• Portret

Kapsalon Alpha Style te Bredene


Tekst: Viviane Vogels

17-10-2019

Klantvriendelijk en Kundig zijn twee woorden die onmiddellijk opkomen als het gaat om Kapsalon Alpha Style te Bredene te beschrijven.
Meer dan 20 jaar ervaring, een prima ligging op het kloppende hart van Bredene zijn enkele van de troeven die de klanten ervan overtuigen trouw terug te keren.

Welkom met een smile

Afbeelding

Gastvrouw Gert Willems is een heerlijke professionele kapster die - terecht  fier is op de kwaliteit van de snit en de kleur waarvan dames, heren en kinderen in haar salon kunnen genieten.
"Een goede snit is het fundament van een mooi kapsel" verklaart ze met kennis van zaken en vanuit haar persoonlijke ervaring. Gert zal altijd trachten de verwachtingen van de klant in te vullen, maar zal hen er ook op wijzen wat de mogelijkheden zijn met het haar van de klant. Vooral jongelui weten erg goed wat ze willen en komen met erg specifieke idee├źn binnen. Ze gaat er toch prat op dat met de verzorging die ze aanbiedt en met haar kwaliteitssnit de klanten tevreden vertrekken.

Alpha Style te Bredene is een gezellig salon waar je met de glimlach wordt ontvangen door Gert en haar twee medewerksters. Een uitgesproken liefde voor het vak, een grondige kennis van de gebruikte producten en vooral, een streven om gelukkige klanten buiten te laten gaan staan hier hoog in het vaandel.

"Mijn passie is de mensen mooi maken en ze met gezond haar te laten vertrekken" zegt Gert en ze trekt die filosofie dan ook door naar de producten die ze gebruikt: L'Anza!

Top producten : L'ANZA

L'Anza staat bekend als de Rolls Royce van de haarverzorging producten en toen Gerd via een contact de gelegenheid had om L'Anza uit te proberen was er voor haar maar 1 weg vooruit: alle producten vervangen door L'Anza.

Eens men de kwaliteit van deze producten die natuurlijke keratine bevatten heeft ontdekt, is er geen weg meer terug."Het haar wordt niet verzwaard zoals bij sommige producten want L'Anza heeft geen moleculair gewicht en het voedt het haar."

Gerd geeft elke klant een gepersonalsieerde verzorging van ' a tot z' en ook aangepast aan de klant.

Gepersonalisseerde service 

Hier is uw haar in goede en vooral veilige handen! De specialiteiten van dit kapsalon ? 

Snit

Kleuringen

Opsteekkapsels