• Artikel
  • Beauty

MBR


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

08-11-2017

Huidverzorging op de grens met van geneeskunde

MBR, staat voor Medical Beauty Research, een merk dat zijn oorsprong vindt in Baden Schlema, Duitsland. Achttien jaar geleden is MBR opgericht door drie Duitse artsen en mensen uit de beauty industrie met het voornemen om maximale huidverbetering te bieden. Het enige doel van deze drie experts was een revolutie veroorzaken op het gebied van huidverzorging. Het resultaat is medische huidverzorging. MBR biedt een zeer uitgebreid assortiment van producten met hoge doseringen werkstoffen en verifieerbare resultaten.

Afbeelding

De cosmeceutica van MBR wordt geassocieerd met innovatie, betrouwbaarheid, effectiviteit, functionaliteit en lang aanhoudende resultaten. De producten van MBR worden samengesteld zodat ze op epidermaal, dermaal en cosmetisch niveau samenwerken, en zo een uniek, individueel en lange termijn proces bevorderen. Door de unieke samenstelling van de hoogwaardige ingrediënten en veilige concentraties van de MBR producten is het merk zeer vooruitstrevend in de branche. MBR streeft strikte protocollen na in veiligheid en efficiëntie.

Cosmetica en medicijnen hebben veel met elkaar gemeen, cosmetische producten verbeteren iemands uiterlijk en zorgen voor een toename in zelfvertrouwen. Maar waar de mogelijkheden van cosmetica stopt is de tussenkomst van de geneeskunde vereist. MBR biedt cosmetica op de grens van geneeskunde en ontwikkelde een perfecte synergie tussen beiden

MBR als merk

Afbeelding

MBR is het resultaat van intensief onderzoek door wetenschappers, dermatologen en cosmetisch artsen.
De MBR filosofie staat voor het gebruik van enkel de beste ingrediënten in de hoogst mogelijke concentraties, zonder de huid schade toe te brengen. Dit alles door de meest recente ontwikkelingen en regelgeving na te volgen betreffende de pharmaceutische voorschriften. De producten worden altijd ontwikkelt in samenwerking met erkende experts in de gebieden van plastische chirurgie en dermatologie, biochemie, toxicologie en microbiologie.

Binnen MBR wordt er geen concessie gedaan op het gebied van kwaliteit. Zo wordt er geen beperking opgelegd qua toepassingsconcentraties van werkbare substanties. Het enige dat telt is de hoogst mogelijk concentratie van werkzame stoffen bij een optimale huidverdraagzaamheid. Zo wordt er voor ieder product een zoektocht gestart –soms duurt deze wel jaren – om de juiste kwaliteit en samenstelling te bepalen.

Doordat MBR enkel de meest hoogwaardige producten gebruikt, beschikt zij over de meest recente en up-to-date informatie. Ook de producten zelf blijven voortdurend onder toezicht van de research afdeling zodat MBR van werkelijk ieder product de optimale garantie kan waarborgen. Alle producten worden geproduceerd onder het TUV-certificaat.

Voor & Na foto`s lossen de beloftes in