• Portret
  • Beauty

Schoonheidsinstituut Valerie


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

12-07-2017

Wanneer u een bezoek brengt aan schoonheidsinstituut Valerie te Brakel komt u terecht in een landelijk ingericht, en rustgevend schoonheidsinstituut waar u zich eens heerlijk kan laten verwennen met vooruitstrevende producten en apparatuur. Valerie onderscheidt zich naar huidverbetering en -verjonging toe dankzij non-invasieve technieken als alternatief voor een facelift. Dankzij een uitgebreide huidanalyse komen de behoeftes aan het licht en wordt de beste verzorging voorgesteld. Valerie heeft alles in huis om uw huid terug in optimale conditie te brengen.

In 2002 startte Valerie met de klassieke schoonheidsbehandelingen, maar al gauw verschoof het accent naar huidverbetering. “De Omnilux LED is het eerste toestel dat ik gekocht heb. Deze nieuwe lichttechnologie is 100% veilig en medisch onderbouwd voor huidverjonging en tal van huidproblemen aan te pakken. Het zuivere energetische licht stimuleert de cellen om collageen en elastine aan te maken. Daarna volgden verschillende andere vernieuwende technieken en toestellen zoals hydrabrasie, microdermabrasie, mesotherapie, professionele peelings en Exilis Facelift.”

Ik luister naar de klant om te horen wat ze het belangrijkste vinden en waar ze eerst aan willen werken. In samenspraak kiezen we dan de gepaste verzorging.”

Perfecte huiddiagnose dankzij Skin Analyser

Afbeelding

De Skin analyser weet wat uw huid nodig heeft en brengt dit ook gedetailleerd in kaart met een juiste huiddiagnose. “De Skin Analyser analyseert de huid op maar liefst 10 punten: hydratatie, verhoorning, sebum, poriën, couperose, gevoeligheid, pigmentatie, rimpels… Daaraan worden dan ook de meest geschikte producten en behandelingen gelinkt, waaruit de klant kan kiezen. Ik luister naar de klant om te horen wat ze het belangrijkste vinden en waar ze eerst aan willen werken. In samenspraak kiezen we dan de gepaste verzorging.”

Uniek gepatenteerd anti-aging concept van EvenSwiss​
Valerie werkt met drie grote merken, nl. Mila d’Opiz, Sesderma en Evenswiss. Elk merk heeft hoogstaande kwalitatieve producten in het gamma en is gericht op een bepaalde doelgroep. “Mila d’Opiz is een Zwitsers merk en gebruik ik voor de klassieke gelaatsverzorgingen. Sesderma is een Spaans merk dat meer specifiek op huidproblemen gericht is, zoals acné, pigmentvlekken,... Evenswiss is ook Zwitsers en die gaan nog een stapje verder. Het gamma met het gepatenteerde Dermatoproteïne Peptide Complex biedt een bewezen oplossing voor huidveroudering. Dermaproteïne is een huideigen stof die in de dieperliggende huidlaag een signaal geeft om collageen en elastine aan te maken. Net zoals de LED en Exilis Facelift.”

Specialisatie in huidverbetering, nog een stapje verder

Afbeelding

De interesse voor huidverbetering groeide steeds meer bij Valerie en nog steeds, want behandelingen voor huidverbetering en anti-aging blijven innoveren. “Ik heb zelf altijd last gehad van acne rosacea, maar heb dit nu volledig onder controle dankzij LED-therapie en gebruik van de juiste producten. Door in de sector te zitten en mij steeds verder te verdiepen dankzij verschillende opleidingen, leerde ik heel veel bij. En dat wil ik bij andere mensen ook bereiken. Naast de huidverbetering probeer ik ze ook in de watten te leggen in een gezellige en landelijke sfeer. Zodat ze ook kunnen ontspannen en met een goed gevoel naar huis gaan.”

Meer informatie over de innovatie en non-chirurgische Exilis Facelift? Lees snel het artikel ‘in de kijker’.