Pel en plet de knoflook. Vermeng hem met 1 el olijfolie, de mosterd, paneermeel en het eiwit . Vis bevat veel eiwitten, mineralen en vitamines , maar ook omega 3 . Dat zijn meervoudig onverzadigde vetzuren die onze gezondheid-vooral ons hart en onze bloedvaten- ten goede komen . Deze vetzuren ontbreken vaak in onze huidige voeding. Daarom zouden we minsten twee keer per week, als het kan zelfs drie keer, vis moeten eten en daarbij de soorten vis afwisselen .
Spoel de vis en goed droog deppen. Smeer de vis in met het kruidenmengsel en leg de stukjes in een lichtjes ingevette ovenschaal. Zet 15 min in de voorverwarmde oven Kook de aardappelen gaar ( naargelang de soort in de pel )
Snij de snijbonen in stukjes van 3 cm, de courgette in schijfjes van 1/2 cm, de broccoli in roosjes Snijbonen houden je fit, sterk én mooi . Snijbonen zijn rijk aan ijzer, vezels , fosfor, calcium en bevatten vitamines A en C . Door de vitamines zijn ze goed voor je huid, nagels en haren . Bovendien kun je zonder vit C geen collageen aanmaken waardoor je huid stevig en elastisch blijft . Is een weldaad voor je weerstand én humeur .
Aanbakken in de wok met beetje olijfolie gedurende 5 min . snij de paprika in reepjes en laat meebakken het laatste snij je de tomaatjes in stukjes en laat ze nog wat meebakken met de rest van de groentjes
Leg de groentjes in een diep bord, leg er de vis bovenop.
Aan de hand van cookies verzamelen en analyseren wij en derde partijen informatie over je bezoek en verbeteren we jouw surfgedrag.
Door alle cookies te
aanvaarden ben je verzekerd van een optimaal functioneren van onze website. Dit aanpassen aan je eigen
voorkeuren kan via cookievoorkeuren instellen. Op onze pagina cookie policy kan je meer info vinden over ons
cookiebeleid.