• Portret
  • Wellbeing

Gezondheidspraktijk 't klankbord uit Kontich


Tekst: Coach Sarah | Foto's: Lifestylebooking.be

12-10-2018

Bij Gezondheidspraktijk ‘t Klankbord in Kontich begeleidt Annick je op een zeer professionele manier bij de keuze van je behandeling. Ze heeft iets met klank en dat zie je ook aan haar aanbod. Je kan er terecht voor gewone relaxatiemassages, maar ook voor relaxatie coaching en healing en dit alles met of zonder klankverrijking. Deze brede waaier zorgt ervoor dat ze de therapie op je persoonlijke noden of kwalen kan afstemmen. 

Kennis & innovatie

Afbeelding

“Ik ben van opleiding audiologe en volgde doorheen de tijd veel bijscholingen. Zo kwam ik terecht bij een energetische cursus en later voegde ik daar de massage- en klankschaaltherapie aan toe. Het energetische en klank zijn nauw met elkaar verbonden, omdat ze beide met trillingen werken. Dit intrigeerde me en zette me aan om ook de helende werking van klank toe te passen tijdens mijn therapieën.” 

 Annick staat ook open voor innovaties binnen haar vakgebied. Momenteel vind je er een Psio bril in testfase. Dit toestel brengt je door middel van rustgevende geluiden en lichttherapie in een relaxerende staat en als je je volledig durft over te geven zelfs even naar een andere wereld. Leuk weetje: de bril wordt momenteel aangeboden aan werknemers van vooruitstrevende bedrijven, zoals Google om tijdens het werk een rustmoment in te bouwen.

“Ik probeer mijn aanbod zo veel mogelijk te integreren en op elkaar af te stemmen, zodat ik voor iedere persoon een behandeling op maat kan voorstellen en het probleem op een holistische manier kan aanpakken

Healing & relaxatie

Afbeelding

Vandaag de dag hebben veel mensen last van stress,die zelfs tot burn-outs leiden. Deze kunnen ook lichamelijke klachten teweeg brengen. Daarvoor is de healing dan weer uiterst geschikt of kan je een relaxatie coaching volgen. Hier werk je individueel of in groep aan je probleem. “Ik pas ook graag ademhalingsoefeningen toe” , verduidelijkt Annick. “deze brengen de mensen terug in een mentale rust en zorgen opnieuw voor balans en harmonie”.

Een echt klankbord

Bij een eerste bezoek leert Annick je noden kennen aan de hand van een intake gesprek. Ze luistert naar jouw voorkeuren, eventuele lichamelijke klachten en zelfs emotionele problemen komen al eens boven. “Ik probeer mijn aanbod zo veel mogelijk te integreren en op elkaar af te stemmen, zodat ik voor iedere persoon een behandeling op maat kan voorstellen en het probleem op een holistische manier kan aanpakken. Zo breng je de mensen terug in balans en zo staan ze terug op hun 2 voeten sterker in het leven.”

Wil je graag meer weten over de Klankschaalmassage? Lees dan zeker ook ons artikel getest en geniet van mooie kortingen dankzij de kennismakingsdeals voor nieuwe klanten.