• Getest
  • Rozenkwartsmassage

Energetische rozenkwarts massage bij Soul Meets Body


Tekst: Coach Sarah | Foto's: Lifestylebooking.be

10-09-2019

Ik ben van nature nogal kritisch en nog niet echt in touch met mijn ‘spirituele’ zelf, laten we maar zeggen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar wat een energetische massage teweeg zal brengen. Hoe voelt dat? Zal ik iets voelen? Wat moet ik dan zeggen? Als ik maar niet begin te lachen…

Ik kom terecht bij Sabrina van Soul meets Body in Houthalen-Helchteren. Ze heeft een hele warme persoonlijkheid en het klikt meteen. Ze is gespecialiseerd in het geven van energetische massages. Ze stuurt de energie in je lichaam naar de blokkades om het daar zelf zijn werk te laten doen. Ze kan aan een massage de helende en ontspannende werking van kruidenstempels, edelstenen of de houten Yogi-Malu poppetjes toevoegen. Je brengt je lichaam weer in balans en staat terug sterker in het leven. Ze stelt voor om haar favoriet, de rozenkwarts massage te testen.

Liefdevolle stenen

Afbeelding

Nu ik Sabrina ontmoet heb, stel ik me er heel makkelijk voor open. Ik leg me op de tafel en Sabrina legt mijn benen in een V om de energie beter te laten stromen. Bij vrouwen begint ze met de massage aan het rechterbeen. Dat heeft te maken met Yin & Yang. Eerst masseert ze mijn lichaam zacht in met warme olie om de stenen beter de laten glijden. Daarna volgen grotere, maar ook zachte bewegingen met de warme rozenkwartsen.

Ik laat me meevoeren met de muziek en ik kom in een zeer ontspannen staat. Het lijkt alsof ik de liefdevolle eigenschappen van de stenen op me voel inwerken. Ik begin terug te denken aan mooie reizen die ik heb gemaakt en sta opeens terug in Thailand, Bali of Ibiza, plekken die me raakten door hun schoonheid en waar ik intens gelukkig was. Ook mensen die dicht bij me staan passeren de revue en ik besef hoeveel geluk ik eigenlijk heb. Ik word overmand door een emotie van liefde en zelfaanvaarding en word zelfs wat emotioneel. Moi? Mijn nuchtere zelf grijpt hier in en ik kom terug uit de “roes”, anders had ik vast een traantje weggepinkt. Dat is dan ook Yin & Yang?

Sabrina legt nog rozenkwartsen op mijn chakra’s. Ik voel na een tijdje de energie? borrelen en kriebelen door mijn lijf. Dit gaat zo door tot even na de massage. Ik heb zoiets nog nooit ervaren, maar het smaakt zeker naar meer.

Afbeelding

I’m a believer

Deze massage is een geschenk voor jezelf. Je moet gewoon af en toe tijd maken om jezelf dit te gunnen. Ik sta inderdaad terug sterker in het leven en ben inderdaad tot een inzicht gekomen. Te geitenwollensokken? Misschien, maar ik ben heel erg dankbaar dat Sabrina me hier heeft van laten proeven. Ik ga ze zeker nog eens nemen op een druk moment of als ik me even wat depri voel. Ik zou ze ook cadeau willen geven aan iemand die het nodig heeft. Het ideale geschenk!

Wil je ook voelen welk effect de energetische massage op jou kan hebben, test er dan eens eentje uit of geef er eentje cadeau! Momenteel zijn er interessante kennismakingsdeals voor nieuwe klanten.