• Publireportage
  • Portret

Mooi in Balans te Moerbeke-Waas


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

14-12-2018

Bij Anneke’s Mooi in Balans te Moerbeke-Waas is het An haar missie om jou terug innerlijke kracht te brengen. Haar passie is de dialoog tussen haar handen en uw lichaam, om zo mensen te laten groeien. Een betrokken en liefdevolle aanpak is hierbij belangrijk. Rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, stramme schouders? Met liefdevol knedende handen gaat An op zoek naar achter onderliggende blokkades in de spieren, waarop ze deze losmaakt zodat uw natuurlijke energie terug kan stromen. U kunt bij Mooi in Balans te Moerbeke-Waas terecht voor massages en coaching.

De hartelijke en positief ingestelde Anneke staat met haar beide beentjes op de grond en legde zelf een gans coaching traject af, toen haar interesse voor massage aanwakkerde. “Ik heb heel hard gewerkt, maar op een gegeven moment was het op. Mijn huisarts zei tegen mij: Je moet jezelf terug vinden en ontdekken wat je graag doet. Ik werk graag met mijn handen, ben kok van opleiding maar zat vast in een administratieve job. Ik ben bij iemand terecht gekomen die mij er terug bovenop geholpen heeft dankzij reiki en goeie gesprekken. Toen ben ik zelf reiki beginnen volgen, en daarna een massage-opleiding. Ik heb mij gedurende jaren geschoold in verschillende richtingen en mij Oosters onderlegd.”

Massage is geen luxe, maar nodig om je goed te voelen

Afbeelding

Anneke ziet de persoon als een geheel en haar massages kun je niet in hokjes onderverdelen. Ze combineert haar technieken, zoals magneten, cupping, hotstone, meridianen en reiki, altijd afgestemd op de persoon “Het menselijk lichaam is zoveel meer dan alleen een hotstone, cupping of magneten. Niemand ligt ook 2x op dezelfde manier op mijn tafel. Het is altijd een massage op maat, ik voel wat waar nodig is. Ze krijgen gewoon het beste van mezelf in de gekozen tijdspanne. Mensen voelen nadien echt wel het verschil en telkens ze terug komen, bouwen we een stukje verder. Massage is geen luxe, maar nodig om je goed te vallen. Mensen vallen stil tijdens de massage en komen nadien als jelly pudding - herboren - van mijn tafel”, lacht An.

Coaching traject: Innerlijke Kracht

Niemand ligt ook 2x op dezelfde manier op mijn tafel. Het is altijd een massage op maat, ik voel wat waar nodig is. Ze krijgen gewoon het beste van mezelf in de gekozen tijdspanne. 

Naast relaxatie- en holistische massages kun je bij Mooi in Balans ook een coaching traject volgen. “Veel stress en spanningen komen op de schouders terecht, wat vaak komt van de ballast die we meedragen in het dagelijkse leven. Denk maar aan Atlas die de hele wereld op zijn schouders moest dragen. Na een massage kan er een hele waterval aan woorden of emoties los komen. Want het is ook loslaten en dat mag. Sommigen doen hun hele verhaal en dat heeft mij aangezet om coaching te volgen. Ik volgde een coaching traject en heb zelf veel levenservaring en mijn buikgevoel om op te vertrouwen. Tijdens de NLP kom ik steeds spiegels van mezelf tegen. Het is net als een ajuin die je laag per laag afpelt waardoor je dichter bij je eigen kern en talenten komt. Ik groei nog elk jaar.”

Wat houdt je tegen om je doel te bereiken?

Afbeelding

Anneke ontwikkelde Innerlijke Kracht, een coaching traject van 9 beurten gedurende 6 maanden. “Tijdens een eerste gesprek werken we rond de kernwaardes en mag je er 5 uitkiezen. Dan gaan we na wat die waardes eigenlijk betekenen voor jou. We maken een presentatiemapje en mood board, om te bepalen waar je eigenlijk naartoe wilt. Het mood board visualiseert dit en krijgen ze ook op een schilderbordje mee naar huis. Dan werken we verder via bevraging om te weten te komen wat er jou precies tegenhoudt om je doel te kunnen bereiken." 

"Soms las ik ook ademhalingsoefeningen in om vanuit de buik te leren ademen. Of geef een massage om te ervaren hoe het is om aangeraakt te worden en welke emotie dit naar boven brengt. Ik kijk naar wat stress doet met de mens en wat we kunnen doen om eigenlijk direct rust te creëren. Er zijn veel tips & trucjes maar dat is voor iedereen anders. Tijdens de laatste sessie krijg je opnieuw jouw 5 kernwaardes en vraag ik hoe je er nu tegenover staat. Plots krijgen ze een andere invulling of kies je er zelfs andere uit. Het presentatiemapje krijg je op het einde ook mee met jouw persoonlijke traject en groei naar Innerlijke Kracht.”

Wil je weten hoe Anneke haar massage aanvoelt, lees dan vlug ons artikel getest. Ga zeker eens langs om zelf te ontspannen dankzij onze kennismakingsdeals voor nieuwe klanten.