• Portret
  • Beauty

Puur Welzijn


Tekst: Sarah Beyers | Foto's: Lifestylebooking.be

13-10-2019

Bij Puur Welzijn in Pelt kom je terecht bij een specialiste op vlak van huidverbetering en pedicure. Rosita werkt enkel met kwaliteitsproducten, zoals Jan Marini, Diego Dalla Palma en Medex. Ze neemt haar tijd om naar de klant te luisteren en naar een gerichte oplossing toe te werken voor het probleem. Haar salon baadt tegenwoordig in het licht en biedt een professioneel kader voor jouw me-momentje. 

Verhuisd!

Sinds begin 2020 is Puur Welzijn gevestigd in Lille Dorp 22, zo’n 10 minuutjes van de vorige locatie in Hamont-Achel. Je kan er vlot voor de deur  parkeren en het is er aangenaam vertoeven, dankzij de grote raampartijen die veel zonlicht binnen laten.

Rosita, de zaakvoerster, wist al van jongs af aan dat ze in de wieg gelegd was als schoonheidsspecialiste. “Ik ben al vanaf het derde middelbaar  de opleiding gaan volgen. Ik was een echte primus en was zo gebeten door het vak, dat ik zelfs in de zomervakantie aan het zwembad me in mijn cursussen verdiepte,” lacht ze. “Mijn passie ligt erin om mensen te helpen en indien mogelijk de pijn van zere voeten of huidproblemen bij de mensen weg te nemen,” licht ze haar missie verder toe en dat heeft ze te wijten aan haar geduld, waardoor ze echt naar mensen kan luisteren en ondertussen meer dan 20 jaar praktijkervaring.

Wonderpotjes

Rosita werkt met de producten van Jan Marini. Deze producten winnen jaar op jaar awards, omdat ze zo’n mooie resultaten neerzetten. Men noemt hen ook wel een pionier in huidverzorging. Ze werken voortdurend met artsen en onderzoekers om te blijven innoveren en klinisch gevalideerde producten op de markt te brengen.

Je ondergaat eerst een grondige huidanalyse met de Skin Scanner. Op basis daarvan kan Rosita de juiste behandeling en producten voorstellen. Bij Jan Marini is het van belang dat je de huid eerst thuis goed voorbereid met de producten om daarna het mooiste resultaat te behalen met de behandelingen op basis van fruitzuren. Ze kan ook steeds terugvallen op een professionele hulplijn van de leverancier bij eventuele vragen, waardoor ze nog meer gericht het gepaste advies kan geven. 

“Ik heb recent bij een jonge klant van 23 jaar zeer snel zeer mooie resultaten behaald. Ze was voordien al bewust met haar huid bezig, maar had nog steeds last van acné-littekens, roodheden en onzuiverheden. Ik heb haar aangeraden om thuis met 2 producten te starten en na 2 behandelingen zag je een opmerkelijk verschil,” getuigt Rosita. “Het is echt telkens weer heel fijn om te zien dat de behandelingen en producten zo effectief zijn.”

Rosita volgt ook de lijn van Diego Dalla Palma als alternatief aan en ze biedt ook heerlijke massages aan, waar de focus ligt op ontspanning en het loswerken van vastzittende spieren.

Ben je op zoek naar een gerichte oplossing voor jouw huidprobleem? Maak dan kennis met Rosita. Je kan rekenen op haar jarenlange ervaring,  kwaliteitsvolle producten en professioneel advies. Probeer het een keertje zelf uit dankzij de voordelige kennismakingsdeals.