• Portret
  • Wellbeing

Massagepraktijk De Verandering


Tekst: Tineke Weyhaeghe | Foto's: Lifestylebooking.be

20-05-2019

Bij Massagepraktijk de Verandering in Oostnieuwkerke kan je terecht voor verschillende vormen van massage die bijdragen tot een volledige relaxatie. Heidi ontwikkelde haar passie voor het masseren met hart en ziel. Ze specialiseerde zich in de ontspanningsmassage met aromatherapie voor volwassenen, kinderen en baby. Ze geeft ook workshops per twee voor wie graag wil oefenen op elkaar. Een relaxerende massage brengt je in een diepere ontspanning en nodigt je uit om alles los te laten.

Als sociaal verpleegkundige heeft Heidi een warm hart voor mensen en het verzorgende aspect. “Ik heb altijd al een ongelooflijke interesse gehad in de mens en het lichaam. Voor mij persoonlijk, brengt het masseren een enorme verrijking met zich mee. Vanuit een groeiend respect voor elk individu is iedereen gelijk en mooi. Ik oordeel niet en behandel mensen op een integere en respectvolle manier. Ik ervaar in het dagelijkse leven dat mensen soms moeite hebben met lichamelijke aanrakingen. Terwijl het eigenlijk een basisbehoefte is, graag gezien en aangeraakt worden. Ik wou daar echt iets mee doen. Tijd maken voor de mensen om hen te laten genieten, ontspannen en zich goed te laten voelen in hun lichaam.”

Positieve energie doorgeven

Heidi was op zoek naar iets dat haar “eigen” is en massage sloot perfect bij haar zorgzame, zachte en sociale karakter aan. “Ik geef gewoon heel erg graag massages. Ik neem er ook mijn tijd voor om iedereen zo goed mogelijk te kunnen masseren. Ik wil mijn positieve energie aan mensen doorgeven. De eerste keer neem ik voldoende tijd om te luisteren naar eventuele klachten en verwachtingen. Ik leg ook uit wat ik te bieden heb. De klant mag de etherische olie zelf kiezen die ik dan toevoeg aan de massage-olie. Wat je graag ruikt, past op dat moment bij jou. Tijdens een voetbadje overlopen we een korte vragenlijst. Ik probeer de klant op zijn/haar gemak te stellen, zodat ze niet met extra spanning starten op de massagetafel.”

Proactief werken aan je gezondheid

Massage verhoogt de weerstand en is een aangename manier om aan jouw gezondheid te werken. Een massage helpt ook bij het verwijderen van afvalstoffen en stimuleert de bloedcirculatie.  Bij relaxatiemassage wordt ook gebruik gemaakt van aromatherapie. Met behulp van etherische oliën, uit planten of kruiden, wordt het psychische en fysieke welzijn aanzienlijk verbeterd. “Ik werk redelijk rustig en traag met de intentie om alles bewust te voelen en spanningen te detecteren. Waar nodig ga ik de druk verhogen of dieper inwerken op gespannen punten. Op die manier hoop ik dat er terug een betere doorbloeding komt. Mijn doel is om mensen wat tijd voor zichzelf te geven. De klanten verliezen de tijd uit het oog en lijken na afloop uit een andere wereld te komen. Daarvoor doe ik het.”

Ontdek het effect van de ontspanningsmassage van Heidi in ons artikel getest. Ook nieuwsgierig geworden? Test het dan zeker zelf eens uit dankzij onze kennismakingsdeals voor nieuwe klanten bij Massagepraktijk De Verandering in Oostnieuwkerke (Kapstraat 7).

Deals

Lekker doorlezen