• Portret

Instituut Salutem te Ranst, een portret.


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

24-05-2018

Salutem is niet zomaar het eerste het beste schoonheidssalon, door haar jarenlange ervaring kent Cathy de kneepjes van het vak. Dit fijne, huiselijke schoonheidssalon in Ranst, op een boogscheut van Antwerpen biedt meer dan de standaard schoonheidssalon. Hier kan u terecht voor kwalitatieve en resultaatgerichte gelaats -en lichaamsverzorgingen op maat.

Salutem schoonheidsinstituut

Voor uw huid in topconditie te brengen heeft Cathy gekozen voor Jean D’Arcel. Dit merk bestaat al sinds de jaren ’60 van vorige eeuw en heeft zich toegewijd aan de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatieve producten die biologisch verantwoord en dierproefvrij zijn. De specifieke samenstelling van de ingrediënten in de producten van Jean D`Arcel zorgen ervoor dat de huid tot in de diepste laag bereikt kan worden. Hierdoor zal de huid zich van binnenuit herstellen, en kan je spreken van echt zichtbare resultaten. Jean D`Arcel is toegankelijk voor alle leeftijden, huidtypes en huidproblemen.

De producten zijn enkel verkrijgbaar via erkende schoonheidssalons waar de schoonheidsspecialiste specifiek is opgeleid in huidverbetering. Zo kan u bij Salutem er met een gerust hart vanuit gaan dat u enkel en alleen de beste verzorging aangeboden krijgt en kunt genieten van een uitstekend productadvies op maat.

Cambridge lifestyle dieet

Cathy, gediplomeerd voedingsdeskundige met specialisaties in afslanking en kindervoeding, biedt als één van de enige in de regio het succesvolle Cambridge dieet aan. Dieet is volgens Cathy  eigenlijk een foute benaming, hierdoor denken mensen enkel en alleen aan afvallen. Het is het opnieuw ontwikkelen van een gezond voedingspatroon voorzien van alle essentiële voedingsstoffen. Door perfect uitgebalanceerde maaltijden aan te kopen in individuele verpakkingen is het mogelijk om op een makkelijke  en verantwoorde manier uw huidige levensstijl aan te passen.

De maaltijden bestaan uit shakes, maaltijdrepen, soepen en warme maaltijden. De begeleiding is volledig op maat en naar persoonlijke behoefte van de klant. Door het herstellen van het individueel voedingspatroon zal u merken dat vele lichamelijke ongemakken verdwijnen en het optimale en juiste lichaamsgewicht dat bij u past bereikt wordt. Daarnaast kan u tijdens deze periode waarin uw lichaam gereset wordt, een extra boost gebruiken. Dit onder de vorm van een heerlijke relaxerende lichaamsmassage. Massage is een eeuwenoude techniek die Cathy tot in de puntjes beheerst. Door de specifieke technieken wordt de bloedsomloop en lymfecirculatie geactiveerd, waardoor afvalstoffen afgevoerd worden. Massage heeft ook een grote invloed op het mentale aspect vertelt Cathy; “door de aanraking wordt het hormoon serotonine aangemaakt, ook wel het geluks -of antidepressie hormoon genoemd, hierdoor gaan mensen zich beter in hun vel voelen”. Dit zorgt voor een perfect balans tussen lichaam en geest.

Om het plaatje compleet te maken, kan u bij Salutem terecht voor professionele manicure en pedicure behandelingen. Met probleemvoeten weet Cathy wel raad, ze zorgt ervoor dat u terug op wolkjes loopt. Om de mani- pedi behandeling perfect te maken kan u kiezen voor een semi-permanente nagellak onder de vorm van een gellak. Met een Gellak droogt de lak onder een LED lamp, deze zorgt voor een betere hechting met de nagelplaat.  U hoeft zich geen zorgen meer te maken over een lange droogtijd of afgebladerde nagellak na enkele dagen, de gellak houdt +/- 3 weken op de handen en tot wel 6 weken op de voeten. Dit is een topbehandeling voor iedereen die graag verzorgd voor de dag wil komen.

Bent u nieuwsgierig geworden wat Salutem nog allenmaal aanbiedt? Neem dan alvast een kijkje op;

https://www.salutem.be/

https://www.facebook.com/salutem.cathy/

https://www.instagram.com/explore/locations/628412936/salutem/

Lekker doorlezen