• Portret

Massagepraktijk Katjan


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

14-05-2021

Katjan in Houthalen-Helchteren laat je jezelf beter in je vel voelen. Linda gaat probleemoplossend aan de slag om de oorzaak aan te pakken of dat nu met een massage, een Bach Bloesem Analyse of voedingsadvies is. Haar voornaamste doel is om mensen te helpen door rust en verlichting te brengen, zodat je terug kan relativeren en het leven weer met 2 voeten op de grond aan kan. 

Uit de hand gelopen hobby

Vanuit een teleurstelling in de medische wereld, is Linda op zoek gegaan naar wat ons nu juist ziek maakt. “Ik vind dat dokters te weinig naar de klachten van hun patiënten luisteren,” getuigt Linda, die zelf een zoontje verloren heeft aan een hersentumor. “Vanuit die teleurstelling ben ik op onderzoek gegaan. We hebben geen idee van hoe we onszelf voorbij lopen en bezig zijn met wat anderen van ons denken. Dit creëert heel veel stress en stress maakt ziek. Sinds mijn studies ben ik zelf veel rustiger en heb ik een andere blik op de wereld. Ik help mensen dan ook vaak met relativeren, alles in perspectief zetten en terug een stukje rust te brengen. Het was niet echt de bedoeling om hier ook professioneel mee aan de slag te gaan, maar ik zag dat mijn raad en massages zijn vruchten afwierpen en dat mensen echt geholpen werden. Het is nu een echte verslaving.“

Therapeutisch aanbod

Bij Linda kom je vooral met een bepaalde klacht. Heb je stramme spieren, hielspoor, frozen shoulder of zelfs een hernia dan kan zij jou van dienst zijn met de dieptemassage. Ze werkt heel diep in op de spieren en zorgt dat die terug helemaal los en soepel zijn, waardoor de pijn verdwijnt en je terug bewegingsruimte hebt. 

Linda helpt ook heel veel studenten tijdens de examens met hun faalangst of personen die met stress te kampen hebben door middel van Bach Bloesems. “Ik heb het ooit getest op de hond,” lacht Linda. “Die was altijd wat te druk als er mensen voorbij het raam kwamen. Ik heb dan een tijdje druppeltjes onder zijn eten gedaan en hij werd opmerkelijk rustiger. Ik ben er dan een week mee gestopt en het verschil was opmerkelijk. “

Ben je zwanger, dan helpt Linda je door middel van een zwangerschapsmassage eventjes tot rust komen en connectie te maken met de baby. Zo vergeet je even alle kwalen, die bij een zwangerschap komen kijken.

Weet wat je eet

Je kan bij Katjan ook terecht voor voedingsadvies. “Ik vind het vooral belangrijk om mensen bewust te maken van wat ze eten. Vaak denken ze dat ze gezond eten, maar als we dan samen naar de ingrediënten kijken op de verpakking, verschieten ze vaak van wat er juist in zit. Ik ben er van overtuigd dat afvallen niet moeilijk hoeft te zijn,” voegt Linda er aan toe.

Loop je al lang met een bepaalde klacht en wil je hier nu eindelijk eens komaf mee maken? Contacteer Linda en bespreek met haar de juiste behandeling. Momenteel lopen er leuke acties. 

Lees ook zeker het artikel waar we de dieptemassage testten. Het resultaat is opmerkelijk!

Deals

Lekker doorlezen