• Portret
  • Beauty

Maison Beauté uit Keerbergen, een portret


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

19-01-2018

Huidverbetering op maat

Voor een huid waarvoor alleen het beste goed genoeg is bent u bij Maison Beauté in Keerbergen aan het juiste adres. In dit warme, huiselijke instituut in een groene omgeving kan u niet alleen optimaal tot rust komen, maar bent u ook gegarandeerd  van kwalitatieve behandelingen die nauwkeurig uitgevoerd worden met de allerbeste producten. De gepassioneerde Isabelle T' Kindt heeft veel ervaring opgedaan voor zij haar instituut oprichtte en wist dan ook heel goed welke weg zij wou inslaan. Huidverbetering werd haar passie, waar zij zich door tal van opleidingen verder in gespecialiseerd heeft. Om de huid in de beste conditie te brengen heeft Isabelle gekozen voor Arkana.  Dit merk is een pionier op het gebied van dermocosmetica en is dan ook vrij uniek in zijn segment.

Dermocosmetica overbrugt de kloof tussen gewone cosmetica en medisch onderbouwde cosmetica. Door de hoogstaande ingrediënten en de hoge concentraties in de formules is het mogelijk om voor elk huidprobleem of huidtype een behandeling op maat samen te stellen. Anti-aging, pigmentvlekken, acné en andere huidproblematiek behoren voorgoed tot het verleden. Isabelle zal de behandelingen tot in de perfectie uitvoeren en u bijstaan met raad en daad om u zo goed mogelijk op weg te helpen naar een gezonde en stralende huid in topconditie.

Afbeelding

Resultaat gerichte behandelingen


Isabelle heeft nog een andere troef in huis om aan huidverbetering te doen, namelijk het intraceuticals apparaat. De intraceuticals zuurstofbehandeling is hét geheim van Madonna om huidveroudering tegen te gaan en heeft een direct liftend effect. Het is de tevens dé behandeling van sterren als Katy Perry en Justin Timberlake. Door middel van een hyperbarische druk worden zuurstof en andere  actieve werkstoffen, in de vorm van serums, in de diepste lagen van de huid gebracht. De unieke serums zijn geschikt voor elk huidtype. Het Rejuvenate serum bevat  hyaluronzuur en een krachtige combinatie aan vitaminen A-C-E en anti-oxidanten. Het hyaluronzuur hydrateert en balanceert onmiddellijk de huid, wat resulteert in een gladdere huid met een vermindering in fijne lijntjes, een beter volume en een toegenomen stevigheid. Het Atoxelene serum heeft een mooi anti-aging effect . Je kan het een botox-like noemen maar dan zonder invasieve of negatieve gevolgen voor onze huid.

Hier wordt vooral de zone behandelt waar de mimische rimpels aanwezig zijn. Men bekomt een versteviging van huid, het verstrakt rimpels die worden veroorzaakt door samentrekkende gezichtsspieren rond het voorhoofd, de ogen, de neusplooi en het gebied rond de lippen. De Intraceuticals infusion behandeling kan per beurt of in kuurvorm toegepast worden. Reeds na één zuurstofbehandeling ziet u onmiddellijk resultaat, de huid ziet er stralend uit. Na deze behandeling blijft uw make-up mooier en beter zitten. Daarom een echte aanrader voor een belangrijke dag, een feest of gewoon omdat u er mooi verzorgd wil uitzien. Voor een optimaal resultaat adviseren we echter een kuur van 6 behandelingen (6 weken, 1x per week). Tussen de behandelingen door gebruikt u de producten van de verzorgingslijn ter ondersteuning van de behandeling. De zuurstofbehandeling kan ook gebruikt worden voor inhalatie van zuivere zuurstof gedurende 15min. Het kan neutraal of in combinatie met het voor u geschikte aroma.

De zorg voor anderen zit er bij Isabelle van nature in, een luisterend oor, een fijne babbel zijn eveneens belangrijk. Om voor iedereen toegankelijk te zijn, heeft zij zich verder gespecialiseerd in schoonheidszorgen bij personen met kanker. Hier heeft zij een extra diploma voor behaald. Zo kan u bij Maison Beauté ook terecht voor een correcte behandeling tijdens deze periode.