• Beauty
  • In de kijker

In de kijker; Semper Beauty Lifting


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

07-09-2019

Dankzij de Semperbeauty lifting heb je onmiddellijk resultaat vanaf de eerste behandeling voor huidversteviging en lifting. Op langere termijn is een kuur van 10 beurten aangeraden. Het toestel werkt op elektrotherapie en geeft een liftend effect. Klinkt veel belovend en vooral het is een niet-invasieve en pijnloze behandeling. Voor Lifestylebooking mag ik deze behandeling uittesten bij Anne Verbeurgt van Schoonheidszorgen Natur’Elle in Balegem.

Lifting zonder chirurgische ingreep

De Semperbeauty is een biologische lifting van het gelaat zonder chirurgische ingreep. Het toestel werkt op ionisatie voor de dieptereiniging en scrub. Dat is een vorm van elektrotherapie met twee polen, een positieve en negatieve. Anne maakt circulerende bewegingen op het gelaat die de celvernieuwing stimuleert. Bij iedere behandeling zit een lymfedrainage, een fase die op spierversteviging werkt en één op lifting. De huid voelt onmiddellijk strakker aan en dit in combinatie met een anti-aging gelaatsverzorging van Provence de Santé.

Lymfedrainage, spierversteviging en lifting in één

De eerste fase is de gewenning, dan volgt de lymfedrainage, spierversteviging en lifting. Om af te sluiten is er nog een laatste fase om de behandeling te fixeren. Anne begint met de reinigingsmelk, om zo de dieptereiniging en daarna de scrub te doen via de staafjes van het Semperbeauty toestel. Voor de verdere behandeling heeft ze enkel twee wattenstaafjes en wat tonic voor nodig, die ze dan op de huid plaats zodat de elektroden hun werk kunnen doen. Er komen geen extra producten aan te pas, terwijl ze circulerende bewegingen op het gelaat maakt. Ook is het een volledig pijnloze behandeling.

Toestel werkt met twee polen op elektrotherapie

Tijdens de tweede fase werkt ze op de lymfedrainage van de huid, wat betekent dat er afvalstoffen worden vrijgemaakt en verwijderd. Dit zorgt voor een frissere teint, een coup d’éclat. Naast het liften en verstevigen, ervaar je ook dat de structuur van de huid verbetert. Dit wordt nog eens versterkt door de spierversteviging in de derde fase, die werkt nog eens extra op de doorbloeding en dat zie je. Bij elke fase stelt Anne een andere elektro-frequentie in voor de twee polen. De fixatie van de behandeling doet ze met een vlakke elektrode en hier liggen de polen veel dichter bij elkaar. Bij de lifting heeft ze twee grotere polen in de vorm van staafjes gebruikt.

Afbeelding

Anti-aging vitalité van Provence de Santé

Bij de anti-aging verzorging Vitalité hoort een ampoule die ingesluisd wordt met het toestel zodat het serum in de onderste huidlaag terecht komt. Het peel-off masker heeft een liftende werking en brengt ze aan in een dikke pasta op mijn gezicht. Het mag zeker een vijftiental minuutjes inwerken en wordt helemaal hard zodat je het in één keer kunt afhalen. De combinatie van deze verzorging met de Semperbeauty lifting geeft de beste resultaten in kuurvorm op lange termijn. Je huid voelt strakker aan en rimpels vervagen. Maar het is ook een ideale boost voor een speciale gelegenheid doordat je onmiddellijk resultaat ziet, al na één behandeling.

Hoe jonger, hoe mooier het resultaat

Op hoe jongere leeftijd je begint, hoe mooier het resultaat. Doordat je preventief de huidveroudering en -verslapping tegen gaat. Ik kijk alvast tevreden in de spiegel. Mijn huid heeft een frisse gezonde tint en de mijn gelaatstrekken zien er fijner en strakker uit. Bedankt Anne voor deze fijne behandeling en warme ontvangst.