punten. Ze raakt twee tot zes punten tegelijk aan per houding. Ik merk dat ik bij elke nieuwe houding, spontaan en met een zucht, diep in- en uitadem. Is dat die slechte energie die mijn hoofd verlaat? Ik voel de rust binnenkomen. Voor ik het weet, is het uurtje om.

Griet sluit de sessie af met een heel zachtaardige “alsjeblieft”. Wanneer ik wakker word, heb ik het gevoel dat ik ontwaak uit een coma. Ik kijk in de spiegel en zie een uitgeslapen gezicht. Een uurtje in stilte laten werken aan mijn energieniveau om heerlijk ontspannen te ontwaken? Hier kan ik wel aan wennen. “Als je na de behandeling zin in hebt in een zoutje of iets zoet, eet dat dan”, adviseert Griet me. “Dan heeft je lichaam dat nodig. Drink ook veel water na de sessie.” En met dat zorgzame advies keer ik ontspannen en met een glimlach terug huiswaarts.   

Ontdek deze Acces Bars hoofdbehandeling dankzij onze kennismakingsdeals voor nieuwe klanten!

Deals

Lekker doorlezen