`
  • Portret
  • Beauty

Instituut Manuela & Co te Tongeren


Tekst: Ymke De Langhe | Foto's: Lifestylebooking.be

29-06-2018


Telkens ik in Tongeren kom waan ik me in het buitenland. De heuvelachtige omgeving en het vele groen, ik krijg ik er altijd een instant vakantiegevoel. Wanneer Manuela, een Vlaamse met Italiaanse roots de deur opent, is dat gevoel helemaal compleet. Met haar ontwapenende lach en enthousiasme voel ik me hier direct thuis. Manuela is geen eendagsvlieg,  dat blijkt al snel wanneer ik haar hoor vertellen over haar jarenlange ervaring in de branche. Haar passie ligt tot op de dag van vandaag nog steeds in de beauty -en wellness sector. Dit vertaalt zich duidelijk in haar behandelingen die tot in de puntjes worden uitgevoerd.

Kwaliteit voorop

Met haar enorme beroepservaring kent Manuela de kneepjes van het vak. “Doordat ik al meer dan 10 jaar in het vak sta, heb ik vele merken en trends zien komen en gaan. Ik focus me op de behandelingen die de test van te tijd met glans doorstaan hebben en hun effectiviteit lang bewezen is. Alleen het beste is goed genoeg voor mijn klanten. Ik zweer bij de beste producten met een zeer hoog percentage aan natuurlijke ingrediënten. Deze stoffen herkent het lichaam waardoor ze optimaal opgenomen worden en tot op celniveau hun werking uitvoeren.”

Ecologisch verantwoorde producten

Dat ecologisch verantwoorde producten steeds meer een meer ingeburgerd zijn en mensen steeds beter begrijpen wat ze op hun huid smeren is een goede stap in de richting om een gezonde huid te bekomen. Hiervoor heeft Manuela gekozen voor Lisine Epstein, een merk van eigen bodem. Het bedrijf werkt enkel met zuivere, natuurlijke ingrediënten zonder schadelijke toevoegingen en steekt ook nog eens veel energie in het verkleinen van haar ecologische voetafdruk door haar productie zo dicht mogelijk bij huis te houden. De gelaatsbehandelingen die Manuela aanbiedt zijn geschikt voor alle huidtypes met of zonder huidproblemen. 

Voor andere lichaamsverzorgingen bent u hier ook aan het juiste adres, harsen, manicure, pedicure zijn enkele behandelingen die hier ook op het menu staan. Tevens kan u hier ook terecht om uw natuurlijke schoonheid extra te benadrukken, dit met een mooie make-up, een set wimperextensions waarbij er aan de natuurlijke wimperhaartjes extra haartjes bevestigd worden, waardoor u vollere wimpers krijgt die u een extra intense oogopslag geven. De wimperlift is een andere optie die Manuela aanbiedt. “Dit is ideaal voor mensen die weinig tijd hebben en niet graag elke dag in de weer gaan met make-up producten. De wimpers worden in een speciale vorm gelegd en behandeld met een semi-permanent product waardoor de wimpers een natuurlijke lift en krul krijgt. Daarna worden de wimpers geverfd in de tint naar keuze om de wimpers extra te benaderukken. Mensen kunnen hierdoor 3 weken zonder make-up, maar toch “opgemaakt” naar buiten”. 

Bij schoonheidssalon Manuela gaat u tot in de puntjes verzorgd naar buiten. Bekijk zeker de deals en laat u verwennen door de magische handen van Manuela.