• Portret
  • Beauty

Schoonheidsinstituut Fleur te Mechelen, een portret


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

26-08-2020

Schoonheidsinstituut Fleur in Mechelen wordt gerund door een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Door het uitgebreid aanbod aan behandelingen is er voor ieder wat wils. Wilt u graag ontsnappen aan de dagelijkse stress en drukte of wil je jezelf gewoon even verwennen? Dan bent u hier op de juiste plaats! Bij Fleur staat een persoonlijke aanpak, resultaat en tevredenheid centraal.

In 2015 opende Fleur haar eigen schoonheidsinstituut en heeft ondertussen al heel wat ervaring opgebouwd. Ook na haar studies is ze zich blijven bijscholen om steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken binnen de sector. Binnenkort breidt ze haar aanbod uit met innovatieve huidverbetering. “Ik vind het erg leuk om mensen te verzorgen. Dankzij de verzorgingen zien ze er niet alleen beter uit, maar voelen ze zich ook goed in hun vel en dat boost hun zelfvertrouwen. Ik probeer bij mijn klanten hun natuurlijke schoonheid naar boven te brengen. Zelf hou ik niet van een fake look, en zal ook niet proberen mensen anders te maken dan ze zijn. Maar we gaan voor een mooi natuurlijk resultaat.”

"De natuurlijke schoonheid van de klant weerspiegelen"

Afbeelding

Voor de gelaatsverzorgingen heeft Fleur gekozen voor het mariene cosmetische merk Phytomer. “Al 40 jaar zijn ze pionier op het gebied van cosmetica en mariene biotechnologie. Ze gebruiken zoveel mogelijk werkzame stoffen uit de zee die een bewezen doeltreffendheid en resultaat bieden. Dankzij het unieke zeewater en helende mineralen krijg je een stralende en gezonde huid. Phytomer brengt de zee en zijn stimulerende kracht dichterbij met producten gebaseerd op 100% natuurlijke werkstoffen. Een persoonlijke en ontspannende gelaatsverzorging zorgt voor een ideale reiniging, herstel en verzorging van de huid. In elke verzorging verweef ik ook een massage. Dit past binnen het idee dat als je ontspannen bent, de huid ook beter de producten opneemt en je beter resultaat krijgt.”

Die natuurlijke keuzes weerspiegelen zich ook in het interieur. “Ik heb ervoor gekozen om het rustig te houden met wit en aardetinten. Het is belangrijk als de mensen hier binnen komen, dat ze meteen gerustgesteld zijn. Ik verwelkom de klanten en stel ze op hun gemak als ze wat zenuwachtig of gespannen zijn. Met mijn vaste klanten heb ik ondertussen een goede band opgebouwd en ze nemen mij in vertrouwen. Mijn troeven zijn zeker en vast mijn persoonlijke aanpak en klantenservice. Ik werk erg op maat van de klant en klantgericht. Als nadien iets niet in orde is, mogen ze altijd terug komen.”

Schoonheidsinstituut Fleur is een allround schoonheidsinstituut waar je terecht kunt voor gelaatsverzorgingen, nagels, manicure & pedicure, ontharingen, wimperlift & extensions, massages en make-up. Het is Fleur haar missie om je natuurlijke schoonheid naar boven te brengen en te accentueren.

Ontdek mooie kortingen voor nieuwe klanten dankzij onze kennismakingsdeals bij Schoonheidsinstituut Fleur te Mechelen (Sint Katelijnenstraat 48).