`
  • Artikel
  • Gezondheid & wellbeing
  • interview
  • Business

Rustpunt Mechelen, Partner in Excellence


Tekst: Coach Laurens | Foto's: Lifestylebooking.be

29-09-2020

Met onze award “Partner in Excellence” zetten we onze partners die het goed doen en net dat tikkeltje meer service geven dan wat de klant verwacht in de bloemetjes. Want ze zijn de beste binnen hun sector. Ze leggen de lat hoger voor al hun collega’s en verdienen het dus om eens extra in de kijker geplaatst te worden.

Onze business coach Laurens gaat langs bij de positieve en warme Rhea in Rustpunt Mechelen. Zeg stop tegen de dagelijkse drukte en zet jouw ritme op pauze dankzij een relaxerende massage om eventjes alles te vergeten. Rhea specialiseerde zich in energetische massages, Oosters geïnspireerde technieken en verwarmende behandelingen met gember of edelstenen. Een uniek aanbod die je zeker niet overal terugvindt.

80% terugkerende klanten, 4,5/5 en 100% tevreden reviews

Afbeelding

Een stralende Rhea doet de deur open en verwelkomt mij hartelijk. De positieve energie komt je tegemoet en je voelt je al meteen thuis. Rhea reageert dan ook super enthousiast als ik haar de award ‘Partner in Excellence’ overhandig.
“Ik vind het heel erg tof en leuk om te vernemen dat ik er op de één of andere manier uit spring. Het is toch een extra bevestiging dat ik het goed doe. Van de klanten die via Lifestylebooking komen met een deal is ongeveer 7/10 vaste klant geworden. Sommigen komen elke maand, om de 3 maanden of éénmaal per jaar. En dat is ook prima. Mensen vragen meestal zelf om een volgende afspraak vast te leggen, ik laat hen daar vrij in.”

Waarom denk je dat klanten terugkomen bij jou? 
“Omdat het hier zo goed is natuurlijk,” lacht Rhea. “Ik denk dat mensen zich hier goed voelen. Als ze mijn praktijk binnenkomen, voelen ze zich thuis. Ik ga ook heel rustig en zacht met de klanten om. De verwelkoming is zo belangrijk, mensen aanspreken met hun voornaam, vriendelijk zijn, de tijd nemen… Die persoonlijke en vertrouwelijke manier van mensen behandelen maakt het verschil. Ik laat de mensen gewoon zijn wie ze zijn. Mijn massages zijn ook heel anders, veel zachter doordat ik energetisch werk.” 

Mensen hebben mij leren kennen dankzij de artikels en foto's. Dat maakt het persoonlijk en echt het verschil."

Je hebt ook een uniek aanbod energetische massages geïnspireerd door Oosterse technieken en niet de klassieke massage. Hoe ervaren de klanten dit?
“Mensen denken altijd dat een zachte massage niets doet, maar daarna zijn ze toch verrast dat het zo veel deugd gedaan heeft. We moeten al zo hard gaan, in deze snelle drukke wereld. Als je dan eens zegt: Oh, ik neem een uurtje vrij voor een massage. En dan moet die ook nog eens hard zijn? Nee, ik heb zoiets van. We pakken het lekker rustig, langzaam en zacht aan. Tijdens de massage volg ik mijn handen en ga intuïtief te werk. Doordat ik energetisch werk, is de ontspanning erg diepgaand en maakt het ook veel los. Spanningen van stress kan ik zo perfect laten wegvloeien in zachtheid. En dat verwachten ze niet, maar nadien voelen ze het verschil.”

Hoe hebben mensen jou leren kennen?
“Toch wel dankzij het artikel dat verschenen is op Lifestylebooking en via de Facebook advertentie. De mensen herkennen mij ook van de foto’s. Ze zeggen dat ik er in het echt net zo stralend uit zie als op de foto. Ik straal ook wel vertrouwen uit, wat de klanten aantrekt. Die foto’s doen heel veel en maken het persoonlijk. Je krijgt ook wat je uitstuurt en aantrekt in het leven. Ik geloof daar heel hard in. Ik ben wel iemand die erg optimistisch is en positief en vrolijk in het leven sta. En dat trek ik ook aan. Soms heb ik ook wel eens een mindere dag, maar na een uurtje denk ik: pfff het is vermoeiend hoor om zo chagrijnig te zijn”, lacht Rhea.

Jullie hebben een heel tof team bij Lifestylebooking. Dat maakt het erg leuk om samen te werken."

Hoe is de samenwerking met Lifestylebooking voor jou verlopen?
“Heel goed, jullie hebben een tof team. Ik vind het altijd leuk om met jullie te praten of te ontmoeten. Het is superbelangrijk om online aanwezig te zijn, mensen zoeken alleen nog maar online. De reviews die klanten nalaten, is nog altijd de beste reclame. Die spreken anderen aan en overtuigen hen. Je kunt wel een heel mooie site hebben, maar als de klanten niet tevreden zijn, komt er ook niemand. Mijn publiek dat ik bereik is erg breed. Een studente bijvoorbeeld kwam een paar keer met een deal. Wat ook niet de bedoeling is, maar ondertussen heeft ze het wel aan gans haar familie doorverteld. Nu komen haar mama en tante hier regelmatig als vaste klant. Het ene plezier is het andere waard.”

Jij bent op een halfjaar tijd kunnen overstappen van bijberoep naar hoofdberoep. Had je dat gedacht?
“Zeker niet. De samenwerking met Lifestylebooking heeft veel losgemaakt en mij erg veel gebracht. Ik ben hier eigenlijk een beetje ingerold en toevallig ontdekt dat ik goed kan masseren. Bovendien vind ik het erg leuk om te doen. De klanten zeggen dat ik gouden handen heb en komen graag terug. Een aantal jaar geleden ben ik in bijberoep gestart en dankzij Lifestylebooking begon het te groeien en groeien. Zo heb ik een vast klantenbestand kunnen opbouwen en heb ik de stap gezet om er mijn hoofdberoep van te maken. Dat was heel spannend, maar zo lang je er vertrouwen in hebt, gaat het goed. Ik heb alles eigenlijk genomen zoals het kwam.” 

Wil je meer weten over Rhea van Rustpunt Mechelen lees dan zeker het portret, en maak kennis met Rhea haar behandelingen dankzij mooie deals. Lees hier haar getuigenis hoe ze van bijberoep naar hoofdberoep ging op 6 maanden.