`
  • Portret
  • Beauty

Hair & Beauty Delphine


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

19-02-2018

Bij Hair & Beauty Delphine in Sint-Eloois-Winkel kun je terecht voor een totale make-over en nieuwe look. Maar ook voor een moment van puur genieten en ontspannen in een rustgevende aangename sfeer. Delphine creëert trendy kapsels voor dames, heren en kinderen. Bij elke shampoobeurt krijgt u een extra ontspannende hoofdmassage en uitgebreid advies voor het zoeken naar de perfecte look. Ook voor schoonheidsbehandelingen en relax arrangementen ben je bij Delphine aan het juiste adres. Ze werkt met de hoogwaardige producten van Germaine de Capuccini voor de gelaatsverzorgingen, Shellac gelnagels en Artdeco voor make-up.

Hair & Beauty concept

Ruim 10 jaar ervaring heeft Delphine al opgebouwd als kapster en schoonheidsspecialiste. Mensen mooi maken is haar passie en met Hair & Beauty Delphine heeft ze haar droom waar gemaakt. “Ik vind de combinatie van kapsalon en schoonheidszorgen ideaal. Zo kun je iemand mooi maken van kop tot teen: het haar, de make-up, nagels en de huid met een gelaatsverzorging. Je ziet de mensen veranderen en ze krijgen een goed gevoel. Het is niet alleen mensen mooi maken uiterlijk, maar ze stralen ook van binnenuit. Ik haal veel voldoening uit mijn job en doe dit met veel passie. Ik wil ook dat de mensen zich thuis voelen als ze hier binnen komen. Alles is hier warm en gezellig ingericht, zodat ze zich op hun gemak en welkom voelen.”

Kwalitatieve merken, aan betaalbare prijzen

Delphine werkt met de hoogwaardige kappersproducten van Goldwell en Schwarzkopf, twee Duitse kwalitatieve merken. “Voor mijn kleuringen werk ik al 15 jaar met Schwarskopf, ik zou niet willen veranderen. De haarproducten van Goldwell zijn heel goed en exclusief voor kappers. Voor de make-up heb ik gekozen voor Artdeco waar ik heel tevreden van ben. De producten houden heel lang en blijven mooi. Daarnaast is de prijs-kwaliteit heel goed en betaalbaar voor iedereen. Voor de lichaam- en gelaatsverzorgingen is het Germaine de Capuccini. De producten zijn kwalitatief en de werking heel intens, ze verzorgen zowel op de huid, in de huid als onder de huid. Het is een iets duurdere prijsklasse, maar ze werken diepgaand en geven resultaat. Ik geef altijd staaltjes mee zodat de mensen het zelf kunnen ondervinden.”

Afgaan op het innerlijk en de persoonlijkheid

Bij Hair & Beauty Delphine kun je gaan voor een totaal nieuwe look. De haartje knippen, gezichtsverzorging, nageltjes laten doen en de finishing touch met een vleugje make-up. Delphine straalt rust uit, heeft een heel persoonlijke aanpak en voelt mensen goed aan. “Je goed voelen en tot rust komen, dat vind ik heel belangrijk voor mijn klanten. Als iemand binnen komt, weet ik al direct welk type het is. Iemand mooi maken, gaat niet enkel over de buitenkant. Het innerlijke telt ook. Ik kijk ook natuurlijk naar het gezicht, de huidstint en kleur van de ogen. Ik luister altijd naar de klant, maar geef ook mijn mening als ik denk dat het niet gaat passen. Het innerlijke en de persoonlijkheid zijn ook belangrijk en daar hou ik ook rekening mee. De klant moet er zich goed bij voelen. Ik weet waar ik op moet letten en meestal zit ik juist.”

Verwennen, ontspannen en altijd iets extra

Dat Delphine haar klanten graag verwent, ze een goed gevoel geeft en ze bij haar tot rust kunnen komen, staat vast. “Bij de gelaatsverzorging krijg je ook altijd nog een extra massage naargelang het seizoen. Dat kan een voet- of hoofdmassage zijn, hotstone, schelpenmassage,... Ik laat de mensen niet alleen liggen en geef dat er bij tijdens het maskertje, zodat ze nog extra kunnen genieten. Doordat ze meer ontspannen, kan ik nog dieper werken. Ook de vaste klanten in het salon krijgen regelmatig iets extra’s, bijvoorbeeld een scrub op het haar en hoofdhuid, nek- en schoudermassage of hoofdmassage met warme handdoeken. Je ziet dat direct aan de mensen en hun ogen dat ze heel relaxed buiten gaan. Ze vinden het zalig en waarderen dat ook.”

Om het concept te vervolledigen biedt Delphine ook workshops (make-up, gelaat en fashion) aan om samen met vriendinnen, collega’s en familie tips & trics te leren. Dit alles in een gezellig kader, met een hapje en drankje in een ontspannen sfeer. 

Ontdek alle deals en last-minutes bij Hair & Beauty Delphine, Moorseelsestraat 13, 8880 Sint-Eloois-Winkel