• Portret
  • Beauty

Schoonheidssalon Jolie, in Zwijnaarde


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

02-12-2020

Schoonheidssalon en nagelstudio Jolie is centraal gelegen in Zwijnaarde en biedt een waaier van schoonheidszorgen en behandelingen. Tine ontvangt je hartelijk in haar stijlvol ingerichte salon waar je terecht kunt voor manicure, pedicure, ontharingen, lymfedrainage, permanente ontharing, permanente make-up, klassieke gelaats- en lichaamsverzorgingen. Ze specialiseerde zich verder in de huidverbeterende verzorgingen met innovatieve toestellen om tot het beste resultaat te komen.

In 2012 startte Tine met de voorbereidingen om haar eigen zaak op te starten. “In mijn laatste jaar schoonheidsverzorging moesten we een eindwerk over het oprichten van ons eigen schoonheidssalon. Hoe meer ik mij daar in verdiepte, hoe meer zin ik kreeg om ook effectief mijn eigen salon te openen. Ondanks mijn jonge leeftijd, voelde ik mij gedreven en zelfverzekerd genoeg om verdere stappen te ondernemen. Ik leg graag de mensen in de watten tijdens een behandeling, zodat ze hun dagelijkse zorgen even kunnen vergeten.” 

Innovatieve huidverbetering dankzij hydroabrasie

Daarnaast staat Schoonheidssalon Jolie ook gekend voor innovatieve huidverbetering dankzij hydrabrasie, een toestel dat m.b.v. water zorgt voor een diepetereiniging en hydratatie tegelijk. Hydrabrasie is de meest recente techniek in de esthetische technologie om de huid te polijsten, te verfijnen en te hydrateren in één behandeling. De behandeling is efficiënt en de resultaten zijn fantastisch! Een behandeling is echt ook genieten, omdat de huid tegelijkertijd gekalmeerd wordt en daarnaast zacht en glad aanvoelt. Bovendien is de behandeling pijnloos, niet invasief en veilig. Weg met onzuivere, vale of droge huid, zwarte puntjes, pigmentvlekken, lijntjes en rimpels, verstopte poriën en zonneschade. Hydrabrasie mag gedurende gans het jaar toegepast worden.

Afbeelding

Schoonheidssalon Jolie is een sfeervol en gezellig ingericht instituut met rustgevende witte tinten en oog voor detail. “Ik verwen mijn klanten met heel mijn hart en help hen met huidproblemen aan te pakken. Huidverbetering en schoonheid van binnenuit staan bij mij dan ook centraal. Ik zorg ervoor dat iedere klant zijn eigen persoonlijke aanpak heeft. Het is mijn doel om de klanten ook een ontspannend momentje te bezorgen, zodat ze als herboren het salon verlaten. Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid staan dan ook centraal voor mij in het omgaan met klanten.”

Ga langs bij Schoonheidssalon Jolie te Zwijnaarde (Hutsepotstraat 16) en laat je verzorgen door Tine. Nieuwe klanten kunnen gebruik maken van kennismakingsdeals en krijgen een mooie korting.

Deals

Lekker doorlezen