• Portret
  • kapper

Hairstyle Nathalie in Lokeren


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

17-05-2018

De sympathieke en vrolijke Nathalie van Hairstyle Nathalie in Lokeren ontvangt je met open armen en een oprechte glimlach. Zij kent haar vak dankzij haar jarenlange ervaring, opleiding en continue bijscholingen voor de nieuwste trends en technieken. Nathalie houdt rekening met de wensen van de klant en samen bespreekt ze de mogelijkheden qua kleuring, snit, stijl... Eens iets nieuws uitproberen, kan zeker. Nathalie zet je natuurlijke schoonheid in de kijker. Hairstyle Nathalie is een gemoedelijk en gezellig salon en zeker een bezoekje waard. Een kopje koffie, een leuke babbel en een vrolijke lach krijg je er gratis bij.

Met hart en ziel

Hairstyle Nathalie in Lokeren bestaat al sinds 2004 waar Nathalie met hart en ziel haar passie kan uitoefenen. “Als kind was ik altijd bezig om mijn moeders haar te doen. Vanaf mijn 8 jaar zei ik al dat ik naar de kappersschool wilde gaan. In het middelbaar mocht ik dan uiteindelijk mijn hart volgen en de opleiding volgen. Het was echt volledig mijn ding. Sinds 2009 werk ik in mijn kapsalon van thuis uit, en dat is echt zalig. Jaarlijks volg ik bijscholingen om de nieuwste trends en technieken op de voet te volgen. Deze zomer zien we de pastelkleurtjes en grijs-blonde tinten opkomen. Ook de korte rechte pony komt terug, maar die is niet voor iedereen weggelegd.”

Kleur- & stijladvies, een extra troef

Nathalie volgde ook een opleiding voor kleur- & stijladvies, wat essentieel is voor het bepalen van een nieuwe look. “Bij nieuwe klanten let ik altijd op welk kleurtype ze zijn, hierbij hou ik vooral rekening met de kleur van de ogen en huidtint. Zo kan ik al vlug bepalen of het eerder een koel of warm type is. Voor de snit of look is de gezichtsvorm alles bepalend. Iemand met een rond gezicht, let ik erop dat de snit niet aan de oren of kaaklijn stopt. Want dat maakt je juist nog ronder. Als je een langwerpig gezicht hebt, laat je best het voorhoofd niet volledig vrij anders is het te lang. Als je een ovalen gezichtsvorm hebt, kun je eigenlijk alles doen. Dat is ideaal voor verschillende lengtes en snits. Verder geef ik nieuwe klanten zo goed mogelijk advies en raad mee voor thuis, afgestemd op hun haarstructuur.”

Previa, Italiaanse natuurlijke producten

Voor gezond stralend haar en een optimale haarconditie gebruik je best ook kwalitatieve shampoo’s en verzorgingen. Ook bij de kappersmerken is de trend naar natuurlijke en plantaardige producten in opmars. Nathalie koos daarom voor het Italiaanse merk Previa dat 100%  biologisch is. “In 2017 ben ik overgeschakeld naar Previa. Alle ingrediënten zijn plantaardig, er zit niks meer in van scheikundige stoffen. Wat veel gezonder is voor je haar en hoofdhuid. Je moet ook veel minder product gebruiken, waardoor het veel langer mee gaat. Eens je overgeschakeld bent, voel en zie je echt het verschil. Het schuimt wel minder, maar dat is normaal. Als je teveel gebruikt, gaat je haar vlugger verzadigen en vetter worden.”

Bekijk snel het resultaat van de make-over bij Hairstyle Nathalie in Lokeren (Racingstraat 21), en maak gebruik van onze kennismakingsdeals voor nieuwe klanten.

Lekker doorlezen