• Portret
  • Beauty

Schoonheidsinstituut Kel'Beauté, te Wachtebeke


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

01-02-2019

Kel’Beauté is een schoonheidssalon gevestigd te Wachtebeke waar je terecht kan voor alle schoonheidsbehandelingen zoals gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, pedicure, make-up, wimpers en wenkbrauwen, gelnagels en manicure. Kelly heeft gekozen voor de hoogwaardige verzorgingsproducten van Sol’Esta, Alessandro en de make-up van Bellapierre. Haar doel is het verbeteren van jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid, door je me-time te laten ervaren in het drukke leven. Dit tracht Kelly te doen dankzij een professionele aanpak, gecombineerd met een warm, persoonlijk onthaal in een huiselijke sfeer, zodat je ten allen tijde tot rust kan komen.

“Eigenlijk wou ik vroeger altijd kapster worden”, begint Kelly. “Maar ik moest eerst studeren van mijn ouders. Daarna ben ik beginnen zoeken naar opleidingen en kwam zo bij schoonheidszorgen terecht. Ik was al langer bezig met gelnagels en vond het eigenlijk wel interessant. Tijdens de infodag heeft de leerkracht mij helemaal overtuigd om dit te doen. Eerst had ik wel wat schrik voor pedicure, want ik dacht voeten dat zie ik eigenlijk niet zitten. Maar nu doe ik het eigenlijk allemaal supergraag. Ik ben nog altijd blij dat ik die keuze heb gemaakt.”

Sol'Esta, natuurlijke producten zonder reactie


Kelly vindt het heel belangrijk om met natuurlijke producten te werken en heeft daarom gekozen voor Sol’Esta. “Ik heb zelf een gevoelige huid en reageer vlug op producten. Toen ik de producten van Sol’Esta testte, kreeg ik geen reactie op mijn huid. Ik had zelf ook last van acné en door de producten te gebruiken, is dat helemaal verbeterd. Ook de geuren en texturen zijn heel aangenaam. Als iets niet lekker ruikt, is het ook niet leuk als mensen dat op hun gezicht krijgen. Alles wat ik zocht in een product, vond ik bij Sol’Esta. Na een gelaatsverzorging krijgen de klanten ook een Beauty Pass mee naar huis, waar alle producten aangeduid staan die ik gebruikt heb. Mijn specialiteit is de gelaatsverzorging en mijn klanten zeggen dat ik ook voor massages de juiste handen heb.”

Gelaatsverzorgingen met extra massages om te ontspannen


Voor de gelaatsverzorgingen kun je kiezen uit de klassieke van 75min of de luxe behandeling van 90min. Het verschil zit in de massages en het ontspannende gedeelte. “Bij de 75min start ik meteen met de reiniging van de huid, lotion en peeling. Daarna kijk ik naar de wenkbrauwen en bovenlip, want de epilatie zit er ook bij. Gevolgd door een gelaatsmassage waarbij nek en schouders ook stevige meegenomen worden. Tijdens het masker krijg je nog een hand- en armmassage. Afsluiten doen we met de aangepaste dagverzorging en serum. Bij de 90min start ik eerst met een welkomstmassage zonder olie van het hoofd, ogen en decolleté. Zo kun je tot rust komen voor ik aan de reiniging start.”

Afbeelding

JOUW ME-TIME MOMENTJE, PUUR GENIETEN 

Bij Kel’Beauté kom je echt voor je me-time momentje, een deugddoende gelaatsverzorging of heerlijk ontspannende massage. “Ik wil dat de klanten volledig ontspannen naar buiten gaan. Dat ze hebben kunnen genieten van hun momentje van rust. De mensen reageren heel positief en tevreden. Ik blijf ook steeds cursussen volgen om mij bij te scholen. Ik heb nog veel dromen voor later, maar ben heel blij met waar ik nu al sta. Ik had nooit gedacht dat het zo goed zou voelen.”

Laat jezelf verwennen en komt helemaal tot rust bij Kel'Beauté in Wachtebeke, maak kennis dankzij onze deals voor nieuwe klanten!