• Portret
  • kapper

Rust, rust en kalmte - een kapsalon als geen ander


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

03-11-2016

Afbeelding

Indien kapster worden je droom is van toen je nog een klein meisje was, dan kan je ervan op aan dat je je vak met hart en ziel gaat beoefenen. En dat is precies wat Stephanie heeft gedaan. Hoewel er eerst voor een andere richting werd gekozen, heeft ze volhard en kan ze nu op amper 27-jarige leeftijd al terugblikken op heel wat ervaring! Ze ging uiteraard eerst bij anderen in de leer en later aan de slag en toch was ze pas 22 toen ze haar eigen salon opende in het groen.

In deze oase van kalmte wordt je met een brede glimlach ontvangen en gaat Stephanie bij een eerste bezoek eerst eens rustig bekijken wat het haar van de klant haar allemaal vertelt en uiteraard ook luisteren naar de wensen van de klant. De kwaliteit, kleur en snit van het haar worden bekeken, ze loopt door een fotoboek met de klanten die nog niet goed weten welke snit ze wel wensen en kiest dan samen met de klant het kapsel dat best bij haar of hem past. Vermits Stephanie alleen werkt, krijgt de klant ook de volledige aandacht van de gastvrouw en zullen bezoekers – dames, heren en kinderen -  zich nog meer op hun gemak voelen en snel tot rust komen. Ze zijn in professionele handen van een kapster die alleen het beste met hen voor heeft.

Afbeelding

Stephanie gebruikt enkel Schwarzkopf producten want ze gelooft in dit klassieke merk. In haar periode in andere kapsalons heeft ze goed de voor- en nadelen van andere producten kunnen beoordelen, ze hield er zelfs allergische reacties aan over – dat noemen ze dan leren et schande en met schade! - en daarom staat ze ook sterk achter de keuze van dit merk. Vooral wat de kleuren betreft biedt Schwarzkopf ook een hele goede lijn producten zonder ammoniak aan, wat ze alleen maar kan aanbevelen! Daarbij komt nog dat er een heel goede verhouding prijs-kwaliteit is die haar ook in de gelegenheid stelt regelmatig een extraatje voor haar klanten te kunnen aanbieden.

Haircreation Stephanie is nu al 5 jaar een top adres in Ardooie en haar trouwe klanten zijn het bewijs dat je haar hier in goede handen is. Ben je er nog niet geweest, neem de tijd om dit uitzonderlijke kapsalon te ontdekken, alleen de ligging en het uitzicht zijn de moeite waard… als bonus gaat de klant ook nog uitstekend gekapt buiten.. het plaatje klopt helemaal!