• Portret
  • Beauty

Schoonheidssalon Julie


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooing.be

05-09-2017

Bij Beauty Fashion Julie in Gavere kun je terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen. Laat je leiden door de goede zorgen en geniet van totale rust en ontspanning. Julie specialiseerde zich in permanente make-up, maar je kunt ook bij haar terecht voor volgende behandelingen: gelaatsverzorging met hoofd-en schoudermassage, epilaties, gelnagels, pedicure, wimperextensions en make-up. Julie is een professioneel schoonheidsspecialiste met reeds meer dan 10 jaar ervaring. Onlangs opende ze ook haar concept fashion shop bij haar schoonheidssalon waar je terecht kunt voor kledij, accessoires en juwelen. De droom voor elke vrouw.

Op haar 18 jaar startte Julie halftijds als schoonheidsspecialiste en na 3 jaar kon ze al de stap zetten naar haar eigen zaak. “In het begin deed ik vooral nagels, maar al vlug heb ik een cursus permanente make-up bij gevolgd. Waarin ik nu ook gespecialiseerd ben. Onlangs zijn we verhuisd naar deze locatie in Gavere en kon ik mijn schoonheidssalon uitbreiden met een fashion store. Het is een nieuw concept dat aansluit bij de trend dat je op één locatie verschillende diensten terugvindt. Als vrouw kun je hier je hart ophalen binnen beauty & fashion.”

Iedereen kan permanente make-up laten zetten, ongeacht het huidtype. De naverzorging is heel belangrijk om de huid te laten genezen en het pigment goed in de huid te laten dringen

Biopigmenten van The Color Studio

Voor de permanente make-up werkt Julie met The Color Studio samen, die al ruim 20 jaar ervaring heeft. “Het zijn heel goede producten die bestaan uit bio-pigmenten, waardoor er geen allergische reacties kunnen ontstaan. Wat ik heel belangrijk vind. Ik volg ook bij hen extra cursussen en heb nog met hen samengewerkt op de Esthetika-beurs in Brussel. Bij een nieuwe klant ga ik altijd eerst luisteren wat ze precies wilt. Voor we eraan beginnen, breng ik het eerst aan met make-up. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat je van het resultaat mag verwachten. We bepalen samen de stijl, type, vorm en kleur.”

Permanente make-up kan voor iedereen

Dankzij het gebruik van een verdovende crème valt de pijn goed mee. Het aanbrengen van de permanente make-up duurt ook meestal niet zo lang, dus is het goed te verdragen. “Als het nodig is, kan ik nog een beetje verdovende zalf extra tussendoor gebruiken. Het hangt een beetje af van persoon tot persoon. Iedereen kan permanente make-up laten zetten, ongeacht het huidtype. De naverzorging is heel belangrijk om de huid te laten genezen en het pigment goed in de huid te laten dringen. Je dient de huid goed vettig te houden en regelmatig een verzorgende crème aan te brengen. Het resultaat blijft 2 à 5 jaar.”

Wil je graag meer weten over permanente make-up en de nieuwste technieken? Lees dan ook ons artikel ‘in de kijker’.