• Portret
  • Beauty

Instituut Bellisa uit Aalter


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

18-12-2017


Bij schoonheidsinstituut Bellisa in Aalter kun je terecht voor allerlei behandelingen op maat. Gediplomeerd schoonheidsspecialiste Lisa is gespecialiseerd in huidverbetering met het merk dr. Schrammek. Ze zorgt ervoor dat je steeds een professionele behandeling krijgt, afgestemd volgens jouw noden. Bij Bellisa kun je genieten van ontspannende verzorgingen en helemaal tot rust komen. Zij zal je zeker in de watten leggen, want alleen het beste is goed genoeg.

In 2015 waagde Lisa haar kans en startte haar eigen gloednieuwe schoonheidssalon in hartje Aalter. “Zelfstandig zijn, zit in mijn bloed en na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan, was dat de logische stap. De inrichting en sfeer heb ik zorgvuldig bepaald en alles op maat laten maken. Als je hier binnen stapt, overvalt je meteen een knus en warm gevoel. Mensen verwennen, laten ontspannen en tot rust komen, daar doe ik het voor. Ik ben een perfectionist en dat zie je ook in alles wat ik doe. Om een nog betere service te kunnen aanbieden, volg ik regelmatig bijscholingen.”

50 jaar dr. Schrammek, topproducten

Afbeelding

Haar specialisatie binnen gelaatsverzorging ligt op huidverbetering met de natuurlijke producten en kruidenpeelings van dr. Christine Schrammek. “Het is een topmerk waar ik volledig achter sta. Ik werk ook uitsluitend met deze producten ontwikkeld door de dermatologe dr. Schrammek. Ik luister naar mijn klanten, naar wat ze willen en verwachten. Samen stellen we dan een klantenfiche op en adviseer ik welke behandeling en producten geschikt zijn. Die opvolging blijf ik doen zodat ze hun doel kunnen bereiken. Ik bouw ook de intensiteit van verzorgingen op, afgestemd op hun huidtype.”

Ik vang de klanten graag op, werk op resultaat en laat ze met een goed gevoel naar huis gaan

Kruidenpeeling of kruidenmasker?

Bij dr. Schrammek zijn er verschillende gelaatsverzorgingen met kruiden, best is het om je te laten adviseren en op te bouwen. “De kruidenpeelings (green peel dr. Schrammek) is echt werken op de huid, de klant voelt het ook tintelen. Eerst is er een reiniging met lichte peeling en dan eentje met de kruiden zelf. Dat is een iets hardere korrel, afgestemd op het huidtype. De huid gaat daardoor in werking treden, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de celvernieuwing geactiveerd. Een gelaatsmassage zou niet aangenaam zijn, maar hier werk ik af met een massage van de nek of handen. De kruidenmaskers zijn meer op ontspanning gericht. De kruiden worden op een zachtere manier gebruikt in het masker, waardoor je ook niet dat tintelend gevoel gaat ervaren. Meer zen.”

Cocoonen tijdens gelaatsverzorging

Afbeelding

Naast advies, de juiste verzorging en staaltjes bij een gelaatsverzorging, zorgt Lisa ervoor dat haar klanten voor 100% kunnen ontspannen. “Ik wil dat mijn klanten helemaal zen zijn na een verzorging, net alsof ze in een warme cocoon zitten. Ze krijgen ook altijd iets extra’s, naast de gelaatsmassage neem ik ook de hoofdhuid mee of doe er een handmassage bij. Ik verwen echt de klant helemaal van begin tot einde. Bij de klassieke verzorging kijk ik wat de huid nodig heeft en hoe die reageert. Alle producten worden daar op afgestemd. Van daaruit kun je opbouwen naar een kruidenbehandeling, variatie in een verzorging is immers ook van belang. We bouwen alles op een normaal tempo op tot de huid in balans is. Niks forceren.”

Werken met passie en mijn rust vinden

Lisa spreekt met heel veel passie over haar werk en dat uit zich ook in haar behandelingen. Of je nu komt voor een gelaatsverzorging, pedicure of gelish nagels Lisa gaat voor niks minder dan perfectie en een aangenaam gevoel. “Ik vang de klanten graag op, werk op resultaat en laat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Iedereen is hier welkom. Zelf vind ik rust in wat ik doe en dat geef ik ook door aan mijn klanten. Ook al kom je gestresst toe, je vertrekt zen en tevreden.”

Deals

Lekker doorlezen