• Publireportage
  • Portret

Massage- en healingpraktijk Lotus Body & Soul in Wortel


Tekst: Coach Sarah | Foto's: Lifestylebooking.be

08-03-2019

Lotus Body & Soul in Wortel is een holistische praktijk, waar je terecht kan voor bijzondere energetische massages en healing. De bedreven Suzanne is gepassioneerd en door haar hartelijke persoonlijkheid voel je je meteen op je gemak. Ze omschrijft haar vak als “mensen uit in hun hoofd halen en terug in hun lijf zetten” en ze zo opnieuw te laten stralen. Ze doet dit door op zoek te gaan naar bepaalde blokkades en die dan intuïtief door een combinatie van technieken op te lossen. Je krijgt dus een behandeling die op je lijf geschreven is. 

Suzanne komt uit een bakkersfamilie uit een klein dorpje in de buurt van Zundert. Ze was altijd al geïnteresseerd in het paranormale, maar vanwege de dorpsmentaliteit heeft ze die interesse nooit verder gevoed. Ze verhuisde naar Breda, waar er een meer open minded cultuur heerste en ze liet zich inwijden in Reiki. In het café dat ze toen uitbaatte hielp ze geregeld klanten van hun klachten af door hen te masseren. In 2017 volgt ze de liefde naar België en richt ze in Wortel opnieuw een praktijk in.

Verzorg je jezelf niet,  dan kan je bepaalde blokkades krijgen, waardoor je ziek wordt

“Jouw auto wordt beter onderhouden dan jezelf”

Afbeelding

“Mensen vergeten vaak dat ze hun lichaam moeten onderhouden. Hun huis en auto krijgen bijvoorbeeld wel al het onderhoud dat ze nodig hebben, maar ze vergeten het belangrijkste, namelijk hun eigen lichaam. Verzorg je jezelf niet,  dan kan je bepaalde blokkades krijgen, waardoor je ziek wordt,” vertelt Suzanne. “Door die blokkades te gaan opheffen, kan alle energie weer goed door het lichaam stromen en hou je een gezonde geest in een gezond lichaam.” Suzanne werkt echt op maat van de klant en de klacht en stelt zo een behandeling samen met verschillende technieken, die ze opdeed tijdens talloze opleidingen. “Zo werk ik het liefst,” glundert Suzanne “en ik merk dat mijn klanten zo het meest baat hebben bij de behandeling en het meest Zen naar huis gaan. En als je Zen bent, dan komen de antwoorden van jezelf automatisch naar jou toe.”

Healing met een beetje hulp van hierboven

Suzanne kan met enkele bijzondere healing-technieken klachten gaan behandelen. In Nederland is ze een erkende sensi therapeut. Bij deze behandeling stelt ze eerst met een biosensor, een soort pendel, vragen aan jouw innerlijke zelf, jouw “ikje”. Ze stelt vragen als: wat is jouw naam, ben je in balans, heb je entiteiten bij je, wat is de beste methode om de blokkade te behandelen, …? En van daaruit gaat ze met edelstenen, chakra therapie of andere technieken werken om de klacht op te lossen. Zo kunnen onverwerkte incidenten, lichamelijke en emotionele problemen op een snelle en aangename manier definitief opgelost worden.

Daarnaast is ze ook opgeleid om een engelen healing uit te voeren. Dan roept ze de hulp in van de aartsengelen om bepaalde problemen aan te pakken. “Dan wordt het hier druk in de praktijk, hoor!” lacht Suzanne. Ze volgt momenteel de opleiding voor een serafijnen healing. Dat is het hoogste niveau op spiritueel vlak dat je kan bereiken om mensen te helpen. Suzanne is ook paranormaal begaafd en krijgt vaak info door van “hierboven”.

Ben je geïnteresseerd in het spirituele en wil je kennis maken met een energetische massage of speciale healing door Suzanne? Probeer het dan zeker een keertje bij Lotus Body & Soul in Wortel. Momenteel zijn er interessante kennismakingsdeals. Het proberen zeker waard!