200 gr gemengde champignons ( kastanje, oesterzwammen,gewone, ... )
2 sjalotjes
Knoflook
150 ml runderbouillon light
fijngesneden verse peterselie
Peper en zout
Olijfolie
Werkwijze
Snij de paprika's in reepjes. De sjalot versnipperen
Snij het vlees in reepjes en kruid met peper en zout. Zet een wokpan op het vuur, voeg de olijfolie toe en roerbak de reepjes vlees in 1 min bruin. Schep ze uit de pan en zet ze apart .
Doe de sjalotjes, knoflook en paprika in de pan en roerbak alles 2 min. voeg de gemengde champignons toe, schep alles om giet de bouillon erbij Breng het geheel aan de kook Draai het vuur laag en laat alles 4 min pruttelen.
Voeg de reepjes toe en verhit alles nog eens 2-4 min of tot het vlees en de groenten gaar zijn. Verdeel het in een diep bord, strooi een beetje peterselie over
Aan de hand van cookies verzamelen en analyseren wij en derde partijen informatie over je bezoek en verbeteren we jouw surfgedrag.
Door alle cookies te
aanvaarden ben je verzekerd van een optimaal functioneren van onze website. Dit aanpassen aan je eigen
voorkeuren kan via cookievoorkeuren instellen. Op onze pagina cookie policy kan je meer info vinden over ons
cookiebeleid.