• Portret
  • Beauty

Schoonheidssalon Inkana


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

30-08-2018

Schoonheidssalon Inkana is een gloednieuwe zaak in Lokeren, voor huidverbetering en schoonheidsbehandelingen met resultaat. U kunt bij Inkana terecht voor de allernieuwste technologieën in huidverbetering & -verjonging. Evenals voor het behandelen van huidproblemen op een niet-invasieve manier, voor zowel het gelaat als het lichaam (acné, pigmentvlekken en acnélittekens). Daarnaast bieden zij ook huidanalyse, manicure, Gelish, pedicure en ontharing aan. Zowel met aangepaste wax voor verschillende zones als permanente ontharing met diodelaser waarvoor je steeds een testsessie kan laten doen. Zo heeft Inkana alles in huis om u letterlijk en figuurlijk goed in uw vel te laten voelen.

Moeder Inge en dochter Kayleigh volgden hun hart en passie en runnen samen Inkana sinds begin 2018. Dankzij een schitterende renovatie stap je binnen in een oase van rust en sfeer. Natuur- en houtelementen zorgen voor een warme en gezellige toets. Inkana specialiseert zich in huidverbetering en -verjonging dankzij innovatie behandelingen. Voor de huidanalyse gebruiken zij de Skin Analyser, op die manier kunnen ze uw huid de juiste verzorging geven. Een gelaatsverzorging gebeurt met de hoogtechnologische producten van LOOkX. De Venus Swan staat voor een mini-facelift op een niet-invasieve manier, d.w.z. zonder chirurgische ingreep. De hydrafacial is een niet agressieve peeling onder vacuüm, waarbij tegelijk actieve stoffen worden toegevoegd aan de huid.

Innovatieve producten en technologie voor huidverbetering

Inge komt uit de verplegende sector en heeft het verzorgende in zich. Haar jongste dochter Kayleigh kreeg ook de kriebels te pakken en studeerde af als schoonheidsspecialiste, waarna ze zich nog verder specialiseerde. Ze kozen voor de hoogwaardige producten van Lookx voor de gelaatsverzorgingen. “We hebben er lang over gedaan en verschillende merken vergeleken. Wij hadden meteen een goed gevoel bij de producten en de firma. Na alles uitvoerig getest te hebben, bleken zij de beste. De gelaatsverzorgingen richten zich niet alleen op het ontspannende, maar dankzij de actieve werkstoffen richten ze zich ook op huidverbetering. We zijn overtuigd van Lookx en staan voor 100% achter de producten. Wij geven altijd staaltjes mee om te testen zodat de mensen onze producten een week kunnen testen. Tevreden klanten komen vanzelf terug.”

Hydrafacial voor een diepe reiniging en hydratatieboost

De Hydrafacial is een intense peeling van de eerste huidlaag en effectieve behandeling voor huidverbetering. “Het is geschikt voor iedereen en dient om de huid terug gezond te maken. Je krijgt een dieptereiniging, verwijdert onzuiverheden, werkt in op rimpeltjes en tegelijk krijg je een hydratatie-boost. Je kunt het vergelijken met een natte stofzuiger die zich vacuüm zuigt op de huid en zo met een kleine spiraalvormige kop huidcellen verwijdert onder waterdruk. Het is helemaal niet pijnlijk, mag voor elke huidtype en ook in de zomer. Tegelijk kun je actieve stoffen en vocht insluizen in de huidlagen, waardoor die nog dieper inwerken dan bij een klassieke gelaatsverzorging. Al dan niet in combinatie met een specifiek serum voor een extra boost (anti-aging, acné, pigmentatie…). Je stimuleert de huid om opnieuw in gang te schieten voor de celvernieuwing.”

Kwaliteit, resultaat en professionaliteit

Afbeelding

De mini-facelift met de Venus Swan is een volledig pijnloze behandeling, geschikt voor alle huidtypes en met onmiddellijk zichtbaar resultaat. Dit alles is eveneens wetenschappelijk vastgesteld en bewezen. Door de stimulatie van collageen en elastine kun je rimpels verminderen, de huid verstrakken en liften, maar ook cellulite of lokale vetophopingen reduceren. Je krijgt een vollere huid en jeugdige uitstraling (liftend en verstevigend). Het is een heel veilige behandeling, zonder herstelperiode. Er is een lichte roodheid door de warmte van de kop, maar die verdwijnt quasi onmiddellijk. Je kunt dus meteen terug buiten, zelfs in de zon. “Uit onderzoek is gebleken dat de combinatie van Venus Swan met een Hydrafacial de beste resultaten oplevert. Klanten zien meteen resultaten, zelfs na één behandeling. Kuurvorm is aangeraden voor een blijvend resultaat.”

Inge en Kayleigh volgen continu bijscholingen om de hoogte te blijven en hun niveau op het hoogste peil te houden. Bij Hydrafacial hebben ze 3 sterren gekregen, wat de hoogste score is. Inkana staat voor kwaliteit, resultaat en professionaliteit in een gezellig kader, vriendelijke service en met de glimlach.

Benieuwd naar de ervaringen van een Hydrafacial of Venus Swan behandeling? Lees dan zeker ook onze artikels getest. Geniet dankzij kennismakingsdeals van een mooie korting voor nieuwe klanten om de behandeling zelf uit te testen.

Lekker doorlezen