• Portret
  • Gezondheid & wellbeing
  • Holistisch

Inner Sparkle te Kessel


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

23-11-2020

Stap binnen in de wondere wereld van relaxatie, beauty & balance bij Inner Sparkle te Kessel. De warme, vriendelijke en een tikje mysterieuze Nathalie ontvangt haar klanten met de glimlach en warmte. De rust en positieve energie komen over je heen te liggen als een zachte kleurrijke sjaal. Ontdek het unieke concept van Inner Sparkle tijdens een schoonheidsritueel, massage of anti-stress eutonie-behandeling. En je stapt stralend terug buiten en op wolkjes.

Zowel in de Inner Sparkle Eutonie praktijk als in het schoonheidsinstituut wil Nathalie mensen helpen zodat ze zich beter voelen en dat terug uitstralen. “De eutonie- en schoonheidsbehandelingen lijken erg verschillend, maar toch zijn er veel raakvlakken. Tijdens de massages en gelaatsverzorgingen krijg je het beste van twee werelden mee dankzij de technieken uit de eutonie. Onze huid is de poort om te voelen en spanning af te bouwen. Het is een heel bijzondere ervaring die je gevoel van binnenuit versterkt, vandaar ook jouw Inner Sparkle.”

Eutonie is een anti-stress en spierontspannende behandeling"

Nathalie is al 20 jaar eutonie-pedagoog en werkt hiervoor samen met artsen en neurologen voor doorverwijzingen. “Eutonie is een anti-stress en spierontspannende techniek, die het lichaam terug in de juiste tonus brengt. Een sessie bestaat uit een intake gesprekje en twee delen tijdens de behandeling, waarbij de klant aangekleed op de mat ligt voor de eutonie massage en oefeningen. Het eerste deeltje bestaat uit het lichaam afstrijken en passieve rekkingen. Het is de bedoeling om de huid te wekken, om zo spierspanningen te verlagen.” 

“Tijdens het tweede stukje ga ik met de mensen oefenen, heel gemakkelijke oefeningen die ze thuis zelf ook kunnen doen nadien. Na een uurtje op mijn mat, voelen ze zich lichter en zijn zelfs een aantal millimeter groter. We hebben gewerkt op de spierweefsels, zodat die soepeler en flexibeler worden. Op deze manier verminder je de druk op de botten, en krijg je meer lichaamscomfort en een betere beweeglijkheid. Het is een erg deugddoende behandeling, voelt erg fijn en ontspannen aan.”

Feel good, Feel better, Feel great... Voelen."

Nathalie haar tweede passie uit zich in het mooi maken en verzorgen van mensen, zodat ze zich beter voelen en dat ook uitstralen. “Ik heb 3 types gelaatsverzorgingen telkens op maat van de klant: Feel Good, Feel Better en Feel Great. Het is dus een totale FEEL beleving. Ik werk alleen met producten waar ik zelf 100 % tevreden over ben en achter sta. Want ik wil dat mijn klanten dezelfde kwaliteit krijgen als ik voor mezelf wens. Ik kies er daarom heel bewust voor om te werken met de unieke, natuurlijke producten van Bahïja en de huidverbeteringslijn van Dermatude. Mijn behandelingen zijn uniek door de bijzondere manier van aanraken vanuit de eutonie, de liefde voor mijn werk en rust die je hier ervaart.”

In je drukke leven even de tijd nemen om tot rust komen en te genieten van een deugddoende massage kan wonderen doen. “Tijdens een relaxerende massage stem ik mij af op de klant, zodat het iedere keer een unieke totaalbeleving is. Je voelt je ontspannen, krijgt terug meer energie, het bevordert je stofwisseling, geeft een boost aan de doorbloeding en dus ook de werking van je huid, spieren en organen. Massage vermindert stress en de daarbij horende spanningshoofdpijn. Het is deugdzaam en heilzaam voor lichaam en geest, een moment om te herbronnen. En dat hebben we zeker nodig in onze drukke maatschappij en leven. Eventjes thuiskomen bij jezelf.”

Tijd nemen voor jezelf en tot rust komen."

“Mensen mooier maken, tot rust laten komen, thuis laten komen bij zichzelf, zichzelf en hun schoonheid laten ontdekken, hun huid doen stralen van gezondheid en leren genieten van wie ze zijn... dat is mijn passie. En mijn praktijk is rond deze passie opgebouwd met heel veel aandacht voor wat kwaliteit brengt in het leven. Het voelt dan ook bijzonder en fijn voor mij als mijn klanten verwonderd zijn over hoe mooi mijn praktijk is en de rust die ze brengt. Het voelen is hier heel belangrijk, ook voor mijzelf. De ruimte, de rust, de liefde, de warmte, het haardvuur, de tijd die even zijn rust vindt, ademruimte, onthaasten, een luisterend oor, een echt gesprek, thuiskomen bij mezelf.”

Maak kennis met Nathalie en ga zeker langs voor een verzorging of eutonie-behandeling dankzij onze kennismakingsdeals met korting voor nieuwe klanten. Lees zeker ook ons artikel over eutonie en enkele mensen die getuigen hoe het hun leven veranderd heeft. Ontdek Inner Sparkle te Kessel (Aardstraat 18).

Deals

Lekker doorlezen