• Portret
  • Gezondheid & wellbeing
  • Holistisch

Roos & the little rub te Zolder


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

25-05-2020

In Zolder van Heusden-Zolder bevindt zich “Roos en The little rub”, een unieke oase van rust waar Christina je graag hartelijk verwelkomt. Je mag hier wegdromen tijdens een energetische massage of reiki healing. Je stapt er binnen in de mystieke wereld van etherische en helende oliën, stenen en zoutlampen. Maar ook natuurlijke producten als gemberthee, Aloë Vera producten, wierook, engelenbeeldjes en kristalstenen voor allerlei kwaaltjes. Wil je graag dieper ontspannen of heb je bepaalde klachten, Christina helpt je dankzij haar helende handen als Reiki Master.

In 2018 opende Christina in haar geboortedorp de zaak “Roos en The little rub” dichtbij de ouderlijke zaak. Deze praktijk voor massage en healing is een verwijzing en eerbetoon naar haar recent overleden ouders door de naam Roos(en), wat haar familienaam is, tevens een mooie bloem en een prachtige violette kleur. Een kleur die terugkomt in de inrichting van de zaak. De kruidenleer kwam ruim tot stand in de opvoeding van kindsaf door haar moeder, en haar vader gaf het ondernemen aan haar door. 

Als kind al verbonden met de natuur door scherpere zintuigen

Afbeelding

“Vanaf mijn jonge jaren voelde ik me reeds verbonden met de natuur door scherpere zintuigen en het zeer graag buiten bezig zijn. Maar het zorgzame om andere mensen te helpen, kwam sterk naar voren wanneer ik zelf moeder werd in 2001. In het diepste van mijn wezen voelde ik waar mijn taken lagen en startte ik allerlei opleidingen en ervaringen waar verschillende diploma’s op volgden. De verdieping ging voornamelijk uit naar het Reiki Masterschap en massage-opleidingen.”

“Mijn doel is om mensen hun immuniteit, energie en algemene gezondheid flink te boosten, wat met reiki goed bereikt wordt, want het werkt op het emotionele en fysieke vlak. Deze behandeling werkt zeer ontspannend, maar kan ook heel wat bagage losweken. Ik kan niet genoeg benadrukken dat we meer tijd in de natuur moeten doorbrengen en in natuurmiddelen investeren, want ze boosten onze gezondheid en dat is ons hoogste goed. Niet ons inkomen en de tijd die ermee gepaard gaat. Als de mensen na hun behandeling op wolkjes naar buiten gaan, wat een prachtige recensie is, is voor mij een bewijs dat massage en Reiki lang doorwerken voor je gezondheid.”

Mijn specialiteit is de reiki-massage, een ware mini-vakantie

“Mijn specialiteit is ‘de reiki-massage’, die iedereen wenst wanneer ze die eenmaal hebben gekregen. Nadien krijg je het gevoel dat je een mini-vakantie geboekt hebt. De me-time is hierbij een must om even lekker weg van de wereld te zijn. Mijn klantjes krijgen eerst een zacht bruisend voetbad met Himalaya zout, dit in een zalige witte relaxzetel die trilt. Ik bied ook een detox relax kruidenthee aan, gemaakt van een 6-tal kruiden en lekker op smaak gebracht. Ik noem dit een acclimatiseren om de overgang te maken van de hectische wereld waaruit ze even willen ontsnappen, naar de overgave van de massagetafel om een heerlijke reiki massage in volle rust te verwelkomen. Ik start dan met een zachte gelaatsmassage met etherische olie en ga over op de zalige reiki die een diepe rust zal teweeg brengen zodat men meer kan genieten en ook de innerlijke onrust op zijn gemak kan stellen in stilte. Ik geef hierin veel mee, zoals voetreflexmassage en eindig met een diepere rug-, nek- en schoudermassage met etherische olie. Deze massage heeft een hoog energetisch effect en is dagen later nog voelbaar. Je moet deze zelf ervaren om te weten wat het met je doet.” 

Ontdek de ontspannende en helende reiki-massage van Christina bij Roos & the little rub (M. Scheperslaan 86.1, 3550 Heusden-Zolder) dankzij onze deals voor nieuwe klanten. 

Deals

Lekker doorlezen