• Portret
  • Beauty

Schoonheidsinstituut L'essence Ciel


Tekst: Tineke Weyhaeghe | Foto's: Lifestylebooking.be

20-12-2019

Bij L'essence Ciel in Waarmaarde ontvangt de jonge Jennifer je met de glimlach in haar warme en gezellige schoonheidsinstituut. Ze is gespecialiseerd in huidverbetering dankzij de kruidenpeelings van dr. Christine Schrammek. Deze natuurlijke verzorgingsproducten zijn geschikt voor zelfs de meest gevoelige huiden. Ook voor ontspanning kun je terecht bij Jennifer, waar je kunt kiezen uit verschillende massages. Ontdek de wereld van L'essence Ciel en laat je verwennen en verzorgen door Jennifer.

Dromen van een eigen zaak

In 2014 startte Jennifer met haar eigen schoonheidsinstituut, na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben wou ze voor zichzelf beginnen. Als klein meisje was het al haar passie om schoonheidsspecialiste te worden. Ze staat volledig achter de gelaatsverzorgingen en het merk dr. Schrammek voor huidverbetering. Maar ook relaxatie is belangrijk en dat merk je in haar massages, een klassieke manuele of hotstone massage. Jennifer legt ook al haar fantasie en creativiteit in de nagels met gelish of polygel.

Voor de verzorging doe ik altijd eerst een huidtest, die duurt een 10-tal minuutjes. Hier test ik de producten op de gezicht om te zien hoe die reageert. Daardoor kan ik de producten perfect afstemmen op de klant

Afbeelding

Aangename tinteling door de kruiden

L’Essence Ciel richt zich specifiek op huidverbetering met de kruidenpeelings van dr. Schrammek. “Toen ik de producten van dr. Schrammek leerde kende, wou ik met niets anders meer werken. Ik werk op huidverbetering en behaal er heel goede resultaten mee. De kruiden zorgen ervoor dat je huid terug in balans komt. Bijvoorbeeld bij acné werk ik op de onzuiverheden, bij couperose op het versterken van de bloedvaatjes,... Je voelt de kruiden echt werken op je huid, het geeft een aangenaam tintelend gevoel. Maar ook het cocooning en relaxerende aspect voeg ik toe tijdens een gelaatsverzorging. Mijn klanten krijgen ook altijd een gelaatsmassage.”

Elk seizoen een nieuwe huidtest

De gelaatsverzorgingen van dr. Schrammek zijn altijd afgestemd op het huidtype en problemen. Geen enkele behandeling is dezelfde en geleidelijk aan wordt de intensiteit opgebouwd. “Voor de verzorging doe ik altijd eerst een huidtest, die duurt een 10-tal minuutjes. Hier test ik de producten op de gezicht om te zien hoe die reageert. Daardoor kan ik de producten perfect afstemmen op de klant, zonder dat er een risico is op allergische reactie. Per seizoen doe ik ook een nieuwe test omdat het weer ook een grote invloed heeft op onze huidconditie. Je gaat bij mij nooit dezelfde verzorging krijgen, ik pas de maskers en crèmes altijd aan. Zo kan er ook geen gewenning ontstaan.”

Relaxerend verwenarrangement

Afbeelding

Wie zich volledig wil laten verzorgen en verwennen, kan kiezen voor het relax-arrangement L’Essence Ciel dat Jennifer met zorg samen stelde. “Het is een all-in arrangement met een gelaatsverzorging van dr. Schrammek, massage, oorkaars behandeling en pedicure. Het is een anti-ox gelaatsverzorging waarbij de kruiden (groene thee of kamillethee) in het masker verwerkt zitten. Je krijgt een gelaatsmassage tijdens de verzorging en een volledige lichaamsmassage. Je kunt je van top tot teen laten verwennen en 3u lang genieten.”

Lekker doorlezen