• Portret
  • Beauty

PureLax te Schiplaken, een portret


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

20-08-2020

PureLax te Schiplaken is gelegen in een rustige en groene omgeving waar Tatjana je de drukke buitenwereld laat vergeten. Kom genieten van een heerlijke relaxatiemassage of gelaatsverzorging. PureLax staat voor Pure Relaxatie in een uniek landelijk kader waar je een instant vakantiegevoel ervaart.

Tatjana rolde als het ware in de massagewereld toen een vriendin haar voorstelde om samen duomassages te doen. “Ik had dat eigenlijk nog nooit gedaan, maar wou het zeker eens proberen. Zij heeft mij toen de kneepjes van het masseren aangeleerd en ik bleek er wel de feeling voor te hebben. Ik vond het ook erg plezant om te doen en ben er mij toen in gaan verdiepen om bij te leren. Ik ben gestart met de basis en de relaxatiemassage. Binnenkort zal ik ook de opleidingen van hotstone en kruidenstempelmassage volgen. En zal het aanbod van schoonheidszorgen naast de gelaatsverzorging, ook uitbreiden met pedicure, waxing en anti-cellulitis pakkingen.” 

Persoonlijke zoektocht naar rust en relaxatie

Vanuit haar eigen zoektocht naar ontspanning en rust, groeide bij Tatjana het besef hoe belangrijk relaxatie is. “Ja dat klopt. Ik kon zelf moeilijk ontspannen of zit soms met blokkades waardoor ik mij regelmatig laat masseren. Tot rust komen, vind ik erg belangrijk, ook voor mijn klanten. Je kunt gewoon beter functioneren als je ontspannen bent. En daar wil ik mensen bij helpen. Ik heb het hier dan ook bewust warm en gezellig ingericht, met veel sfeer en voldoende privacy. Doordat het in een houten chalet is, creëer je automatisch een warmte. Mensen komen hier naartoe en ervaren al het vakantiegevoel. Het is een erg rustige locatie, zonder storende geluiden van buiten. Ik krijg alleen maar positieve reacties van de klanten, en dat geeft de moed om ermee verder te gaan.”

Pure relaxatie dankzij massages & gelaatsverzorgingen


Afbeelding

Voor de gelaatsverzorgingen focust Tatjana zich op de natuurlijke producten o.b.v. aloë vera, met 6 verschillende gamma's. “Mijn keuze voor natuurlijke producten was vlug gemaakt, want ik wil dat de mensen zelf kunnen ervaren wat de producten doen. Zo kunnen ze aan hun huid werken en stapje voor stapje opbouwen. Ik werk met verschillende lijnen voor de jonge huid, acné, hydratatie of anti-aging voor de rijpere huid. Per huidtype is er een aangepaste verzorging, waaronder ook de zeitgard een dieptereinigingstoestel dat 10x effectiever reinigt door de microsilver technologie. Ik kijk op het moment ook eerst wat de huid nodig heeft en luister wat de klant graag wenst. Door een paar vragen te stellen, kom ik ook al veel te weten en kan hen op hun gemak stellen. Het is een erg persoonlijke benadering. ”

Kom kennis maken met PureLax te Schiplaken (Vaartstraat 20) dankzij onze kennismakingsdeals voor nieuwe klanten.


Deals

Lekker doorlezen