• Portret
  • Beauty

'Just like Cleopatra' bij PURA in Oeselgem


Tekst: Viviane Vogels | Foto's: Lifestylebooking/Shutterstock

04-10-2016

Als het goed genoeg was voor Cleopatra….

Lindsey geeft professioneel advies en heeft een zeer duidelijke keuze gemaakt voor kwaliteitsproducten die een verzorgend en ontspannend effect hebben op uw huid.

In haar zoektocht naar het beste product voor haar klanten, kwam LIndsey al snel terecht bij AHAVA producten, gekend voor hun fantastische werking op droge huid door de rijke mineralen van de Dode Zee die een verzorgende werking hebben op de huid.

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden, wind, kou, regen,... Daarom is het zo belangrijk om onze huid zo goed mogelijk te verzorgen. Niet alleen een gezonde huid, maar ook een zijdezachte huid zijn een punt van fierheid dat Lindsey graag aan haar klanten aanbiedt. In de oudheid had de Egyptische koningin Cleopatra ook begrepen dat de mineralen die in de modder van de Dode Zee zitten een fantastische uitwerking op de huid hadden en ze liet dan ook massaal overbrengen… Wij hoeven zo ver niet te gaan, gewoon een afspraak maken in Schoonheidsinstituut PURA te Oeselgem, en je kan je Cleopatra wanen, de tijd van een behandeling!

Afbeelding

Houd je nagels perfect gezond!

Onze handen zijn onze belangrijkste werktuigen. We gebruiken ze om onze job uit te oefenen, ons te voeden en te communiceren met anderen.
Onze handen zijn ook ons visitekaartje en vertellen veel over wie we zijn. Reden te meer om uw handen regelmatig te verzorgen en te genieten van mooie, gezonde en verzorgde handen en nagels.
 
Lindsey gebruikt het gamma van Pronails voor de kunstnagels (SoPolish en gelnagels .
Dit revolutionaire solventvrije peel-off systeem is de eerste semi-permanente nagellak met volledig respect voor de gezondheid & vitaliteit van uw natuurlijke nagels, door ze niet eens aan te raken.
 
Sopolish garandeert langdurig perfect gelakte nagels gedurende ten minste 14 dagen, geeft extra sterkte aan de nagel en heeft een blijvende glans. Het wordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeer snel uit onder LED licht en wordt snel verwijderd dankzij het soak-off of peel-off system zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel. Zonder buffen, zonder frezen, zonder vijlen, met volledig respect voor de natuurlijke nagel.

Voor de Heren ook wat

Heren vinden misschien iets minder makkelijk de weg naar een schoonheidsinstituut, maar Lindsey houdt zich sterk dat eens ze haar fantastische  Ahava producten hebben getest ze deze volledig natuurlijke hydratatie van hun huid ten zeerste op prijs zullen stellen. Haar stoere echtgenoot is alvast overtuigd en kijkt elke maand uit naar zijn weldoende behandeling.

Verder kan teveel beharing ook heren parten spelen en zowel de wielertoeristen die gladde benen wensen als de iets te behaarde rug en / of bortskas wordt bij Pura ook vakkundig onder handen genomen en verzorgd zodat een zachte huid het resultaat is.